kmazdaym..

İyice monotonlaşan ve sorunlar çıkan evliliğinde, zayıf bir anına denk gelmiş ve en ufak bir ilgiye, güzel söze, alakaya umarsız kalamamışsın, cevap vermişsin..Olay bu..
Ama gerçek olan bu değil aslında..Şu an yaşadığın, kötü giden evliliğinde, tutunacak başka bir dal bulma durumu..

Bu adamla karşılaşmamış olsaydın evliliğini kurtarmak için çaba sarfedecektin ama şu an buna ihtiyac duymuyorsun...

Eşinle aranızdaki sorunlar da umrunda değil çünkü sevgi açığını başka yerden kapatıyorsun hatta belki daha da mutlusun, eşinin tavırlarını takmıyorsun bile hiçbirşeu umrunda değil..

Ama yanlış yoldasın..

Ne o 2 çocuğunu bırakıp senin için boşanabilir, ne de sen kızını düşünmeden böyle birşey yapabilirsin..

Eğer evliliğin gerçekten yürümüyorsa, kendin ve kızın için boşanabilirsin belki ama asla o adam için değil çünkü o aynı şeyi yapmayacak..Yuvasını yıkmayacak, doğrusu da bu..

Yasağın cazibesi, monotonlaşan hayatlara heyecan katmak adına çıkılmaz yollara dalmak vs. vs. vs.......
Yaşadığınız şey bu, biraz sakin düşünüp yanlış yolda olduğunu anlamalı ve bu ilişkiyi bitirmelisin..

eşiniz size yine eskisi gibi ilgilili alakalı ve sevgiyle yaklaşırsa

sanal aşkınıza veda edermisiniz ben bunu bilmek isterdim açıkçası ..

sorunun cevabı evetse siz sadece o kişiyle avunuyorsunuz demektir..

hayırsa gerçekten aşık olmuşsunuz demek ki..

kızınız için dahi bu evliliği sürdürmek çok saçma bence..

ayrılan ilk çift siz olmıyacaksınız

anası babası ayrı ilk çocukda kızınız olmıcak ..

bu şekilde bir yuvada çocuk büyütmektense

ayrı ama onurlu bir yuvada çocuğumu büyütmeyi tercih ederim ben..

aldatmak nedeni ne olursa olsun onursuzluktur benim için.. :umursamaz:

insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş diye bir laf var.çok doğru.
fakat,sorun şu ki siz aslında aşık olduğunuzu zannediyorsunuz,bence ve diğer çoğu arkadaşımın söylediği gibi,sadece bir boşluk anı.düşünün,eşinizle aranız mükemmel olsa,istediğiniz şekilde bir ilişki yaşamız olsanız ,bu yüzünü bile görmediğiniz,eşini aldatan ,internet üzerinden sosyal bir çevre oluşturmaya geçen bu insanla beraber olabilir miydiniz ?
hatta şunu düşünün,kızınızı eşinizi bu duruma katmadan düşünün,bekarsınız,yine de böyle biriyle beraber olabilrimiydiniz ? şüphesiz evet ,olabilirdiniz ancak bu hatalı bir seçim olurdu,heyecanlar geçer gider,geçip gidiyor hepimiz biliyoruz,geriye kalması gereken bazı değerler var,insanın arkasını dönüp gidemeyeceği değerler var.kızınız için eşiniz için demeyeceğim,kendiniz için ,kendi onurunuz gururunuz için böyle bir şeyi asla yapmayın.anlaşamıyorsanız eşinizle medeni bir şekilde ayrılın,kaldı ki sırf kızınızın hatrına da böyle devam eden bir evliliği sürdürmek çok anlamsız.insanlar sadece bir kez geliyor hayata ve mutlu olmak herkesin hakkı,bir evliliği bitirmek kolay değil evet ama devam edemeyecek gibiyse bitirmek en güzeli.ve bittikten sonra kiminle olmak isterseniz olun.fakat şu anda yaşadığınız şey,sonradan sizi çok utandıracak emin olun.eşinizle boşansanız bile ,belki vicdanınız rahat etmediği için mutlu olamayacaksınız,hep acabalarınız olacak kafanızda.
çok özür dileyerek ve belki de haddim olmayarak söylüyorum ki,bu iğrenç ilişkiyi bir an önce noktalayın.kopamıyoruz ayrılamıyoruz gibi şeyleri kabullenemiyorum ben şahsen,yüzünü bir kere bile görmediğiniz birinden kopamamak gibi bir şey sadece ruhsal bir bunalımın göstergesi.sizin kopamadığınız şey,size bir merhem gibi gelen o ilgi,hoş sözler,tatlı sözler,konuşmalar.aşk değil.eğer aşk olarak adlandıran varsa bilemiyorum,bu kadar kolay olmamalı aşk,bu kadar kötü bir ilişkinin içinde başlamamalı.
kendinizi farklı şeylere yönlendirin bence.kafanızı dağıtın,kızınızla ilgilenin,kendi iç dünyanıza yönelin,mesela mesnevi okuyun,inanın bu sizi rahatlatacaktır,iç dünyanızda kalın biraz,çare sizde,başkasında değil.
Allah doğru yolu bulmanızda yardımcınız olsun.

