• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kmazdaym..

eşinizle sorunlarınızın olması demek ,kendinizi nete verip sağda solda sohbet yapmanız anlamına gelmez ki..madem sorunlarınız var bunları çözmek için uğraşın...ailelerinize danışın...madem sorunları çözemiyorsunuz o evde 2 yavancısınız işiniz yoksa iş bulun ,ne biliyim spor salonuna gidin,arkadaşlarınıza vakit ayırın,kızınızla ilgilenin..nedense eşi ile mutsuz olan soğulu hemen başkasında arıyor çivi çiviyi söker misali ama daha da batıyor insan...zaten bu adamın karısına ve çocuklarına hayrı olsa sizinle buluşmaya gelmez..kusura bakmayın da kendi kocanıza ve çocuğunuza hayrınız yok ,o adamamı olacak..illa ki mutsuszsanız ayrılın,kendinize bir hayat kurun..boşanma konusunda da lütfen çocuğunuzu bahane etmeyin pek çok kadın gibi..kötü bir evlilikle çocuğunuza mutlu ,huzurlu bir yuva sağlayamazsınız

bunun sonu malesef aldatmaya varır :(
eğer eşınız de sızın gıbı bu evlılıkten umudunu kesmişse anlaşıp ayrılın.
çocuğunuz zaten böyle huzursuz bır ortamda yetışmeyı haketmıyor.

diğer kişi meselesine gelınce, bence ona da sadece ılgı bekledığınız ıçın yakınlık duyuyorsunuz. eşınızden göremedığınız şeyleri ondan biraz da olsa gördüğünüz için aşık olduğunuzu sanıyorsunuz.
aldatmak gıbı bır hata yapmayın. o şahıs da %90 ihtimalle eşınden boşanmaz zaten ılışkınız ılerlese bıle.
olan size olur...
Allah yardımcınız olsun..

idil, forever..

simdi siz beni neyle suçladınız anlamadım. ben o adamla görüsmedim bile. hissettiklerimi yazıyorum. her kelimesine kadar sinirle dolmaya ne gerek var ki.. internetten kendime bi sevgili ararken karsılasmadık biz. facebookta aynı foruma yazmıstık, sonra karsılıklı mesajlasmaar derken bu noktaya geldik. yoksa öyle ikimiz de kendimize bi sevgili bulalım diye çıkmadık yani yola..ama sizi de anlıyorum çünkü benim bir sene önceki halimsiniz. insan basına gelmeden çok büyük konusabiliyor. ben de seneler önce böyle biseyi söyleyen düsünen hatta biriyle karsılastığımda çok ahkam keserdim..neyse herkes düsündüğünü söylemekte özgür sonuçta. ama biraz empatiyle yaklasmak lazım. hayatta insanın basın hersey gelebiliyo. zaten o adamla görüsmüyorum artık, ben içimde yasadıklarımla nasıl basedebilirim o konuda sizden yardım istedim dostça.siz tuttunuz nerdeyse beni bihter yaptınız yaa

eşinle problemin olduğu için güler yüze koşuyorsun ama aşk olduğunu sanmıyorum...bi süre kendini iyi dinle kararını verdikten sonra uygula ...baktın öbür adama gerçekten bişey hissediyorsun ozaman eşine çaıkça boşanmak istiyorum de oda cesaretliyse yuvanı kur tekrar ...tamam çocuklar var ama bu şekilde bir evlilikte yetişen çocuğunda ruh sağlığı pek iyi olmaz ayrılmış anne baba çocuklarından ..karar senin canım seni kınamıyorum hayatta herşey insanlar için ama zaman boşa geçmeden yolunu çiz bekle bekle ne olcak?

idil, forever..

simdi siz beni neyle suçladınız anlamadım. ben o adamla görüsmedim bile. hissettiklerimi yazıyorum. her kelimesine kadar sinirle dolmaya ne gerek var ki.. internetten kendime bi sevgili ararken karsılasmadık biz. facebookta aynı foruma yazmıstık, sonra karsılıklı mesajlasmaar derken bu noktaya geldik. yoksa öyle ikimiz de kendimize bi sevgili bulalım diye çıkmadık yani yola..ama sizi de anlıyorum çünkü benim bir sene önceki halimsiniz. insan basına gelmeden çok büyük konusabiliyor. ben de seneler önce böyle biseyi söyleyen düsünen hatta biriyle karsılastığımda çok ahkam keserdim..neyse herkes düsündüğünü söylemekte özgür sonuçta. ama biraz empatiyle yaklasmak lazım. hayatta insanın basın hersey gelebiliyo. zaten o adamla görüsmüyorum artık, ben içimde yasadıklarımla nasıl basedebilirim o konuda sizden yardım istedim dostça.siz tuttunuz nerdeyse beni bihter yaptınız yaa

