• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koca bir Boşluk

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.526
88
Anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun öncelikle.
Burada bazı yorumlar sinirimi bozsa bir daha konu açmayacağım desem de yine kendimi burada konu açarken buluyorum .
Konu şöyle.
Eşimle birlikte geçen hafta kayinvalidelerdeyedik anneler günü hediyesi almıştık annelere verdik annesinin hediyesini.
Çarşamba günü akşam yarın annelere gideceğim hediyeyi vermeye dedim tamam dedi . Perşembe sabahı 7 de kalkmıs kalk git şimdi akşam geri dönersin dedi . Bende zaten zor bir hamilelik geçiriyorum diye bilirim . Ailemle otobüslerle aramda 2 buçuk 3 saatlik mesafe var . Bende gelemem akşam hem şuan uykum var uyandıktan sonra giderim yarın sabah dönerim dedim . Bi ton laf etti çıktı gitti .
Neyse takmadım ben kalkıp geldim aileme ama otobuste rüzgar çarptı sanırım ve ben annemlere kendimi zor attım . Her dakika kusma baş ağrısından mahvoldum . O gün bitti eşim hiç aramadı. Ertesi gün oldu işten dönüş vakti benim evde olmadığımı görünce aradı. Açtım telefonu iyi değilim ben gelemiyorum hastaneden yeni geldik dedim . Bağırmaya başladı neden haber vermiyorsun diye bende arayıp merak etseydin eğer 2 gündür öğrenirdin beni merak etmeyene ne bilgisi vercem dedim. Ben gelemitorum gel al beni arabayla o zaman dedim .Sen benim lafımı dinlemedin şimdi ne gelip alicam npiyosan yap orda dedi.
Birşey demedim. Belli etmedim
annemlere .

Dün aradı yine akşam dönüş saatini evde olacağımı düşündü yine çünkü salaklar gibi ben alıştırdım onu böyle. Dün aradı bağırdı yine ve suratıma telefonu kapatti

Ben ağlarken annem içeri girdi . Babam sordu . Bende anlattım çok sinirlendiler. Hamilesin ne demek ne halin varsa gör dedi . Annem aradı eşimi konuştu eşim anneme laf yetiştirdi baya baya sesini yükselterek . Babamda gelsin konuşp haddini bildirip vermicem senı adam olana kadar dedi sen nasıl istersen baba dedim .

Annesini aradım birazda onun annesi huzursuz olsun istedim . Anne böyleyken böyle ben onun neyiyim arayıp sormuyor rahatsızlandım diyorum gelmiyor yanıma dedim . Ay ben onunla konuşurum da o evde yanlız kalmayı sevmiyor . O yüzden sinirlenmistir dedi . Ağlama sen torunuma iyi bak dedi kapattı bende bu sefer ilkkez oğlunun kulağını çeker sandım.

Dün ve bugün eşim izinli ayrıca.
Dün gelmedi. Bugün kv aradı ne zaman geliyorsun diye rahatsızım x den de ses çıkmadı dedim. .annesi ay biz hep beraber halasindaydik da benim işim vardı ben çıktım şimdi o yardım ediyordu dedi . İyice sinirlerim tepeme geldi . Akşam 9 dan sonda aramaya başladı açmadım. Ailesiyle ablasına gitmişler gezmelere gitmişler . Ve gelip beni almadı. Az önce annemi aradı x niye açmıyor diye annem uyuyor dedi . Hala anneme laf dinlemiyor soğuk yiyip içiyor , noluyor falan dedi. Annemde rahatsız oğlum gelip alsaydın ben onu otobüsle nasıl gönderirim dedi . Hem şu halde göndersem içim kalır onda dedi bende gelirdim diye . Oda ben bakıyorum zaten annemde bakardi diyor telefonda . Sinirden kudurdum annem alttan almaya yavrum kuzum kurban olurum diye konuştukça karşısondaki. Köpek gibi konuştu . Annem şuan hamile olmasan onu sana kurban ederdim ama o strese ben sebep olmak istemiyorum dedi . Streslisin iyice psikolojin bozulmuş dedi. Babam açma tlf gelsin sakın gitmiyorsun dedi . Tamam çok güzel Allah razı olsun arkamdalar ama evdeyken hiçbir sorun yoktu . Ne olduda böyle umursamaz oldu?

