• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koç burcu sevgiliniz,eşiniz var mı?Bi eş olarak Nasıllardır?

benim erkek arkadaşımda koç burcu ..çok kıskanç oldukalrı doğru fakat bunun yanında da çok inatçılardır..yani birşeyi zorla yaptırıyorsam eğer o şeyi yapacağı varsada yapmaz..yani ısrar etmenden nefret eder..fakat ısrar etmeyi bıraktıktan 10-15 dk sonra kalkar yapar..yani ille kendi dediği olucak ya gıcık şey ya :) birde koçlar sevdim mi tam seven kişiliğe sahiptirler..yani bi bağlandıkalrı zaman kolay kolay kimseye aşık olmazlar çünkü o kişiyi kolay unutamazlar..benim aşkım koç burcunun tüm özelliklerini resmen taşıyor..ama şu inadına gıcık oluyorum yaaaa..

valla anlattıklarınızın hepsine uyuyor benim aşkım inatçı,sinirli ama bi o kadarda sevgi dolu bazen düşünüyorsun beni üzüyor napcam bununla bazende ole bişi yapıyor ki dünyanın en mutlu kadını oluveriyorsun işte kafam burda karışıyor tam 2,5 senedir düşünüp durdum ama vazgeçmeyi aklımdan geçirsemde yapamadım yapamıyorum çoookk seviyorum aşkımııııı bazı şeylere göz yumuyorum o yüzdennn

benim eşimde koçtur bencildir ukaladır inattır biraz kaba tabiri caizse odundur hiç öyle canımlı cicimli lafları sevmez ama kendine söylenmesine bayılır eşref saatindeysen seni memnun decek herşeyi yapar çocuk gibi sözünü dinler ama ters zamanındaysa süründürür insanı çıldırtır ben yengeçim zıt burçlarız fikirlerimiz çok çatışır ama benden ve çocuklarından asla vaz geçmez çalışkandır elindende her iş gelir yemek yapmak hariç daha çok var yazcaklarım ama diğer arkadaşlarada fırsat vermek lazım dimi amaa.s

arkadaşlar bende koç burcuyum bildiklerimi anlatayım size bazılarınızın dediği gibi çok inatçıdırlar sevdimmi tam severler bide çok kıskanç olurlar şahsen bu huyların hepside bende fazlasıyla var :)

benim kocam koc ama inanmicaksiniz hic kiskanc inatci aksi ve uyumsuz degildir aksine cok yufka yureklidir cak sabirlidir yerine göre kiskanclik yapar ya birazda bu karsisindakinin burcuna baglidir bende bogayim biryerde katiliyorum romantik digiller

allahım yaa benim ki deli gibi kıskanç diyor ki" seni o kadar çok kıskanıyorum ki kıskançlıktan tırnaklarımı yiyorum"bende dedi aşkım kıskanmana gerek yok ben seni çok seviyorum bırakmam seni" ama genede çoookk kıskanç bende kıskançlık huyu pek yok o yüzden bazi şeyleri çok garip geliyor bana

aynen ole oluyorlar canım ama ben çoookk seviyorum aşkımı sonuçta onlarda sevdiklerinden yapıyorlar evlenince düzelir diye düşünüyorum (inşallah)

aşkım koç burcu,çok anlayışlı,çok mantıklıdır,kıskançtır,kendi bildiğini diretir:kızgın:ama sonunda karşı taraf haklıysa gönül almayıda bilir,gösteriş sevmez hep doğaldır:asigim:bir tanedir benim aşkım:utangac:

ben askımda koc burcu ama dedıgınız gibi kıskanc deıldır. sadece ben ne dersem o olur diyor, kazak erkek biraz. ama lafta kalıyor sanırım her dedıgımı yapar yınede. çok sewiyorummmmmm bitanemii:asigim::nazar::asigim:

koç burcu mu?bırakın yol verin gitsin cok yorucu bi tip,kırıcı ve ilgisiz kızdıgında herseyı yapabılır sizi dovemeye bıle kalkısabılır..benım koc burcundakı tecrubem bu..cok kotu bı tecrubeydi:(benimde:(

koç burcu mu?bırakın yol verin gitsin cok yorucu bi tip,kırıcı ve ilgisiz kızdıgında herseyı yapabılır sizi dovemeye bıle kalkısabılır..benım koc burcundakı tecrubem bu..cok kotu bı tecrubeydi:(
bu söylediklerine katılıyorum benimde kötü bir tecrübem oldu benciller inatçılar anlayışsızlar herşeyi cok kolay kestirip atabiliyolar gözü karalar yani:(

ben koç burcuyum kızlar ve eşim de koç burcu(hatta doğum günümüz bile aynı)ve çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyuz...

