Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ayarlayamadınız mı bulusmayı?
Canım Ncıty de bulusulacak sanırım..Ben uzakta olsam da takıp edıyorum topıgımızı hemserılerımızıa.s. fakat zamanını net bılmıyorum
Selamlar hoşgeldiniz..gamyoncuiremsuslm arkadaslar kaydirigubbakcemile5
bende kocaeliliyim annem izmit'te ama ben suan Ankarada oturuyorum..
foruma dün üye oldum memleketli bulmak kadar güzel bişi yokmus yahuua.s.
Şeniz Var mı memleket gibisi canımSelam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Kocaeli ile gurur duyuyorum. İyi ki buralıyım. Nereye gidersem gideyim saat kulesini gördüğüm an içime bir huzur geliyor. Oh be diyorum. Ölsemde burada yaşasamda burada diyorum.
Siz de hoşgeldiniz arkadaşımkaydirigubbakcemile2 Evet buluşuldu sanırım ben yurtdışında olduğum için ne yazık ki katılamadım,temmuz da görüşürüz inşallah.kaydirigubbakcemile5evet bende yeni üyeyeim arkadaşlar kocaelide yaşıyorum,,sanırım bir buluşma organizasyonu var:)
Merhabalar..Hiç stres kaygınız olmasın..Değirmendere sıkılacağınızı hiç sanmıyorum,çoğu yakınım orada yaşıyor ve capcanlı dinamik dolu bir şehir...Benim ailem Gölcükte...Bu arada askeriyeye girebilme imkanınız var mı spordan sinemaya kadar bütün ihtiyaçlarınızı keyifle karşılayabilirsiniz..bütün kocaeli 'nde yaşayan arkadaşlara merhaba.
nisan ortasında bir aksilik olmazsa gölcük değirmendere 'ye taşınıcaz ben ve eşim.2008 de ilk kez geldim oralara .hem stres hem heyecan var .orda yaşayanlar memnun musunuz . sevdiğiniz ve hoşlanmadığınız neler var oralara dair...yazarsanız çok mutlu olurum.
tanıdığım pek kimse yok .stres sebebim biraz da bu:))
aranızda sinemaya gitmeyi seven ya da spor yapmaktan hoşlanan var mı .örneğin yürüme ya da koşma .varsa belki orda böyle organizasyonlar yapabiliriz.
mesaj alabilirsem çook mutlu olurum arkadaşlar .
merhaba gunesce ben izmirde yaşıyorum erkek arkadaşım değirmenderede.gelecek kış evleneceğiz.bende değirmendereli olacağım:)henüz hiç görmedim fakat öyle çok duydum ki çok güzel bir yer olduğunu.sahilde sabah yürüyüşlerinin çok keyifli olduğunu duymuştum.heyecanla orada yaşayacağım günleri bekliyorum.sevgiler...
slm arkadaslar kaydirigubbakcemile5
bende kocaeliliyim annem izmit'te ama ben suan Ankarada oturuyorum..
foruma dün üye oldum memleketli bulmak kadar güzel bişi yokmus yahuua.s.
Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Kocaeli ile gurur duyuyorum. İyi ki buralıyım. Nereye gidersem gideyim saat kulesini gördüğüm an içime bir huzur geliyor. Oh be diyorum. Ölsemde burada yaşasamda burada diyorum.
evet bende yeni üyeyeim arkadaşlar kocaelide yaşıyorum,,sanırım bir buluşma organizasyonu var:)
bütün kocaeli 'nde yaşayan arkadaşlara merhaba.
nisan ortasında bir aksilik olmazsa gölcük değirmendere 'ye taşınıcaz ben ve eşim.2008 de ilk kez geldim oralara .hem stres hem heyecan var .orda yaşayanlar memnun musunuz . sevdiğiniz ve hoşlanmadığınız neler var oralara dair...yazarsanız çok mutlu olurum.
tanıdığım pek kimse yok .stres sebebim biraz da bu:))
aranızda sinemaya gitmeyi seven ya da spor yapmaktan hoşlanan var mı .örneğin yürüme ya da koşma .varsa belki orda böyle organizasyonlar yapabiliriz.
mesaj alabilirsem çook mutlu olurum arkadaşlar .
merhaba gunesce ben izmirde yaşıyorum erkek arkadaşım değirmenderede.gelecek kış evleneceğiz.bende değirmendereli olacağım:)henüz hiç görmedim fakat öyle çok duydum ki çok güzel bir yer olduğunu.sahilde sabah yürüyüşlerinin çok keyifli olduğunu duymuştum.heyecanla orada yaşayacağım günleri bekliyorum.sevgiler...