Kocaeli///41

değirmenderelı varmı arkadaslar ben d.derede oturuyorum burası cok guzel sahılde sabah yuruyuslerı ve spor ıcın uygun haydı degırmenderelıler bı sabah yuruyusune ne dersınızhihoyyyt

aha değirmendereli birini buldum kaydirigubbakcemile5
bende değirmenderedeyim 3 ay sonra marmarise gelin gidicem ama şu anda burdayım :1hug:
sen neresindesin...

[selam ben sahılde bu antık tıyatronun karsısında oturuyorum ya sen ama buralı degılım karabukten geldım 3 yıl once buralı gıbı olduk artık degırmendereyı cok sevdım ayrıca ALLAH tamamına erdırsın canım hayırlı yuva kurmak nasıp etsın mutluluklarkaydirigubbakcemile3a.s.

ıyı geceler...
yaa antık tıyatro demiş bırılerııı.. ösledım yaaa.. depremden önce orada santrac oynarlardı festıval zamanları ya da bazı aksamlar.. offf off küçük bodrumum benimm özledım cokkk

bende doğma buyume ızmıtlıyım..ama soradan aılem yalovaya tasındı..mecburı ıstıkamet :D

ıyı geceler...
yaa antık tıyatro demiş bırılerııı.. ösledım yaaa.. depremden önce orada santrac oynarlardı festıval zamanları ya da bazı aksamlar.. offf off küçük bodrumum benimm özledım cokkk

evet depremde önce bi başkaydı, ama yine de oraların tadı ayrıdır, memleket olduğu için mi bilmem. ama çok severim...

fuarını kaçırmamak lazım...fethıye caddesi unutulmaz..

sağolsun yeğenler kaçırttırmaz fuarını kaydirigubbakcemile3

bende doğma buyume ızmıtlıyım..ama soradan aılem yalovaya tasındı..mecburı ıstıkamet :D

hemşeriymişiz :lepi:

merhabalar....
Bende değirmendere den gelin geldim..Ahh ahh ne güzell oralar..İnanın küçük Bodrum derler değirmendere ye..Yazları sahilde adım atamazsın cıvıl cıvıl ınsan kaynar..Cay bahcelerı,parkları,sahili ayrı bı tattır..Cok özledım oraları..:a015:
cok büyük bır depremı yasadıgımız ıcın ınsanları bırbırıne kenetlenmıs durumda..
Hepınızı opuyorum...

merhabalar bende gölcüklüyüm ama derıncede evlıyım 24 yaşındayım adım hatıce oğlum var 16aylık vede bu siteye cok sevıyorum hergün uğrarım mutlaka hepinize sevgilerrkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende adapazarlıyım ama evlenince izmite gelin geldim bekirdere de oturuyoruz memleketimi çok özlemekle beraber burayıda seviyorum...

bende izmitliyim burda doğdum burda büyüdüm izmiti çok seviyorum.

aranızda gölcüklü varmı kızlar

değirmenderelı varmı arkadaslar ben d.derede oturuyorum burası cok guzel sahılde sabah yuruyuslerı ve spor ıcın uygun haydı degırmenderelıler bı sabah yuruyusune ne dersınızhihoyyyt

ben de izmitliyim (yahyakaptan) ama şuan evlendiğim için istanbuldayım..... İZMİT'İ ÇOK SEVİYORUM.

ayrıca Gölcük Değirmendere Kandıra'yı da çok iyi bilirim.. memleketimin herköşesi güzel.... İzmit küçüktür ama yaşam koşulları çok iyidir. . İster deniz,istersen dağ,istersen avm. sağlık, ulaşım ,eğitim,eğlence ........... herşey mümkün :)

iyi geceler hemşerileruumm delikafadulden delikafadulden

Hepiniz hoşgeldiniza.s.
yaşasın,kıpırdanma olmuş topiğimizde..
Gölcüklüyüm ben de,gözünü sevdiğim memleketim.
İzmitin Fethiyesi,D.dere,Hereke sahilleri,Adapazarı,Sapanca,Hendek karış karış,toprak toprak sevdalıyım hepsine..
Şeniz

Muhabbetimiz daim olsun dostlar..
Mahzun kalmasın Kocaelimiz:utangac:

Hepiniz hoşgeldiniza.s.
yaşasın,kıpırdanma olmuş topiğimizde..
Gölcüklüyüm ben de,gözünü sevdiğim memleketim.
İzmitin Fethiyesi,D.dere,Hereke sahilleri,Adapazarı,Sapanca,Hendek karış karış,toprak toprak sevdalıyım hepsine..
Şeniz

Muhabbetimiz daim olsun dostlar..
Mahzun kalmasın Kocaelimiz:utangac:

kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.

41 rakamı nı gördüğüm an memleket aşkı ile doluyorum:)
Nasılsın ozebus :*

ben istanbulda oturuorm aslnda ama 2 senedir kocaelideyim,üniwersite için,yurtta kalıorm.ama merkez dışında kocaelide pek bi yer bildiim sölenemez.ama kerpe,maşukiye,kartepe buralarıda çok mrk ediorm mezun olmadan önce gezme imkanım olur umarım =)

ozebus sağol kuzum ben de iyiyim elh. bugünümüze şükürler olsun.
Bana bir iki şişe Memleket havası yollar mısın en acilinden:*
sarıseker sana da başarılar dilerim,ALLAH muvaffak etsin canım keyfini çıkar ögrenciliğin..

kocaelınden deıl belkı ama vatanından gnderebılırım canımcımmmm.. bende baska bir ile gelin geldim cünkü..

Öyle mi..
Ee olsun,ona da razıyız be gülüm:j

deil mi şekercim... amaaaa bu ay gıdecegım kısmetsee... gelınce gönderırım sana bolll bolll memleketının havasını kuzum benimmmm

Valla mı:teytey:
yaşasın yaşasın :dance: :dance:
sukutu hayale uğratma beni bakdelikafadulden
Can ya neden bu Koceli topiğimiz bu kadar sessizsenağlama
istatisliklere baktım da 400 cevap bile yok:çok üzgünüm:
ki ben memleket ve hemşehri hasretlisiyim..
Kaçtır geliyorum yazıyorum,tık yok..
Benim bildiğim Kocaeliler,ızmitli Gölcüklüler çok sıcak kanlı kıpır kıpır olur,muhabbete bayılır,kelamlarına doyum olmaz..
Birlik ve beraberleğe önem verilir.
Burada tam bir iletişim ve teşkilatlanma sağlanamadı sanırım..
Bizim elimiz,Kocaelimiz nası güzeldir,halbuki değil mi:asigim:

kesınlıkle öle tatlışım... ben süreklı takıpteyım ama durulunca sessızlesınce yapacak bısey olmuyor ne yazıkkı kuşum...

Back