valla anlamıyorum ben eşin ilgisiz alakasız biri olabilir nurtopu gibi evladın varmış bak tüm zamanını onunla bile geçirmiş olsan yani kalksan şu internetin başından durum başka olurdu kimsenin evliliği dört dörtlük deildir üstelik karşı tarafta evli bu durumda acınacak ve üüleünecek olan siz deilsisiniz diğer kadın bana göre.mutsuzum ilgisizim başka birine ilgi duyuyorum .... maalesef bunlar benim lügatımda yok dön yuvana ve sarıl eşine çocuğuna (aklında duygularında içerde olsun dışarda değil)

bence imkansızlıklar sizi birbirinize çekiyor, kendi çocugunu düşündüğün gibi onun çocuklarınıda düşünmelisin, hiçbir çocuk babasını ya başka bi kadınla görmek istemez. kendi çocuklarımız için istediğimiz iyiliği güzelliği başkasının çocukları içinde istemeliyiz.
bence ayrılmayı düşünüyorsan o insan için değil, kendi geleceğin ve kızının geleceği için düşünmelisin
o insanın karısıyla bi problemide olmayabilir, tam tabloya bakınca senin konumun pek parlak görünmüyor
bence bi iş bulmalı kendi ayaklarının üzerinde durmalı, hiç bir erkeğe muhtaç olmayacak duruma gelince bu gönül işlerini tekrar düşünmelisin

böylece daha objektif olabilir, bilinçaltında tutunacak dal mı arıyorsun, yoksa başka bişey mi, su yüzüne çıkar

Kimseyi yadırgamam, yargılamam ama Tanrı aşkına biraz objektif olalım.
Bir erkek "Vay ben karımla anlaşamıyorum, işte aramızda sorunlar var, o yüzden gönlüm başkasına kaydı." dediğinde; "Ya evet aradığın sevgiyi bulamamışsın ama yaptığın da doğru değil, aklını başına al arkadaşım." mı diyoruz? Tepkimiz bu kadar sevecen mi aldatan erkeklere? Eşitlik diyoruz ya (ki bu sitede bu konuda en çok emek verenlerden biriyimdir belki), hani eşitlik?
Konu sahibi arkadaşım, aldatmanın kadını erkeği olmadığı gibi, sanalı gerçeği de olmaz. Dürüstlük hepimiz için. Eğer kocanı sevmiyorsan ayrıl, ondan sonra kimseye verilmil bir sözün ya da imzan olmadığında hayatına yeni birini alırsın, kimi istersen. Ama şu anda yaptığın basbayağı aldatmak. Kocan yaptığında ortalığı ayağa kaldıracağın şeyi kendin yapıyorsun.
Bence yapacağın iş eşinden ayrılmak, ideal olan aslında itiraf edip öyle ayrılman ama burası Türkiye. Namus için insan canı alınıyor hala maalesef. Sen onurluca yollarını eşinle ayır yeter.
Ha bir de benim fikrimi sorarsan, o görüştüğün adam da beş para etmez. Onla da yollarını ayır. Hiç aklından çıkarma, bugün seninle aldatan, yarın seni de aldatır.

Eşin tamam kötü olabilir ama bu nedir?Aklınızı başınıza alın erkeklerin hepsi aynı, zannetmeyim onunla mutlu olurum diye hepsi yalan olur.Çocuğunuz için savaşacaksınız kendi duygularınızla ve yine çocuğunuz için eşinizle iyi olmaya bakın.Evladınız her şeyden herkesten üstün olmalı lütfen aklınızı başınıza alın.Yaptığınız çok yanlış ama bu yanlışı devam ettirmeyin.

Esiniz sizi ucurumun kenarina itmis..
Esen firtinaya karsi dimdik durabilirsiniz..
veya kucaginiza cocugunuzu alip atlayabilirsiniz..
Bunu yaparsaniz ucurumun kenarina iten esiniz suclu olmaz, siz olursunuz..

