• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kna dklmeyi durdururmu?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tubaolcy

Ömre Bedel..
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
2.107
26
158
arkadaşlar kınanın besleyiciliğini biliyoruz az çok,saçlarım dökülüyor,etraftan kına vur saçına besler diyorlar,kimiside bozma saçının rengini diyor,açıkcası saç renginde degilim gerçekten beslerse eger ve dökülmesini durdurursa kına vurmak istiyorum,görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

benim annem saçını kına ile boyuyor, üstelik zeytinyağı, badem yağı falan da katıyor içine ama nafile dökülme aynen devam ediyor. herkese iyi gelmiyor bence üstelik bence gözenekleri falanda tıkıyor daha çok dökülme oluyor.

bana küçüklüğümden beri kına yakarlardı annem ve babaannem. hatırladığım kadarıyla çok güzel saçlarım vardı. son beş senedir kına yerine boya kullanıyorum (hem kınanın rengini değiştirmek pek mümkün değil hem de sürdükten sonra saatlerce saçta kalması gerekiyor) ama kaşıntı kepek ve dökülme sorunum var şuan. kınayla ilgili bişey mi bilmiyorum ama eskiden saçlarım daha gür ve sağlıklıydı.

Biz de yıllarca annemin saçlarında kullandık kınayı. Hatta biraz zeytinyağı, biraz yoğurt ve biraz da çay suyu koyuyorduk beslemesi için. Dökülmesini durdurmak şöyle dursun arttırdı bile. Ayrıca saçtan kolay kolay gitmiyor. Tavsiye etmiyorum.

herkeste faklı herhalde arkadaşım dökülmeyi azaltıyor diyo sürekli kına yakıyor saçına gayet memnun

kına dökülmeyi önlemez canım sadece boya kadar yıpratmaz saçı, 12 yıldır kına yapıyorum saçlarıma dökülmeyi kestiğini söyleyemem.

arkadaşlar kınayı denedim,biraz karışım yaparak tabi...bu karışımda zeytinyagı,yogurt,bademyagı,çay,yumurtanın sarısı ve birazcık tuz var..sürünce çok kötü kokuyor gerçekten ama sonuç mükemmel,saçlarıma inanılmaz iyi geldi,çok sağlıklı pırıl pırıl görünüyorlar,ayrıca eskisi kadar dökülmüyor saçım,bunu ayda bir yapmayı düşünüyorum..

belki beyazları kapatmada boya kadar etkili degildir ama şuan beyaz problemim olmadıgı için rahatlıkla kına kullanabiliyorum,boyamaktan kat kat iyi oldugunu düşünüyorum..

ben hint kınası kullanıyorum, çokta memnunum. roaccutane tedavim sonrasında beni kel kalmaktan kurtaran tek şey kınadır. yerimseniben

>>>ben hint kınası kullanıyorum, çokta memnunum. roaccutane tedavim sonrasında beni kel kalmaktan kurtaran tek şey kınadır.>>>
bende önceden kullanmıştım hint kınasını benım sacımı berbat etti.matlaştırdı bide kırdı şimdi yine düşünüyorum çunkü siyah rengi cok hosuma gıdıyo hınt kınasının denesemmı acaba yıne.

>>>ben hint kınası kullanıyorum, çokta memnunum. roaccutane tedavim sonrasında beni kel kalmaktan kurtaran tek şey kınadır.>>>
bende önceden kullanmıştım hint kınasını benım sacımı berbat etti.matlaştırdı bide kırdı şimdi yine düşünüyorum çunkü siyah rengi cok hosuma gıdıyo hınt kınasının denesemmı acaba yıne.