Buda benim düşüncem çok iyi olmak zorunda yada sizi desteklemek zorunda değilim...
:olmaz:

sevgili bulmak için çıkmadığın yoldan neden sevgili buşarak dönüyorsun yanlış olduğunu bilmiyorsan ben sana ne diyeyim....

idil, forever..

yaşadığın boşluk cidden büyük.böyle bşey yaşamadım ama empati yapmayı denedğimde cidden zor bi durum.burda kınanacak bişey yok kii kınadığım zaman bigün beimde başıma gelebilir diye düşünmeliyiz.ama ben sana şunu demek istiyorum arkadaşaım her ne kadar tesadüf eseri tanıştık desende varsayalım bu adamla evlendin b sorun olduğunda şuan eşine yaptığı şeyi sana yapmıycağı ne malum.sen evladını düşünüyosun karşı tarfata 2 tane var.yani 3 masum can var bu işin sonunda.bence şuan yaptığın şey çok doğru sakın başlama bittiğle kalsın zaman herşeye ilaçtır.

idil, forever..

neyle suçlayacam kocanı aldatmışsın bundan büyün bir suç varmı, bir de evli barklı bir adamla.takdir edilcek bir durumun mu var senin hey allahım yaa...

Kimseyi dinlemeyin, buradakiler pek ahlak zabıtasıdırlar. Çoğu da aşktan, özellikle de imkansız aşktan anlamaz.İçlerinde fırtınalar kopmaz. Yasak şeyleri denemezler bile, çünkü hep sütten yeni çıkan bembeyaz kaşıklardır. Hep toplumuyla barış içinde yaşayan, evlerine bağlı namuslu, kocişlerini seven, yavrularına tapan, kimsenin arkasından konuşmayan , dedikodusunu yapmayan, ÖRNEK kişilerdir. O yüzden bu konu için buradan duyacagınız anlaşılırlıktan çok ahlak zabıtalarının keseceği cezalara maruz kalırsınız. Vururlar "kahpeye".

Benim fikrim mi ? Kİmse için acele etmeyin. Vazgeçemiyorsanız bi süre saygılı ve seviyeli bi şekilde arkadaşlığını/sevgililiğinizi devam ettirin. Bakın bakalım zaman geçtikçe şartlar az da olsa değiştikçe sizde ya da karşıdaki kişide durumlar nasıl değişiyor. Ama sakın acele etmeyin. Sonra da yüreğinizin götürdüğü yere gidin !

oyle bir ucurumun kenarinda hissettinizki kendinizi tam bosluga dogru kayip gitmek uzereyken bir el tutuverdi o anda. Bosluktan siyirip kaldiriverdi sizi...
duygulariniza kapilip gitmeyin,kendinize bu cezayi vermeyin, netten tanistiginiz kisi ne kadar guvenilir olabilir ki en basta "evli" oldugu icin.??.. ve sizde evlisiniz tabi.
Yuvanizdaki problemleri henuz asamasaniz bile, bu iliskiye bir nokta koymadan baska bir iliskiye adim atmaniz bence saglikli bir karar degil....

Kimseyi dinlemeyin, buradakiler pek ahlak zabıtasıdırlar. Çoğu da aşktan, özellikle de imkansız aşktan anlamaz.İçlerinde fırtınalar kopmaz. Yasak şeyleri denemezler bile, çünkü hep sütten yeni çıkan bembeyaz kaşıklardır. Hep toplumuyla barış içinde yaşayan, evlerine bağlı namuslu, kocişlerini seven, yavrularına tapan, kimsenin arkasından konuşmayan , dedikodusunu yapmayan, ÖRNEK kişilerdir. O yüzden bu konu için buradan duyacagınız anlaşılırlıktan çok ahlak zabıtalarının keseceği cezalara maruz kalırsınız. Vururlar "kahpeye".