Bu sonuncusunu yapmayin....

canım seni anlıyorum ama bence duygusal boşluk sadece.. onunla ruh ikiziyiz demişsin, aynıyız demişsin.. çünkü ikiniz de eşi ailesi konusunda ikilemdesiniz, ilgi sevgi boşluğunuz var.. evlilikle başınız dertte.. şimdi birbirinizin eksik kalan hislerini dolduruyorsunuz, dertleşiyorsunuz.. en dar anında yardım eden bir dost gibi bağlanmışsınız.. ama bence ruh ikizi demek bu değil... farzedelim ki bu sorunlar geçti gitti, evlilik eş duygusal problemler bitti.. hala ruh ikizi misiniz? hala mükemmel uyum, mükemmel çift misiniz? bence ASLA değil.. hiç kimse "mükemmel" uyumda olamaz.. belki onunla kavuşsanız çok daha kötü huylarını keşfedeceksiniz yada iyi biri de olsa uyuşamayacaksınız.. zaten adam kendi eşine, çocuklarının anasına yalan söylüyor, sanalda tanıştığı bi hatuna mı yalan söylemeyecek allahaşkına!!!hele ailenizi yıkarsanız mutlu olamayacağınızı ben garanti ederim!!!
sizinki ulaşılamayan beyaz atlı prens hayali bence... masum yavrularını üzme kardeşim.. ne kadar sevemesen de çocuklarının babası... o adamı unut ve evliliğine konsantre ol, yeni sayfa aç. baştan sev, baştan başla... bu ruh haliyle asla geri dönülmez kararlar verme.. sen doğru olanı yapmaya çalış, allah yardım eder canım...

bence arkadaşım aklını başına topla ve başına iş açmadan o adamdan vazgeç.eşinle mutlu değilsen bir ortak yol bulamazsanız ayrılırsınız ama o adamla görüşürsen sen yuva yıkan kadın damgası kızında yuva yıkan kadının kızı damgasını yer.kızını ve aileni düşün.bir anlık heyecan için hayatını karartma

o zaman eşin seninle kavga etmekte haklı.biz senin buradan yazdığın bir yazınla masum olduğunu bilemeyiz ki?
bir erkek ne kadar sert olursa olsun,bir güler yüze,tatlı sözle tava gelir.sertliğinden eser kalmaz.
sen gidiyorsun bu güler yüzü,tatlı sözü,kızının babasına değil,eşine değil,elalemin kocasına gösteriyorsun.
onu seviyorum,onunla görüşüyorum internetten diyorsun.
aldatmak dünyanın en kötü en ahlaksız işidir ki,ne erkeğe,hele hele de bir anneye asla yakışmaz.
sen madem kocanı sevmiyorsun.gidersin mahkemeye,alnın ak bir şekilde boşanırdın.sonrada istediğin işi ye, başka kadınların kocalarıyla.
şimdi yaptığın suça kulp mu takıyorsun,kocam benle ilgilenmiyor diye,
sen kocanı,kızını değil,kendini kandırıyorsun,kendi hayatınla oynuyorsun.
yazık,yazık ki yazık
kuldan utanmıyorsan,
Allah'tan da korkmuyorsun.

ya ben bunu anlamıyorum ilişkin yolunda mı gitmiyor nedenlerini ararsın çözüm buluyorsan bulursun bulmuyorsan zor olanı göze alır boşar gideriz. bu insanın kendine olan saygısını gösterir. insanların hayatları ile ilgili yorum yapmak ahkam kesmek kolaydır. ama ben bunları yaşadım benim eşimden internetten aldattı. sanal falan ama aldattı. ve ben boşandım. bunu birine yaşatmak kadar onur kırıcı bir durum yok. ben bunu yaşadım ve aynı şeyi farkında olmadan senin eşinde yaşıyor ve bir gün farkında olucak hayatta hiç birşey gizli kalmıyor çünkü. ben sizin ne kendinize ne eşinize ne kızınıza saygınız olduğunu düşünüyorum. siz aynı evde belki olanaklarını kullandığınıız eşinize belkide onun bilgisayarından çocuğunuzun yanında ihanet ediyorsunuz. ve çıkmazdayım diyorsunuz. eşiniz ne yaparsa yapsın iletişim kursun yada kurmasın sorunlarınız olsada bunu kimse haketmiyor herşeyden öncesi çoçuğunuz haketmiyor. kendiniz hayata karşı dürüst olmazsan evladınızdan da bunu bekleyemezsiniz. yüreğinizin sesini dinleyecekseniz önce kimliğinizdeki medeni hali hanesinin karşılığı bekar olucak yoksa ben böyle yüreğide böyle anneyide adamdan saymam. kusura bakma hayat senin olabilir ama insanlar tek başına yaşamıyor ve kimse aldatılmayı helede böyle haketmiyor. insanlar elbette sever aşık olur buna saygım sonsuz. ama önce şartlarını buna uygun hale getirir ondan sonra