Gitmek istemiyorum ailem arkamda ama çocuğu doğururken falan düşünüyorum kafam karma karışık oldu .yoksa bırakayım ailem boyunun ölçüsünü alsın mi ? Ben haklıyken lafını dinlememisim diye bu hale soktu benı.
Annemde babamda düşünceler içinde.

İçimi dökmek istedim sadece teşekkür ederim

Son düzenleme:
ahhhh hebe ah.
heba ettin kendini
birşey demek istemiyorum üzülüyorum
öküz senin bu kocan kusura bakma
bırak ailen halletsin, karışma
bir yerde dur demek gerek.
olayların seyrini değiştirecek en ufak bir hamlede bulunma.
bak bakalım ne olacak.
bu adamın değişeceğini düşünmüyorum ya, neyse.

Kıyamam evet şu süreçte haddini bildirmek psikolojim için iyi olmayabilir.Annen baban eşine çok ofkelenebilir çünkü sen onların gozbebegisin ama hayatın bir gerçeği var farklı kültürde yetişmiş birisi seni onlar kadar düşünmez. Eşin çok inatçı galiba tabi ki eşini bekle en azından gelip alsın sorununuzu halledin ama konuşup .şuanda hemen ayrılık kafasına girme kendine ve en çok bebeğine zarar veriyorsun bu şekilde .

baban ne diyorsa onu yap. eşinle aralarına da girme sakın.
sana bağırıyor annene efeleniyor edepsiz.
bırak baban bildiği yoldan halletsin, burnu düşsün azıcık.
paşaya bak sabahın körü kalk şimdi git diye hamile kadını uyandırmış neymiş evde tek kalmayı sevmiyormuş. bencil.

baban ne diyorsa onu yap. eşinle aralarına da girme sakın.
sana bağırıyor annene efeleniyor edepsiz.
bırak baban bildiği yoldan halletsin, burnu düşsün azıcık.
paşaya bak sabahın körü kalk şimdi git diye hamile kadını uyandırmış neymiş evde tek kalmayı sevmiyormuş. bencil.
evde tek kalmakta değil onun derdi
kızın ailesine takık
onlara gitmesin, ama gerekirse her gün kendi anasında yatsın.

Yaa gerçekten allah sabir versin sana bacim ya. Ne kadar guzel hamilesin bir bebegin olacak allah nasip ederse onun sana prensesler gibi bakmasi gerekirken yaptigina bak bence hiccc karisma ailen konussun halletsin. Insallah kv esini doldurmuyordur.

Senin sinirini bozan bir yorum yapacağım ama senin kocan adam olmaz bir hanzo
Ona göre sen bir ailenin kızı değil kendi ailesinin gelinisin
Senin ailen olamaz ziyarete gidersen orada bir nefes alıp geri gelmeli ama kaynana evinden çıkmamalisin
Babanin dediğini yap gelip yalvarana anneneden özür dileyene kadar geri gitme derim
Ama büyük ihtimal öyle olmayacak

Kıyamadım size üzülmeyin o gelmez ise gitmeyin aklı sıra hamile olan eşine ders vermeye çalışıyor..Sen şimdi babanı dinle bakın kesinlikle yuvanızı bozun demiyorum ama gerçekten onun seni kaybetme korkusunu yaşaması gerek !Bırak kurduğu plak ters dönsün .Böyle egolu insanlardan nefret ediyorum.

ahhhh hebe ah.
heba ettin kendini
birşey demek istemiyorum üzülüyorum
öküz senin bu kocan kusura bakma
bırak ailen halletsin, karışma
bir yerde dur demek gerek.
olayların seyrini değiştirecek en ufak bir hamlede bulunma.
bak bakalım ne olacak.
bu adamın değişeceğini düşünmüyorum ya, neyse.
Evet bende düşünmüyorum bebeği öğrenmeden önce ailemdeydim bitti anne baba ben gelicem haberiniz olsun gidip konuşup bitiricem diyerek çıktım bu evden . Bebeği hala kabullenemedim. Hamdolsun yinede bana bu duyguyu nasip etti. Çok yakın zamanda bitti diye düşündüğüm için şuan eşimle ilgili hiçbirşey içimi acıtmıyor özlemek üzülmek vs.