Benim fikrim mi ? Kİmse için acele etmeyin. Vazgeçemiyorsanız bi süre saygılı ve seviyeli bi şekilde arkadaşlığını/sevgililiğinizi devam ettirin. Bakın bakalım zaman geçtikçe şartlar az da olsa değiştikçe sizde ya da karşıdaki kişide durumlar nasıl değişiyor. Ama sakın acele etmeyin. Sonra da yüreğinizin götürdüğü yere gidin !
vereliniortakvereliniortak

kimse kimseye ahlak dersi vermesin arkadaşlar arkadaş zor durumda fikir alıyo..okadar ...tamam kendiside demiş zaten takdir edin demiyo beni yanlış oldugunu oda biliyo ..ama aşk tutku sevgi bunlar engellenemez duygulAR...allah kimsenin başına evliyken vermesin ama vermiş işte kıza naapsın ...allah yarımcın olsun canım...

ya kimseyi ilgilendirmez sizin durumunuz.
kocanızı aldatsanız bile bizi ilgilendirmiyor, keşke buna göre yorumlar yapılsa... herneyse ben evli değilim, ruh halinizi çok anlayamıyorum ama şunu söyleyebilirim,
nette gördüğünüz bir hayale aşık olmuş olabilirsiniz,
yani adam hayal değil yanlış anlamayın, ama hissettikleriniz hayal...
kendi kurduğunuz hayali istiyorsunuz belki...
kurtarıcı bir şeyler arıyorsunuz belki, o hayale tutundunuz.. elde etseniz pişmanlık olabilir bunun sonucu.
bence elde etme yolunu seçmeyin

Bence karşınızda ki adamdan korkun... 2 Çocuğu varken o sizin için yuvasını yıkmaz, zaten yıkmasında sizde yıkmayın en azından neden bu adam olmasın sonra siz boşandığınızla kalırsınız o adam ise alacağını alır ve gider bi bakmışsınız yalnız kalmışsınız canım dediğiniz kızınızda yok ortalıkta eşinizde .. Uğruna herşeyi göze aldığınız< adamda

ya bu nasıl birşey eşiniz aynı şeyi yapsa kızılca kıyamet kopar onuda geçtim seviyorum dediğiniz adamda evli ve bir yuva yıkıyorsunuz hadi eşiniz anlayışsız boşayın o zaman ama karşı tarafın yuvasını yıkmaya veya huzursuz etmeye hakkınız yok

uff cok zor bir durum sizinkisi...tanistiginiz adamla yakinlasmaniz cok dogal cunku mutlu bir evliliginiz yok anladigim kadariyla. o yuzden ben bunu cok buyuk bir suc olarak goremiyorum, butun hata esinizde. sizi bu duruma esiniz kendi elleriyle itmis. eger maddi gucun varsa esinden bosan bence cunku esini sevmiyorsun, neden hayatini mutsuz bir evliligi surdurmek icin harcayasin ki? bosan diyorum ama bunu kendi evliliginde sorunlar yasadigin icin yap, baska adamdan hoslandin diye degil...cunku hoslandigin kisi evli...o adama da sakin guvenme bence cunku internetten tanismissin onunla, ustelik evli ve 2 cocugu var...hic guvenilecek bir tip degil bunu aklinin bir kosesine yaz canim...

ben kendi yaşadıklarıma benzettim sizin durumunuzu. ben de sorunlu bir evliliği sürdürürken iş yerinde biriyle tanıştım. ona karşı birşeyler hissettiğimi anladığımda boşanma yolunu seçtim. daha sonra o kişiyle bir birlikteliğim oldu ve ben anladım ki ben o kişinin kendisine aşık değildim. ben bana ilgi gösterilmesine, beğenilmeye, takdir edilip onaylanmaya aç kalmıştım. ruhumun açlığı yüzünden o insanın bana olan ilgisine karşı hissettiğim şeyleri aşk zannetmiştim.
bence sizin durumunuz da bu. diyorsunuz ya sanki ruh eşi gibiyiz. ben her ilişkinin başında bunu hissettim, bu işin doğasında olan birşey. aşk ile ilgili şöyle bir tanım var, iki insan soyunur, birlikte bir suya girerler. zamanla sular çekilir ve birbirlerinde gördüklerinden hoşlanırlar ya da hoşlanmazlar. burda soyunmak mecazi anlamda, ruhen soyunmaktan bahsediliyor. yani bir ilişkiye başladığımız zaman herşeyi bir perdenin arkasından görüyoruz ve herşey gözümüze toz pembe görünüyor, ama sular çekilip gerçekle yüzyüze geldiğimizde, karşımızdakinin hayalimizdeki gibi olmadığını görebiliyoruz.
kendinize zaman verin. karşınızdakini gözünüzde büyüttüğünüzü ve mutsuzluğunuzdan tek çıkış yolu olarak gördüğünüz için gözünüze bu kadar cazip göründüğünü unutmayın.
hakkınızda hayırlısının olmasını dilerim.

Back