idil, forever..
simdi siz beni neyle suçladınız anlamadım. ben o adamla görüsmedim bile. hissettiklerimi yazıyorum. her kelimesine kadar sinirle dolmaya ne gerek var ki.. internetten kendime bi sevgili ararken karsılasmadık biz. facebookta aynı foruma yazmıstık, sonra karsılıklı mesajlasmaar derken bu noktaya geldik. yoksa öyle ikimiz de kendimize bi sevgili bulalım diye çıkmadık yani yola..ama sizi de anlıyorum çünkü benim bir sene önceki halimsiniz. insan basına gelmeden çok büyük konusabiliyor. ben de seneler önce böyle biseyi söyleyen düsünen hatta biriyle karsılastığımda çok ahkam keserdim..neyse herkes düsündüğünü söylemekte özgür sonuçta. ama biraz empatiyle yaklasmak lazım. hayatta insanın basın hersey gelebiliyo. zaten o adamla görüsmüyorum artık, ben içimde yasadıklarımla nasıl basedebilirim o konuda sizden yardım istedim dostça.siz tuttunuz nerdeyse beni bihter yaptınız yaa
idil, forever..
simdi siz beni neyle suçladınız anlamadım. ben o adamla görüsmedim bile. hissettiklerimi yazıyorum. her kelimesine kadar sinirle dolmaya ne gerek var ki.. internetten kendime bi sevgili ararken karsılasmadık biz. facebookta aynı foruma yazmıstık, sonra karsılıklı mesajlasmaar derken bu noktaya geldik. yoksa öyle ikimiz de kendimize bi sevgili bulalım diye çıkmadık yani yola..ama sizi de anlıyorum çünkü benim bir sene önceki halimsiniz. insan basına gelmeden çok büyük konusabiliyor. ben de seneler önce böyle biseyi söyleyen düsünen hatta biriyle karsılastığımda çok ahkam keserdim..neyse herkes düsündüğünü söylemekte özgür sonuçta. ama biraz empatiyle yaklasmak lazım. hayatta insanın basın hersey gelebiliyo. zaten o adamla görüsmüyorum artık, ben içimde yasadıklarımla nasıl basedebilirim o konuda sizden yardım istedim dostça.siz tuttunuz nerdeyse beni bihter yaptınız yaa
idil, forever..
vereliniortakvereliniortakKimseyi dinlemeyin, buradakiler pek ahlak zabıtasıdırlar. Çoğu da aşktan, özellikle de imkansız aşktan anlamaz.İçlerinde fırtınalar kopmaz. Yasak şeyleri denemezler bile, çünkü hep sütten yeni çıkan bembeyaz kaşıklardır. Hep toplumuyla barış içinde yaşayan, evlerine bağlı namuslu, kocişlerini seven, yavrularına tapan, kimsenin arkasından konuşmayan , dedikodusunu yapmayan, ÖRNEK kişilerdir. O yüzden bu konu için buradan duyacagınız anlaşılırlıktan çok ahlak zabıtalarının keseceği cezalara maruz kalırsınız. Vururlar "kahpeye".
Benim fikrim mi ? Kİmse için acele etmeyin. Vazgeçemiyorsanız bi süre saygılı ve seviyeli bi şekilde arkadaşlığını/sevgililiğinizi devam ettirin. Bakın bakalım zaman geçtikçe şartlar az da olsa değiştikçe sizde ya da karşıdaki kişide durumlar nasıl değişiyor. Ama sakın acele etmeyin. Sonra da yüreğinizin götürdüğü yere gidin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?