Kocaeli///41

kıyamam sana ya ıcım bı tuhaf oldu canım ya... olsun askın buradaymıs en azından :)) evlılık var mı ufuktayerimseniben

yarın bellı olunca naparım bılmem artık...:1shok:

evet canim, 2 ay sonra dügünümüz var kocaelide insallah. haftaya cumartesi burda yani almanyada kinam olacak, sonrada türkiyeye gidecegim dügün hazirliklari yapacagim. ay bizlerede haber ver merakta birakma

neyse canimmm, ben cikayim islerimi halledeyim, yine görüsürüz. sen bizleri yarin habersiz birakma canim

evet canim, 2 ay sonra dügünümüz var kocaelide insallah. haftaya cumartesi burda yani almanyada kinam olacak, sonrada türkiyeye gidecegim dügün hazirliklari yapacagim. ay bizlerede haber ver merakta birakma

neyse canimmm, ben cikayim islerimi halledeyim, yine görüsürüz. sen bizleri yarin habersiz birakma canim

Ay canıım,Allah tamamına erdirsin... gecen sene bende bu zamanlar düğün telasındaydım... Aman ha sakın nısanlınla bırbırınızı kırmayın hersey hallolur...Böyle zamanlarda ufak tefek seyler olur mutlaka...

Tamam canım bellı olunca hemen haber edıcem tabıkı...yerimseniben
Öptüm senı,kolay gelsın canımm

Selamlar selamlar!
Ozebusum hayırdır gülüm Elazıg?
umarım hayırlısı olur arkadaşım

Hayırlısı olsun inşaAllah..
Kolaylıklar dilerim:) ben bulunmadım hiç o taraflarda ve inan merak ediyorum,bizlerle paylaşırsın gözlem ve görüşlerini,iyice yerleş düzenini kur da fotoğraf da bekleriz:*
en azından Türkiye sınırları içersinde ,vatan himayesinde olacaksınız..
Kocişinin böcüğü
:)
uiy..

selamlar izmitimin güzelleri :teytey:
ozebusum her işte hayır vardır be gülüm...
bakarsın oralarda daha güzel bi çevreniz olur, daha güzel vakit geçirirsiniz...
hem görmüş olursunuz oraları da... nasılsa uzun sürmez, yine başka yerlere gidebilirsiniz...
evet foto bekleriz, ben de hiç görmedim oraları, bol bol bilgilendirirsin bizi de
biz de buraların fotosunu koyarız sana özledikçe delikafadulden

gönüller bir olsun canım... a.s.

hem görmüş olursunuz oraları da... nasılsa uzun sürmez, yine başka yerlere gidebilirsiniz...
evet foto bekleriz, ben de hiç görmedim oraları, bol bol bilgilendirirsin bizi de

kiz cenebaz sen yasiyormusun :)

canim anca gördüm mesaji. allah yardimciniz olsun. insallah hersey gönlünce olur oralarda
Saolll canımm.. tesekkur ederımmm

selam tatlımm...

öyle dıyoruz cenebazım var bır hayır... oralı arkadaslarla görüştüm KK da herkes olumlu konusuyor...

3-4 yıl işte az deıl aslında ama olsun merak ettıgım yerlerden bıri zaten...

kiz cenebaz sen yasiyormusun :)

yoktum tatlım geçen haftasonu falan, gezdim eğlendim azcık kaydirigubbakcemile3
ama şimdi aranızdayım delikafadulden

Saolll canımm.. tesekkur ederımmm

selam tatlımm...

öyle dıyoruz cenebazım var bır hayır... oralı arkadaslarla görüştüm KK da herkes olumlu konusuyor...

3-4 yıl işte az deıl aslında ama olsun merak ettıgım yerlerden bıri zaten...

tabi canım, gitmeden tanış ordakilerle de
bakarsın kkdan dostların olur orda delikafadulden
bişeycik olmaz canım, iyimi kötümü olduğunu bilmediğin şey için canını sıkma...
olduysa iyi olmuştur :1hug:

bende bundan sonra buraya takılayım çok özledim bari haber alayım nasıl kızlar izmit hatta gölcük nasıl görmek isterim

Back