Sağolun arkadaslar. Bu forumu bikaç hafta önce açmıstım. Ben o adamla bir süredir görüsmedim. Sonra kopamadık güya birbirimizin hatrını soruyoruz tekrar konusmaya basladık. Ama arkadasça. Sonra baktım böyle yarım yamalak olmuyor, kestirip atmak gerekiyor tüm iletisimimi kestim. Msnden sildim, telefonumu değistirdim falan. Ama ben hala mutsuzum ki. Neyi bitirdim bitirmekle neyi çözdüm emin değilim ki..
Hani demissiniz ya netten tanıdğın adama niye bukadar güveniyosun. Ben ona güvenmiyorum ki, nasıl güvenebilirim ki. Sonuçta sanal bir ortam. Ama seviyorum iste. Demek ki onda biseyler var ki, benim kalbim çarpıyor. Sesini duyunca sesim titriyor
hep kendime sunu soruyorum. Acaba evliliğimde sorun var diyemi ona yaklasıyorum, yoksa evliliğim iyi gitseydi de o adamla karsılasınca gene aynı hisleri duyar mıydım. Ve su cevabı buluyorum kendimde. Evet bu adamdan gene etkilenirdim çünkü, karakter olarak çokuyusuyoruz. Esimle evlenmeden önce de uyusmazdık. Ama evlenmis bulundum iste. Geçmisi değistiremiyorsunuz. Bu arada esini çocuklarını bırakıp size gelmis demissinizya, onunla bu konuyu konusmustuk demisti ki, iki çoücuğumu esimi bırakıp bencilce kendi duygularımın pesinden kosarsam sen benim hakkımda ne düsünürsün. Iki ucu ... Değnek bizimkisi. Ne birlikte olabiliriz, ne de ayrıkaldığımızda mutlu olabiliriz.
Sonuç olarak haftalardır görüsmüyoruz. Nedeni de ne biliyomusunuz. Kızım..herseyden vazgeçiyorum ama olay kızıma gelince orda hersey gözümde kararıyor. Kocasını aldatan kadın etiketini de yakıstıramıyorum kendime. Ama dediğim gibi içimde nasıl bir yangın var gelin siz hesap edin. Ya hayat niye bu kadar acımasız..dediğim gibi çıkmazdayım, ve çıkamıyorum

evliliginde huzur yoksa bu evliligi yurutmenin bir katkisi olmaz.biraz once bir arastirma okudum cezaevinde ki kisilerin hayatlarina bakildiginda mutsuz,huzursuz bi aile ortaminda buyudukleri gorulmus ..bazen hayir olarak gorulende ser ,ser olarak gorulende hayir vardir ..bence esinle yollari ayirman daha faydali olur..
sadece telefondan gorustugun kisiye pek guvenme derim..
Allah yardimcin olsun..

bu konu benim sinirimi bozdu okuduğum her kelimede sinirim biraz daha arttı,niyetim burada bunca insnaın içinde sizi aşağılamak, deşifre etmek değil tabiki.ilişkinizin bozulması kocanız yüzünden olmuş burada haklısınız ancak bu size evli bir adamla birlikte olma hakkını vermez, ilgiye, sevgiye, duygusal bir eşin şefkatine çok açsınız belliki,ama her ilgi gösterenede kanmayın aman sizi kullanmasınlar.birde onca yılı iyi kötü günleriyle paylaştığınız o kocanızın ve çocuğunuzun yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz bilmiyorum eşiniz sizi aldtsaydı ne yapardınız onuda bilmyorum ama lütfen kocanızı boşayın çünkü her ne kadar kötü bir eş olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez.boşanın öyle yapın ne yapacaksanız ama lütfen evli barklı adamlara bulaşmayın...

eşinizin ilgisizliği sizi başka yönlere yöneltmiş sizi anlayan dinleyen güzel iletişim kurabildiğiniz birini bulduğunuzdada ilgi o yöne kaymış.aslında içinde bulunduğunuz durumdan kaynaklanıyor belkide normal bi zamanla bu kişiylede anlaşamıycaksınız.sizi çok iiyi anlıyorum ama kızınız için bu durumdan vazgeçin gerekirse pskolojik yardım alın çok duygusal davranmayın olaylara mantıkla bakın.umarım herşey düzelir mutlu günler..

ınan okudukça sana daha çok kızdım sana hak veremiyorum yada küçüklüğüme ver senin duygularını hissedemiyorum...
Kızım var diyorsun evlisin ve senin internetten başka adamlarla ne işin var...Anlamıyorum seni anlamakta istemiyorum bana ters düşüyor söylediklerin yazdıkların....

Yuva yıkanın zaten yuvası olmaz o adamında yuvası yıkılacak 2 çocuğu kalacak seninde...
hem bugün 2 çocuğunun anasını internetten aldatan bir adama ne kadar güvenebilirsinki yarın sendende sıkılıp aynı şeyi yapmamasına nasıl inanabilirsin....

hadi bu adam evli olmasa belki seni anlarım ama olmaz be ablacım yanlıııııııışşşşşşşşş.......

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ,acı ama gerçek bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…