özelliklerini tam olarak taşıyan bir akrep kadını olarak, koç erkeğiyle yaşadığım surviver'ın 10. ayındayım.
yaptığım hataları yapmayın, hasarsız hayatta kalın.

surviver ilk evre(ilk 2 ay)=

-Koç erkeği; aradığı aşkı bulduğuna emindir. İlk günlerde bile evlilikten, düğünden, çocuklardan bahseder. Mükemmel biri olduğunuzu düşünür ve bunu sürekli dile getirir. Sizi gururlandırır, över, arkadaşlarının yanında gururla sizi izler. Kırmamak için uğraşır.
-Akrep kadını; korkar. ama yükselen egosu gitmesine engeldir.

-Koç erkeği; kadının geçmişini keşfetme ama kendinden bahsetmeme aşaması.
-akrep kadını; insanların beni tam olarak çözmesini gardımı indirme olarak algıladığımdan buna direnmem istemsiz bir hareketim.
---2 hafta sonra---
-Koç erkeği; inadına devam eder.
-akrep kadını; inadına devam eder ve bu süreçte nasıl hayat hikayelerinden hoşlandığını, bahsettiği eski sevgililerinin hayat hikayeleri örneklerinden(ki bunları isim vermeden anlatır) keşfederek buna yakın bir hikaye uydurur.

UYARI: İlk zamanlar size söylediği hisler tamamen gerçek ama geçicidir. O an bunları hissettiğine emin olun, bu erkekten yalan iltifatlar duymanız imkansız. Söylediği güzel sözlerin hepsi içinden gelir. ilk başta yoğun olmasının sebebi, bir daha olmayacak olmasıdır. Bunu bilerek ya da planlayarak yapmaz. Yoğun hisler taşır, ve bu söner. B süreçte kendinizi tutun. Söyledikleri gerçek, bunların tadını çıkarın. ilgisini sürekli tutmak için bunlardan mutlu olduğunuzu asilce belli edin ve sürekli yanınızda olma isteğini de nazikçe reddedin. Özellikle bu düşkünlük dönemlerinde mümkün olduğunca ama onu yormadan uzak durun. Onu kırmayacak bahaneler bulun(biraz hastayım dinleneceğim, işlerimi çok ihmal ettim ama ben de seni özledim tabii.. vs)

UYARI2: bir akrep kadınıysanız zaten gerçek hayatınızdan ve gerçek kendinizden bahsetmeyeceksinizdir. Akrep kadınları, uydurduğunuz yalan geçmişte biraz acı olsun. ama bu acı cinsel içerikli(taciz, tecavüz, çocuk aldırma, hamile kalma vs) olmasın. duygusal olduğunuz kırıldığınız ama bunu tahmin ettiğinizde bile güçlü hallettiğiniz bir hikaye olsun. Akrep kadınının güçlü karakteri zaten buna uygundur.*Diğer burçlar; eğer bu tarzda acılarınız varsa anlatmayın. siz de hikaye uydurun. Ama bu hikayede acı olması şart. ama güçlü tavırlarla atlatılmış bir acı. Neden mi? zaafınızı ve acınızı öğrenmek ve duymak ister. Ama güçlü kadınları tercih eder. Hayal gücü çok güçlüdür. Ona eski sevgilinizi gösterseniz ya da bahsetseniz bile sizi onunla sevişirken hayal edip büyüsü kaçarken, diğerlerini siz düşünün. Eski ilişkilerinizi sorduğunda yalan söylemeyin. BU KONUDA KONUŞMAK İSTEMEDİĞİNİZİ, ONLARIN "ESKİ" İLİŞKİ OLDUĞUNU VE BUGÜNÜNÜZÜ ETKİLEMEYECEKLERİNİ açıkça söyleyin. Ve yeri gelmişken, ona sakın yalan söylemeyin. Söylenmeyecek bir şey olduğunda mantıklı bir sebep sunarak, o konunun konuşulmamasının mantıklı olduğunu söyleyin. Koç erkeği aşırı ve bazen gereksiz dürüstlüğü nedeniyle yalan söylemez. Olmayan bir duygu göstermez ve bunu anlayışla karşılamaz.

SURVIVER 2. EVRE (2-4 AY)

2. ayın sonlarına doğru eğer bu süreçteki başarınız %60In altındaysa(uyarılarımı dinlemediyseniz) yoğun duyguları geçmiş, hala yanınızda olan ama mutlu olmayan bir koç erkeğinin yanındaki, sıkılmış bunalmış ve onun geleceğe dair "belirsiz" cümlelerinden bıkmış bir akrep kadınısınız.

