Kocaeli///41

merhabalar....
Bende değirmendere den gelin geldim..Ahh ahh ne güzell oralar..İnanın küçük Bodrum derler değirmendere ye..Yazları sahilde adım atamazsın cıvıl cıvıl ınsan kaynar..Cay bahcelerı,parkları,sahili ayrı bı tattır..Cok özledım oraları..:a015:
cok büyük bır depremı yasadıgımız ıcın ınsanları bırbırıne kenetlenmıs durumda..
Hepınızı opuyorum...

merhabalar bende gölcüklüyüm ama derıncede evlıyım 24 yaşındayım adım hatıce oğlum var 16aylık vede bu siteye cok sevıyorum hergün uğrarım mutlaka hepinize sevgilerrkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende adapazarlıyım ama evlenince izmite gelin geldim bekirdere de oturuyoruz memleketimi çok özlemekle beraber burayıda seviyorum...

merhaba canım ben kocaelıde deılım yenı evlendım bilecikteyım suan ama 20 yıld ızmıtteydım aılemde orada karamurselde..

anlıyorum memeleket hasretı cektı senı yanı buraya suan cıkmalıyım baska zaman ınşallah sohbet tımıze kaldıgımız yerden devam ederız

bende izmitliyim burda doğdum burda büyüdüm izmiti çok seviyorum.

slm asunagı,bende dogma buyume ızmıtlıyım.ızmıtı cok sevıyorum bende ama malesef evlendıkten sonra ayrılmak zorunda kaldım artık yazdan yaza ızmıtteyım.ızmıtın neresındensın?a.s.

arkadaşlar herekeli varmı .. bir arkadaşım orada oturuyor ben hiç gelmedim ..diyor tam kafa dinlemelik yer

değirmenderelı varmı arkadaslar ben d.derede oturuyorum burası cok guzel sahılde sabah yuruyuslerı ve spor ıcın uygun haydı degırmenderelıler bı sabah yuruyusune ne dersınızhihoyyyt

yaa değirmenderede 10 sene oturdukk,sonra karamürsele gectık.. Şimdi aılem orda ama ben bilecik e gelın geldımmmm.. Değirmendere küçük bodrummm.. var mı onun gıbısıı... off offf:a015:

ben de izmitliyim (yahyakaptan) ama şuan evlendiğim için istanbuldayım..... ıZMıT'ı ÇOK SEVıYORUM.

ayrıca Gölcük Değirmendere Kandıra'yı da çok iyi bilirim.. memleketimin herköşesi güzel.... ızmit küçüktür ama yaşam koşulları çok iyidir. . ıster deniz,istersen dağ,istersen avm. sağlık, ulaşım ,eğitim,eğlence ........... herşey mümkün :)

Back