değirmenderelı varmı arkadaslar ben d.derede oturuyorum burası cok guzel sahılde sabah yuruyuslerı ve spor ıcın uygun haydı degırmenderelıler bı sabah yuruyusune ne dersınızhihoyyyt
ıyı geceler...
yaa antık tıyatro demiş bırılerııı.. ösledım yaaa.. depremden önce orada santrac oynarlardı festıval zamanları ya da bazı aksamlar.. offf off küçük bodrumum benimm özledım cokkk
fuarını kaçırmamak lazım...fethıye caddesi unutulmaz..
bende doğma buyume ızmıtlıyım..ama soradan aılem yalovaya tasındı..mecburı ıstıkamet
merhabalar....
Bende değirmendere den gelin geldim..Ahh ahh ne güzell oralar..İnanın küçük Bodrum derler değirmendere ye..Yazları sahilde adım atamazsın cıvıl cıvıl ınsan kaynar..Cay bahcelerı,parkları,sahili ayrı bı tattır..Cok özledım oraları..:a015:
cok büyük bır depremı yasadıgımız ıcın ınsanları bırbırıne kenetlenmıs durumda..
Hepınızı opuyorum...
merhabalar bende gölcüklüyüm ama derıncede evlıyım 24 yaşındayım adım hatıce oğlum var 16aylık vede bu siteye cok sevıyorum hergün uğrarım mutlaka hepinize sevgilerrkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar bende adapazarlıyım ama evlenince izmite gelin geldim bekirdere de oturuyoruz memleketimi çok özlemekle beraber burayıda seviyorum...
bende izmitliyim burda doğdum burda büyüdüm izmiti çok seviyorum.
aranızda gölcüklü varmı kızlar
değirmenderelı varmı arkadaslar ben d.derede oturuyorum burası cok guzel sahılde sabah yuruyuslerı ve spor ıcın uygun haydı degırmenderelıler bı sabah yuruyusune ne dersınızhihoyyyt
ben de izmitliyim (yahyakaptan) ama şuan evlendiğim için istanbuldayım..... İZMİT'İ ÇOK SEVİYORUM.
ayrıca Gölcük Değirmendere Kandıra'yı da çok iyi bilirim.. memleketimin herköşesi güzel.... İzmit küçüktür ama yaşam koşulları çok iyidir. . İster deniz,istersen dağ,istersen avm. sağlık, ulaşım ,eğitim,eğlence ........... herşey mümkün :)
iyi geceler hemşerileruumm delikafadulden delikafadulden
bende doğma buyume ızmıtlıyım..ama soradan aılem yalovaya tasındı..mecburı ıstıkamet
Hepiniz hoşgeldiniza.s.
yaşasın,kıpırdanma olmuş topiğimizde..
Gölcüklüyüm ben de,gözünü sevdiğim memleketim.
İzmitin Fethiyesi,D.dere,Hereke sahilleri,Adapazarı,Sapanca,Hendek karış karış,toprak toprak sevdalıyım hepsine..
Şeniz
Muhabbetimiz daim olsun dostlar..
Mahzun kalmasın Kocaelimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?