- 18 Temmuz 2022
- 3.517
- 8
- 53
Selam arkadaşlar hepinize.size hakikaten de bir dertten yazmak istiyorum.ben Moskova’da yaşıyorum ve amcam buraya çalışmaya gelir ve gider,neyse ben gündüzleri pek uyumam ama erken uyandığım için uyu verdim.bir de baktım kocam olacak alçak arıyor:çocukları git kreşten götür,ben de uykulu telefonu kapattım gitmedim daha 1 saat vardı,bu 3 kere aradı sonunda kavga ettik ve bana”eşek kızı”diye küfretti.sonra ben kreşe gittim gördüm yine arıyor açmadım,deme amcam gelmiş çocukları görmek istemiş (yahu sen bunu bana söylesene aşağılık )neyse eve geldim bir sürü mesaj beni tehritler korkutmalar,bloke ettim onu.öbür gün bana başladı”senin ana baban sana Terbiye vermemiş falan,aradım annemi söyledim anam da şuna mesaj çekti medenice,akşam oldu geldi eve yine bana saldırmalar falan,2 telefonum vardı birini aldı bendem öbürünü gizledim beni öyle dövdüki ben şu ana kadar böyle bir şey görmemiştim eltimi sesledim eltim çıktı beni odasına aldı ayağım şişmiş kolum mosmor,babasına şikayet ettim.sabah oldu yine bana saldırmak istedi babama şikayet ettin falan,kapıyı da kilitledi,eltimi yine sesledim eltim geldi kapı arkasında”eğer kapıyı açmazsan babanı arayacağım” dedi.bu bıraktı beni,sonra bana”eşyalarını topla ben eve gelince,senin gibi terbiyesizini görmedim hiç”dedim sensin o.ana babama küfür ediyorsun.eltim dehepsiniduyuyordu.neyse söyledi seni bumdam da kötü hale sokacağım.akşam işine bakarım senin eşek falan dedim sensin eşek.döndü sesled gel buraya gitmedim akşam çok ihtimal bunun dayağını yiyeceğim cehennemi yaşıyorum