sayın avukat öncelikle bu forum için çok tşk.konu cok derin fakat kısaca sıkmadan anlatayım.erkek yiğenim 4 ay önce evlendi evlenmeden önce karşı tarafın ailesinden dayak yedi tehtitle zoraki bir evlilik oldu.o günden beri şiddetli geç,msizlik var.bu şiddet kadının erkeği sürekli kendisini dövmesi için bilinçli şizofren hareketlerden dolayı oluyor ve çocuk dövüyor.sondan bir önceki dayak polise kadar gitti son olan fazla darp olmasada tartaklama olayında kadın polise gitti şikayetçi oldu gece eşyasını toplayım annesine gitti.ertesi gün oğlan eve gelmeden polise tekrar gidip ifade veriyor bu kadın bir avukatın yanında çalışıyor ayrıca.bu evde ben oturucam eşimin uzaklaştırılmasını istiyorum diye tedbir kararı aldırıyor çocuk eve polis eşliğinde gelip eşyalarını alıyor ve tekrar polise gidilip ifade veriliyor.kadın kocasının daha önceden çektiği tehtit msj larını dökümanla çıkarttırıyor canıma kast var tehtit var diye davacı oluyo.şimdi birinci dava aile içi şiddet bundan zaten bir uzaklaştırma aldı.2. dava tlfndaki tehtit msj ları.bir hakim tanıdığımız 2 yıla kadar hapis verirse hakim bu zaten para cezasına çevrilir dedi peki 2 yıldan fazla hapis alma ihtimali nedir.kadın özür dilesin geri çekeyim dedi ama koca özür dilemek istemiyor ayrılmak istiyor fakat hapis olayındanda korkuyor.konu çok derin aslında biliyoruzki kadın gerçekten bir şizofren ve çok zekice bilinçli adımlar atıyor kocayı iki seçeneğe çekmek için 1. benim olmuyorsa benim olsada adam gibi benimle olmuyorsa cezasını çeksin 2. isteği gelsin özür dilesin benimle benim istediğim gibi şartlarda yaşasın .bu kadın kocaya karşı saplantılı.