Kocaeli///41

yeniyil10051.jpg

Kocaelim mutlu umutlu huzurlu yıllarım dilerim...
Seniiiii ne çoook özledim...

Huu Golcugumluler Kocaelımlıler:jeyyar:
Sık sık ugruyorum hasret gıdereyım dıyorum gelen gıden yok nerdesınızsenağlama
Golcugume gelmeme cok az kaldı mutlaka gorusmek ıstıyorum sızlerle ınsaAllah...
Ortak bır yanımız var memleketımız var mıs gıbı sahılımız var anılarımız var..Fuarımız var pısmanıyemız var otur Fatma tatlımız varkaydirigubbakcemile3
Paylasımlarımızın devamını ve tatlı muhabbetler dılıyorum...Daha canlı daha dolu olsun umuyoruma.s. Bırıııı bana sesss versiiiinnnnnnnnnnn:1rolleyes:
:enbuyukkk:

slm ızmıtlıler bende ızmıtlıyım derınce yenıkentte evım az kaldı ızne cok ozledım memeleketımı kıymetını bılın kızlar benım yerımede sahılde bır cay ıcın lutfensenağlama:a015:

Son düzenleme:
herkese selamlar
bende izmitte doğdum izmitte büyüdüm en güsel yıllarım orda geçti.
annemler körfezde oturuor yarımca dersem daha ii anlaşılır sanırım.petkim lojmanlarına yakın :)))

kocaeli, memleketim, çok özledim
ailem karmürselde, çok severim ben orayı, çok karmaşık değil, sahili gece gündüz çok güzel
doğası harika
değirmendereden sonra en güzel ilçesi bana göre
izmitin birçok yerinde bulundum
ortaokulu körfez de okudum. koral
başiskele ve eğt. merkezi lojmanlarında oturduk
en son k.mürsele yerleştik, orda evlendim
mecburi hizmetten kastamonuya geldik, dönemiyoruz
tüm kocaeliye sevgiler

Canım Ncıty de bulusulacak sanırım..Ben uzakta olsam da takıp edıyorum topıgımızı hemserılerımızıa.s. fakat zamanını net bılmıyorum

canım bızde gızne gıdınce bır bulusma ayarlarız ıns:teselli:.bende takıp edıyorum arasıra bakıyorum dıger ıllere gore az katılım var kocaelıdena.s.

slm arkadaslar kaydirigubbakcemile5

bende kocaeliliyim annem izmit'te ama ben suan Ankarada oturuyorum..

foruma dün üye oldum memleketli bulmak kadar güzel bişi yokmus yahuua.s.

Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Kocaeli ile gurur duyuyorum. İyi ki buralıyım. Nereye gidersem gideyim saat kulesini gördüğüm an içime bir huzur geliyor. Oh be diyorum. Ölsemde burada yaşasamda burada diyorum.

evet bende yeni üyeyeim arkadaşlar kocaelide yaşıyorum,,sanırım bir buluşma organizasyonu var:)

bütün kocaeli 'nde yaşayan arkadaşlara merhaba.
nisan ortasında bir aksilik olmazsa gölcük değirmendere 'ye taşınıcaz ben ve eşim.2008 de ilk kez geldim oralara .hem stres hem heyecan var .orda yaşayanlar memnun musunuz . sevdiğiniz ve hoşlanmadığınız neler var oralara dair...yazarsanız çok mutlu olurum.
tanıdığım pek kimse yok .stres sebebim biraz da bu:))
aranızda sinemaya gitmeyi seven ya da spor yapmaktan hoşlanan var mı .örneğin yürüme ya da koşma .varsa belki orda böyle organizasyonlar yapabiliriz.
mesaj alabilirsem çook mutlu olurum arkadaşlar .

merhaba gunesce ben izmirde yaşıyorum erkek arkadaşım değirmenderede.gelecek kış evleneceğiz.bende değirmendereli olacağım:)henüz hiç görmedim fakat öyle çok duydum ki çok güzel bir yer olduğunu.sahilde sabah yürüyüşlerinin çok keyifli olduğunu duymuştum.heyecanla orada yaşayacağım günleri bekliyorum.sevgiler...

Selamlar hoşgeldiniz..gamyoncuiremsu
Selam arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Kocaeli ile gurur duyuyorum. İyi ki buralıyım. Nereye gidersem gideyim saat kulesini gördüğüm an içime bir huzur geliyor. Oh be diyorum. Ölsemde burada yaşasamda burada diyorum.
Şeniz Var mı memleket gibisi canım
evet bende yeni üyeyeim arkadaşlar kocaelide yaşıyorum,,sanırım bir buluşma organizasyonu var:)
Siz de hoşgeldiniz arkadaşımkaydirigubbakcemile2 Evet buluşuldu sanırım ben yurtdışında olduğum için ne yazık ki katılamadım,temmuz da görüşürüz inşallah.kaydirigubbakcemile5
nisan ortasında bir aksilik olmazsa gölcük değirmendere 'ye taşınıcaz ben ve eşim.2008 de ilk kez geldim oralara .hem stres hem heyecan var .orda yaşayanlar memnun musunuz . sevdiğiniz ve hoşlanmadığınız neler var oralara dair...yazarsanız çok mutlu olurum.
aranızda sinemaya gitmeyi seven ya da spor yapmaktan hoşlanan var mı .örneğin yürüme ya da koşma .varsa belki orda böyle organizasyonlar yapabiliriz.
Merhabalar..Hiç stres kaygınız olmasın..Değirmendere sıkılacağınızı hiç sanmıyorum,çoğu yakınım orada yaşıyor ve capcanlı dinamik dolu bir şehir...Benim ailem Gölcükte...Bu arada askeriyeye girebilme imkanınız var mı spordan sinemaya kadar bütün ihtiyaçlarınızı keyifle karşılayabilirsiniz..

merhaba gunesce ben izmirde yaşıyorum erkek arkadaşım değirmenderede.gelecek kış evleneceğiz.bende değirmendereli olacağım:)henüz hiç görmedim fakat öyle çok duydum ki çok güzel bir yer olduğunu.sahilde sabah yürüyüşlerinin çok keyifli olduğunu duymuştum.heyecanla orada yaşayacağım günleri bekliyorum.sevgiler...

Size de şimdiden mutluluklar dilerim..a.s.

hos geldınız arkadaslar:1hug:a.s.gunesce sana sımdıden mutluluklar dılıyorum...a.s.gunesce endıselenmene gerek yok degırmendere cok guzel bıryer ozellıkle yazları ızmıtlılerın encok gıttıgı yer degırmendere.ıstedıgın herturlu falıyetıde bulabılecegın bır yer ızmıt.ayrıca ızmıtın ınsanlarıda arkads canlısıdır hıc sıkılacagını sanmıyor.hepınızı opuyorum gorusmek dılegıyle..a.s.

X