Olayın seyrini değiştirecek birşey yapma derken ne yapıp ne yapmamalyım peki ? O bahane edip hasta oluyorum da burda kalmaya bahane arıyorum diye düşünüyor dün anneme bunun lafını sokmaya çalıştı m

Annenize diklenmesi, sizi almaya gelmesi gerekirken kv ile gezmelere gitmesi cok ayip... Sizi kiymetdiz gostermis. Donmeyin kopek cekin bence. Babaniz anneniz size gercekten deger verenler, onlarla kalin bence. Hatasini anlar hem sizden hem de ailenizden ozur dilerse duruma bakarsiniz bence.

Ailenizin araya girmesi ne kadar doğru, önceki konularınızı bilmiyorum ama sorunları kendi aranızda halletseydiniz keşke.
Bu her yönden artı bir durum. Hem aileniz böyle bir insan karşısında ezilmez, yüz göz olma durumu olmazdı.
Eşiniz durumu inada bindirmiş, hastalığınıza da sanırım inanmamış.
O yüzden gelip sizi almak istemiyor. Bir evlilikte ki en sağlıksız durumlardan biri galiba bu.
İki tarafta inatçı anladığım kadarıyla, süreç uzarsa yıpranan da siz olacaksınız gibi gözüküyor.

Ne olursa olsun bu konuda hatalı olan taraf eşiniz tabi ki. Size değer vermiyor gibi buradan bakınca:/

Baban ona haddini bildirsin. Normalde bile yaptığı terbiyesizlik ama hamile olduğun için iki kat terbiyesizlik. Üstelik annenle konuşma şekline sinir oldum hadsizin. Gelsün bakalım gelebiliyorsa.

Evet bende düşünmüyorum bebeği öğrenmeden önce ailemdeydim bitti anne baba ben gelicem haberiniz olsun gidip konuşup bitiricem diyerek çıktım bu evden . Bebeği hala kabullenemedim. Hamdolsun yinede bana bu duyguyu nasip etti. Çok yakın zamanda bitti diye düşündüğüm için şuan eşimle ilgili hiçbirşey içimi acıtmıyor özlemek üzülmek vs.

Olayın seyrini değiştirecek birşey yapma derken ne yapıp ne yapmamalyım peki ? O bahane edip hasta oluyorum da burda kalmaya bahane arıyorum diye düşünüyor dün anneme bunun lafını sokmaya çalıştı m

Mesela asla babanız eşinizi karşına alıp konuşmadan, eşiniz sizden ve ailenizden özür dilemeden o eve dönmeyin, daha önceki gibi ben konuşmaya gideceğim, bitirip döneceğim gibi bir hataya düşmeyin.
Sizi ve bebeğinizi geri istiyorsa gerekirse babanızın kapısını 100 kere aşındıracak, babanızın sözünden dışarı çıkmayın pişman olmazsınız.

Babanı dinle kocan olacak hduk de anasını kaldığı yerden emmeye devam etsin kvalideye de acma teli sadece ailen muhatap olsun onlarla hamile psikolojisiyle neden açmıyor diye idda etmesinler bi zahmet.

Anne adaylarının ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun öncelikle.
Burada bazı yorumlar sinirimi bozsa bir daha konu açmayacağım desem de yine kendimi burada konu açarken buluyorum .
Konu şöyle.
Eşimle birlikte geçen hafta kayinvalidelerdeyedik anneler günü hediyesi almıştık annelere verdik annesinin hediyesini.
Çarşamba günü akşam yarın annelere gideceğim hediyeyi vermeye dedim tamam dedi . Perşembe sabahı 7 de kalkmıs kalk git şimdi akşam geri dönersin dedi . Bende zaten zor bir hamilelik geçiriyorum diye bilirim . Ailemle otobüslerle aramda 2 buçuk 3 saatlik mesafe var . Bende gelemem akşam hem şuan uykum var uyandıktan sonra giderim yarın sabah dönerim dedim . Bi ton laf etti çıktı gitti .
Neyse takmadım ben kalkıp geldim aileme ama otobuste rüzgar çarptı sanırım ve ben annemlere kendimi zor attım . Her dakika kusma baş ağrısından mahvoldum . O gün bitti eşim hiç aramadı. Ertesi gün oldu işten dönüş vakti benim evde olmadığımı görünce aradı. Açtım telefonu iyi değilim ben gelemiyorum hastaneden yeni geldik dedim . Bağırmaya başladı neden haber vermiyorsun diye bende arayıp merak etseydin eğer 2 gündür öğrenirdin beni merak etmeyene ne bilgisi vercem dedim. Ben gelemitorum gel al beni arabayla o zaman dedim .Sen benim lafımı dinlemedin şimdi ne gelip alicam npiyosan yap orda dedi.
Birşey demedim. Belli etmedim
annemlere .