canım walla saçım o kadar az kalmıştı ki anlatamam, yok denilecek kadar azdı. ne denediysem olmadı, sadece hint kınası iyi geldi. şimdi saçlarım oldukça gür. ben 6-7 yıldır hint kınası kullanıyorum, hiç vazgeçmedim. zaten benim kendi saç rengim siyah, üzerine çok iyi oluyor. ya siyah ve kızılı karıştırıp kullanıyorum ya da renginin bi kaç ton açılmasını istediğim zaman kestane ve kızılı... simsiyah saçlarımın güneşte kızıl kızıl parlaması çok hoşuma gidiyor:) ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum. eskiden, kınayı hazırlarken içine badem yağı koyuyordum, o zaman daha parlak oluyordu.

canım walla saçım o kadar az kalmıştı ki anlatamam, yok denilecek kadar azdı. ne denediysem olmadı, sadece hint kınası iyi geldi. şimdi saçlarım oldukça gür. ben 6-7 yıldır hint kınası kullanıyorum, hiç vazgeçmedim. zaten benim kendi saç rengim siyah, üzerine çok iyi oluyor. ya siyah ve kızılı karıştırıp kullanıyorum ya da renginin bi kaç ton açılmasını istediğim zaman kestane ve kızılı... simsiyah saçlarımın güneşte kızıl kızıl parlaması çok hoşuma gidiyor:) ama herkeste aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum. eskiden, kınayı hazırlarken içine badem yağı koyuyordum, o zaman daha parlak oluyordu.

hint kınasının saçı döktüğünü duymuştum bende...

bilmiyorum canım ama gözümü kararttım hint kınasını tekrar kullanıcam.Kınadaki siyah tonu hiçbi boyada tutturamadım.içine bende zeytınyagı koycaktım bide badem yagı da koyarım.sonuc bakalım nasıl olcak.

bilmiyorum canım ama gözümü kararttım hint kınasını tekrar kullanıcam.Kınadaki siyah tonu hiçbi boyada tutturamadım.içine bende zeytınyagı koycaktım bide badem yagı da koyarım.sonuc bakalım nasıl olcak.

inşallah senin saçınada benimkisi gibi iyi gelir:) kınadaki siyah tonu gerçekten çok çok güzel, çok doğal duruyor, ve sanki kına yaktığım zamanlarda saçlarım daha hızlı uzuyor.

yarkadaşlar ben de 3 yıldır mavi siyah kullanıorum ama son 1.5 yıldır inanılmz dökülme yaşadım saçlarım kestane rengi, ama siyah saçı çok gösterio moralim düzelio .hint kınası yapmayı düşünüorum uzun bi zaman başka renk düşünmüorum çünkü .bu hint kınasının markası falan var mı arkadaşlar??

yarkadaşlar ben de 3 yıldır mavi siyah kullanıorum ama son 1.5 yıldır inanılmz dökülme yaşadım saçlarım kestane rengi, ama siyah saçı çok gösterio moralim düzelio .hint kınası yapmayı düşünüorum uzun bi zaman başka renk düşünmüorum çünkü .bu hint kınasının markası falan var mı arkadaşlar??

siyah saç cidden ayrı bir güzel oluyo, havası başka birşey, hiçbirşeye benzemiyor... cazibeside cabası zemuszemus

canım benim kullandığımın markası eagle's. Bu kına, kına ağacının yaprağının kurutulmuş ve toz haline getirilmiş hali, yani tamamen doğal, benim saçımı dökmedi, umarım sanada iyi gelir. bi dene istersen bi kaç kere yap, zaten dökerse birkaç uygulama sonrası belli olur, birde saçın kınaya alışma süreci var. yalnız saçının rengini değiştirmek istersen diye söylüyorum, kınanın üstüne boya tutmuyor diyorlar. ben hep siyah kullandığım için, hiç denemedim saç rengimi boyayla değiştirmeyi.

evt ya benim kıyafetlerim bile siyahtır karizma bi renk.

teşekkürler canım zaten boyucaktım kına yapıyım daha ii.

kızlar yaptım kına boyarken kahverengi gibi durdu çok korktum koyu kahve olcak die ama gerçekten sonuç süper.

Back