Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de buralardayım hemşilerim :)) ama netim inanılmaz yavaş, çıldırtıcı cinsten :)))
neden dicek olursanız komşunun kablosuzundan bağlanıyorum, bizimki kablolu ama arka odalarda oturamam bu güzel havada, balkonumda keyif yapıyorum, hihiihh :))
fato hoşgeldin canım, hiç keşfetmeyenler var ayol daha...
ben de buralardayım hemşilerim :)) ama netim inanılmaz yavaş, çıldırtıcı cinsten :)))
neden dicek olursanız komşunun kablosuzundan bağlanıyorum, bizimki kablolu ama arka odalarda oturamam bu güzel havada, balkonumda keyif yapıyorum, hihiihh :))
fato hoşgeldin canım, hiç keşfetmeyenler var ayol daha...
delikafadulden
Tünaydın Tünaaydın!
Fato kuşu
uyuyor musun hala yoksaşakkıdı
Tembel tembel
tavuklara yem ver
sositososito sositososito
:roflol:
slm hemşo demi yaz geldi balkon sefaları başladı artık deniz çarşaf gibi iki gündür balkondan atlayasın geliyo delikafadulden sen izmittemi oturuyosun ?
evet ben izmitteyim, sekaparkın az yukarısındayız :)))) balkon sefaları hem nasıl başladı ya :lepi: :lepi:
sana komşu geliyorum yakında :)))bende ordu evinin oraya taşınıcam 1aya kadar :teytey:
o zaman akşam yürüyüşleri yaparıııız delikafadulden delikafadulden
ay yapalım valla seka parta turlıyalım ohhh sonra kahve :içelim:
:roflol: :roflol: kıskananlar atlasın gelsin lülülülülülü
:mymeka:
Kıskananlar atlayıp gelemez belki ama
Şehir meydanında fotoğraf çekimi için kullanılan beyaz atlardan birini aşırıp
yola çıkabilir:roflol: dıgıdık dıgdık dıgıdık .. Seneye anca İzmite varabilirim herhalde atlayıp değil de Atla gelirsem:roflol:
Potansiyel geyikçi gördüm bugun kendimi kuzum:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
çok yaşa sen, atla gel o zaman......
dıgıdık dıgıdık.......
soranlara fethe çıktım dersin.......
:lepi: :lepi: :lepi:
Aramızda kalsın Çenebaz hatınım emme
öyle bir planımvar zati:jeyyar: :jeyyar:
Zamanında zaten bizim olan Tripoli yani Trablus ve çevresini tekrardan fethetmeyi düşünüyorumşakkıdı
Ne dersiniz
yurttaşlarım orduma katılır mısınız at bol nede olsa
olmadı develerle hucuuum
ALLah ALLAH Allahhhh...