- 19 Haziran 2023
- 71
- 33
- 24
- Konu Sahibi Goookceeeee
Merhabalar biraz dertleşmek istiyorum. 2 sene önce ankaradan İstanbula gelin geldim 4. Ayımda hamile kaldım. Oğlum şuan 1 yaşında. Buraya gelirken her şeyin daha farklı olacağını düşünüyordum. Ankaradayken uzun yıllar süren arkadaşlıklarım vardı, ailemle beraber görüştüğümüz aile dostları akrabalar vardı çoğu günümüz dolu geçerdi ya onlar gelir ya biz giderdik. Evlenirken de aslında düşündüğüm şuydu yeni bi çevre ediniriz eşimle beraber ortak arkadaşlarımız olur birbirimize gelir gider dışarda bişeyler yaparız vs. Ama işler asla öyle olmadı. Eşimin sülalesi de ankarada. Burda sadece kaynanam eltim ve görümcemgil var. Eşimin 1 tane arkadaşı var ve birbirlerine hiç gelip gitmiyorlar. Komşularım hiç gelip giden insanlar değil 2 senedir kapımı çalan bile yok. 2 senedir hayatıma kattığım, oturup sohbet edebileceğim hiçkimseye yok. Sosyal medyada benim gibi olan insanların kendileri gibi başkalarını bulup güzel arkadaşlıklar kurduğunu görüyorum ama sadece izlemekle kalıyorum. Hem çocuğumun hem benim sosyalleşebileceğim ortamlar var mı? Varsa nerdeleeer