Dün aradı yine akşam dönüş saatini evde olacağımı düşündü yine çünkü salaklar gibi ben alıştırdım onu böyle. Dün aradı bağırdı yine ve suratıma telefonu kapattım.

Ben ağlarken annem içeri girdi . Babam sordu . Bende anlattım çok sinirlendiler. Hamilesin ne demek ne halin varsa gör dedi . Annem aradı eşimi konuştu eşim anneme laf yetiştirdi baya baya sesini yükselterek . Babamda gelsin konuşp haddini bildirip vermicem senı adam olana kadar dedi sen nasıl istersen baba dedim .

Annesini aradım birazda onun annesi huzursuz olsun istedim . Anne böyleyken böyle ben onun neyiyim arayıp sormuyor rahatsızlandım diyorum gelmiyor yanıma dedim . Ay ben onunla konuşurum da o evde yanlız kalmayı sevmiyor . O yüzden sinirlenmistir dedi . Ağlama sen torunuma iyi bak dedi kapattı bende bu sefer ilkkez oğlunun kulağını çeker sandım.

Dün ve bugün eşim izinli ayrıca.
Dün gelmedi. Bugün kv aradı ne zaman geliyorsun diye rahatsızım x den de ses çıkmadı dedim. .annesi ay biz hep beraber halasindaydik da benim işim vardı ben çıktım şimdi o yardım ediyordu dedi . İyice sinirlerim tepeme geldi . Akşam 9 dan sonda aramaya başladı açmadım. Ailesiyle ablasına gitmişler gezmelere gitmişler . Ve gelip beni almadı. Az önce annemi aradı x niye açmıyor diye annem uyuyor dedi . Hala anneme laf dinlemiyor soğuk yiyip içiyor , noluyor falan dedi. Annemde rahatsız oğlum gelip alsaydın ben onu otobüsle nasıl gönderirim dedi . Hem şu halde göndersem içim kalır onda dedi bende gelirdim diye . Oda ben bakıyorum zaten annemde bakardi diyor telefonda . Sinirden kudurdum annem alttan almaya yavrum kuzum kurban olurum diye konuştukça karşısondaki. Köpek gibi konuştu . Annem şuan hamile olmasan onu sana kurban ederdim ama o strese ben sebep olmak istemiyorum dedi . Streslisin iyice psikolojin bozulmuş dedi. Babam açma tlf gelsin sakın gitmiyorsun dedi . Tamam çok güzel Allah razı olsun arkamdalar ama evdeyken hiçbir sorun yoktu . Ne olduda böyle umursamaz oldu?

Gitmek istemiyorum ailem arkamda ama çocuğu doğururken falan düşünüyorum kafam karma karışık oldu .yoksa bırakayım ailem boyunun ölçüsünü alsın mi ? Ben haklıyken lafını dinlememisim diye bu hale soktu benı.
Annemde babamda düşünceler içinde.

İçimi dökmek istedim sadece teşekkür ederim

Diğer konularınızı bilmiyorum, ama bu konuyu okuyunca eşiniz sizi sevmiyor gibi hissettim..
İnsan nasıl kıyabilir, o kadar mesafeye hamile eşini yollamaya.
Hadi gittiniz , arayınca rahatsızdım, hastsnedeydim diyorsunuz insan kıyamaz,yumuşar.. İki eli kanda da olsa gelir..
Ona rağmen kılını kıpırdatmıyor..
Merhametsiz insan ile yaşamak zor. Allah yardımcınız olsun..

Back