Sakın bu durumdan kurtulmak için tanımadığınız sevmeyeceğiniz biriyle evlenmeyin.Aileniz sizi evlendirmek isteyebilir.
Devlet okulları yarım gün oluyor..
Ayrıca 2 yaş almıyorlar..
Aslında keşke olsa dediğiniz gibi..
tam aksine asla evlenemezsin iki çocuğun var senin diye düşünüyorlar..
yok ya bazıları parada versen sığdıramıyor .. enteresan ama böyle..
Sen onların dediklerini ettiklerini vasiyetlerini bosver !! Suan yapabilecegin sadece cocuklarin buyumesini beklemek!!Hele buyusunler .. Evlilikte oyle bi olur ki Allah yazdiysa! kul konussun yatsin..
Senin gibi guzeli degil iki cocuk 5 cocuklu olsan bile evlenirler..
Esas sorun devletin iki çocuğa 300tl nafakayı layık görmesi.
Ve onu da boşanan kadının alamaması durumunda herhangi bir yaptırım uygulamaması.
E öyle doğurun demekle olmuyormuş demek ki.
Böyle sistemin böyle düzenin böyle adaletin allah belasını versin.
Adam iki çocuk yapmış sormuyor bilmiyor haftada 1 2saat seviyor sadece ve baba oluyor.
Bütün derdi sıkıntıyı toplum baskısını çeken yine kadın.
Bu ülkede kadın olacağımıza keşke bir kaldırım taşı olsaydık daha değerli daha kıymetli olurduk.
devlet çoğu yerde yarım gün..
konu sahibi icraya verin eski eşinizi.. toplu alırsınız bari nafakayı üşenmeyin uğraşın.. sgksız çalıştığıda ispat edilir merak etmeyin..
bir taraftan para biriktirin 1-2 sene daha sabredip mutlaka kendi evinize çıkın..
sizin yanınızda böyle vurmuşsa siz yokken daha neler yapıyordur
ben olsam elalem ne der diye düşünmez ayrı eve cıkardım
aile denen onları da bir daha görmezdim
ahhh canım ben,m iki çocuk çok çocuk bu nedenle diyorum..ne desem sen sık dişini yap birikimini tokid3en eve gir çocukların okul çağına gelincede çok o evden çocuklarını kendi evinde büyüt haftasonu git merdiven sil ek iş ap ayrı eve çık..şimdilik sık dişini çünkü yapacağın pek birşey gözükmüyor babaları nafaka verse bir nebze bilirim ne zor olduğunu hatta kardeşlerin yanında değilse zordur ama herzaman bana Allah yeter derim..sende yle de Allah bir yolunu verir ama parasız zor benim kv yardım ediyor..ARAŞTIRDIM AMA İKİ ÇOCUK İÇİN KREŞ ÜCRETİ 1800 TL.. BENİM MAAŞIM 2300 TL HEM KREŞ HEM KİRA BUNU NASIL YAPICAM..
BABAM VASİYET EDİYOR BEN ÖLSEM BİLE ANNESİYLE OTURACAK DİYE..
parayıda denedim hediye harçlık falan ne kadar versem o kadar gidiyor bende eve faturalara mutfağa katkıda bulunuyorum
niye bu insanlarla aynı evde yaşamak için diretiyosun
seni o kadar düşnüyüolarsa adam gibi davranacaklardı
bırak git allah aşkına
evet devlet yarım gün annem bakmak istemiyor.. o yüzden özele mecburum şuan gittiği kreş durumumu biliyor ve servis ücreti almıyorlar benden
babam evlatlıktan reddeder kesin.. ve özel sektördeyim bugün bu maaşa çalışıyorum ama yarın ne olur bilemiyorum..
üç beş kuruş kenar atmıştım yeni taşındık çünkü çocukların ve benim odamız yoktu.. televizyon ve köşe takımı aldım biriktirdiğim parayla.. bunu bile taşınma olasılığım olursa götürürüm diye düşünüyorum..
Sana soyleyebılecegım tek sey su kı suanda arıyorsun ve buluyorsun.
su havuc meselesıne gelınce eskı yaslı ınsanlar emınım 2 havucu kıskanmamıslardır senden o yuzden degıldır gerek yok gıbı dusunmustur. bızde yasadık kı ben aılemle ıyı yasadım ona ragmen hıc bır zamana yrı bı evının oldugu rahatlıgı almıyorsun oyle yedıgım yedık caldıgım duduk olmuyor.
cocugunla ıddalasma kısmı cok can sıkıcı. Benım aılem cocuguma vursa tutar ellerını bukerım herhalde. yanı yapmam belkı ama asırı derecede kendımden gecerım . Hangısıne vurdu ?
Cocuklar zıyan oluyor baska bısey degıl
Ben para ile de olsa Allah göstermesin bi yakinimin çocuğuna bakamam doğrusu
Çocuk işi zor kesinlikle
Şimdi annesini düşündüm de belki kadın yoruldu belli bi yaştan sonra çocukla uğraşmak zor geliyordur
Ne bileyim zor yani her iki taraf içinde
Allah yardımcısı olsun
Buarada annenn ıcın bısey yapıyormusun ?
yanı eve para verıyormusun?
yemege yardım edıyormusun , temızlıge ne bılım elıne gızlıden babandan gızlı uc bes bısı sıkıstırıyormusun boyle olmamalı yanı ben en azından calısrtıgım parayı hıc eve vermedım oglum ve kendıme harcadım ama bazen bazı anneler yanı en azından kadın zor bakıyor demıssın ya , onu bıraz kapatmıs olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?