Uyarı: Ağzınızdan "bitsin, ara verelim, dinlenelim, düşünelim, olmuyor heralde ne yapsak" tarzındaki ilişkinizin "olmayabileceğini" gösteren herhangi bir kelime bu ilişkiyi bitirir. Koç erkeği "olmayabileceğini" -sizden- öğrendiği ilişkiye karşı tamamen soğur. Yanlış okumadınız ve yanlış yazmadım. İlişki ne kadar kötü olursa olsun koç erkeği ayrılmayı düşünmez. Aklına sizsiz bir hayat gelmez. Mutsuzdur, uzak durur, kırar, kırılır ama sizinledir. Böyle bir ihtimal yoktur. Siz söyleyene kadar. ve düşünelim ya da olmuyor mu acaba dediğiniz an bitirmeye karar verir ve size bir şekilde bunu söyletir. siz pişman olsanız ve arasanız bile geri dönmez. ve sakın aramayın. siz ararsanız zaten asla dönmez. Ondan vazgeçtiğinizi anladığında aklında barışma isteği başlar. Onu seviyorsanız kıskandırmaya çalışmayın. ne ilişkide ne de ayrılınca. Kıskanmaz, soğur. Size döndüğünde hemen kabul etmeyin. Koç erkeği elde ettiği herhangi bir şeyden uzaklaşır. Onun için başarmak değil, başarana kadarki süreç güzeldir. O süreci uzatın. Evlenseniz bile "kelimelerle değil" tavırlarınızla "ama başka bir erkek ihtimaliyle değil" ama sizi elde etmediğini ve elde edemeyeceğini, sizin tek başınıza bir birey olduğunuzu ve hayatınızın merkezinde kendiniz olduğunu hissettirin. O hayatınızın rengi. O rengi bozarsa, göndereceksinizdir.

Surviver 3. evre(5-7 ay)

Eğer zeki, güçlü, güzel,asil, onunla onun ilgi alanındaki konulardan konuşabilirken kendi ilgi alanlarınızla onu bilgilendirebilecek, vazgeçemeyeceği ilgi alanları olan ve bu konuda iddialı olan(şarkı söylemek, yazı yazmak, yüzmek, voleybol vs.), kedi gibi bir kadınsanız şu an ayrı olsanız da beraber olsanız da, size bunu belli ediyor olsa da olmasa da emin olun sizden vazeçemeyecek kadar size bağlıdır ve seviyordur. Bunları gördüğü ilk kadın sizseniz 30. sevgilisi bile olsanız ilk sevgilisi sizsinizdir. ilişkinizin bu evrelerinde artık sadece temel kurallar işler. İşiniz kolaylaşmıştır.

-İlişkinizle ilgili fazla konuşmayın. O konuşacaktır.
-Neşeli olun, ona sorunlarınızı yansıtmayın ama sorunlarınızdan bunları çözünce bahsedin.
-Dışarda insanların arasında onu onore edin, ilişkinizin dominantının o olduğunu düşündürtün, ama evde ya da yalnızken baskın olduğunuzu gösterin. Oğlunuzmuş gibi size sırnaştığında başarmışsınızdır.
-kavga etmeyin. Tepkinizi susarak belli edin.
-kıskanmayın, göz çapkınıdır. bakar ama aldatmaz. birisi ona yaklaşsa bile ve bu beğenerek baktığı biri olsa bile kendisini geri çeker.

evet, tüm bu zeka oyunlarına ve onunla birbirimize hiç uymamamıza rağmen hala beraberiz. Neden mi onu bu kadar seviyorum? Onunla ilgili cevaplayamadığım tek soru bu... kolay gelsin... surviver ateşiniz sönmesin ;)

bende koçum eşimde koç hatta benim yükselenim de koç,eşim kıskançtır,bağlıdır,güçlü bi yapısı vardır,dediğim dediktir, sabit fikirlidir.gerçekcidir çok fazla romantzim le işi olmaz ancak içinden gelirse yapar.bir şeyi sölendiğnde yapmaktan hoşlanmaz örneğin çiçek al spriz yap gibi şeyler.dağınıktır üşengeçtir saatlerce uzandığı yerde tv izleyebilir.istediği olsun ister,kişisel bakımını hiç unutmaz bayağ özenlidir..ben ondan daha inatçıyım çok daha hareketliyim sürekli birşeylerle uğraşmak aktif olmak isterim. duygusalım hayal gücüm geniştir.sinirlenince bi anda patlarız susarız üzülürüz.ama barışıp hiç kavga etmemiş oluruz işte koç burcuyla hayatı paylaşmak gerçekten zor asi,inatçı,özgürlüğüne düşkün emir kabul etmeyen zor bir karakter iki kişide böle olunca daha da zor bi durum oluyor tabiki.:30:

Back
X