>>>ben hint kınası kullanıyorum, çokta memnunum. roaccutane tedavim sonrasında beni kel kalmaktan kurtaran tek şey kınadır.>>>
bende önceden kullanmıştım hint kınasını benım sacımı berbat etti.matlaştırdı bide kırdı şimdi yine düşünüyorum çunkü siyah rengi cok hosuma gıdıyo hınt kınasının denesemmı acaba yıne.
canım walla saçım o kadar az kalmıştı ki anlatamam, yok denilecek kadar azdı. ne denediysem olmadı, sadece hint kınası iyi geldi. şimdi saçlarım oldukça gür. ben 6-7 yıldır hint kınası kullanıyorum, hiç vazgeçmedim. zaten benim kendi saç rengim siyah, üzerine çok iyi oluyor. ya siyah ve kızılı karıştırıp kullanıyorum ya da renginin bi kaç ton açılmasını istediğim zaman kestane ve kızılı... simsiyah saçlarımın güneşte kızıl kızıl parlaması çok hoşuma gidiyor:) ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum. eskiden, kınayı hazırlarken içine badem yağı koyuyordum, o zaman daha parlak oluyordu.
canım walla saçım o kadar az kalmıştı ki anlatamam, yok denilecek kadar azdı. ne denediysem olmadı, sadece hint kınası iyi geldi. şimdi saçlarım oldukça gür. ben 6-7 yıldır hint kınası kullanıyorum, hiç vazgeçmedim. zaten benim kendi saç rengim siyah, üzerine çok iyi oluyor. ya siyah ve kızılı karıştırıp kullanıyorum ya da renginin bi kaç ton açılmasını istediğim zaman kestane ve kızılı... simsiyah saçlarımın güneşte kızıl kızıl parlaması çok hoşuma gidiyor:) ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum. eskiden, kınayı hazırlarken içine badem yağı koyuyordum, o zaman daha parlak oluyordu.
bilmiyorum canım ama gözümü kararttım hint kınasını tekrar kullanıcam.Kınadaki siyah tonu hiçbi boyada tutturamadım.içine bende zeytınyagı koycaktım bide badem yagı da koyarım.sonuc bakalım nasıl olcak.
yarkadaşlar ben de 3 yıldır mavi siyah kullanıorum ama son 1.5 yıldır inanılmz dökülme yaşadım saçlarım kestane rengi, ama siyah saçı çok gösterio moralim düzelio .hint kınası yapmayı düşünüorum uzun bi zaman başka renk düşünmüorum çünkü .bu hint kınasının markası falan var mı arkadaşlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?