Klozetten çıkan fare :(

Tuvalet fobisi olusacak bende az kaldi.
Bende oluştu bile

Hadi ya...o kadar yani...((

Bugün ''Dünya Tuvalet Günü''

Güzel güzel kutlamak varken tam da bugüne denk gelmiş bu talihsizlik..

Neyse gerçekten kötü bir durum.. Umarım bir çözüm bulursunuz.
Fare kutlama yapmak istedi anlaşılan oda bizi buldu ((

ne bulursam dökerim artık ama çok çözüm değilmiş gibi geliyor..Çünkü küçük çocuğum olduğu için her gece yatmadan mutlaka temizlerim...(

Diğer konuyu merak ettim göremedim ben o neydi?
Arkadaşlar doğru söylemiş kimyasalları karıştırıp dökün bencede.

Aman diyim çok tehlikeli, maske bile kar etmez.

Kimyasalların suyla direk teması zehirleyici etkiyi daha da arttırır. Tüm gün evde zehirli buhar gezer.

Bence yapmayın bunu. Hele çocuk varsa.

Ayrıca fare o esnada boruda değilse kar etmez, giderden çıkar gelir yine...

Diğer konuyu merak ettim göremedim ben o neydi?
Arkadaşlar doğru söylemiş kimyasalları karıştırıp dökün bencede.

Bi arkadaş kullanmadığı wc ye girmiş 2 metrelik kurt çıkmış, kocası da sinir olmuş arkadaş da kocasına..
Aslında wcyle çok da alakalı değildi ama wc den başlıyodu. Ağyy..

Binanızın bağlı oldugu logara koruyucu tel takılması lazım, o tel yoksa isterse evin 6. katta olsun borulardan tırmanabiliyorlar.

nerden biliyorum, 2. sene önce aynısı başıma geldi, tüm siteyi ayağa kaldırmıştım, belediyeye mutlaka haber verin.
Konuyu okuyunca bile o günü hatırladım, kötü oldum.

Son düzenleme:
Bi arkadaş kullanmadığı wc ye girmiş 2 metrelik kurt çıkmış, kocası da sinir olmuş arkadaş da kocasına..
Aslında wcyle çok da alakalı değildi ama wc den başlıyodu. Ağyy..
Ayyy okudum şimdi teşekkür ederim. Sanırım benim başıma gelse korkudan ölürdüm.Canlı tavuğu bile alamam elime düşünün yani

kezzap ben wc de kullanıyorum ayda 1 kez falan 1,2 saat bekletıp sıfon cekıp ıyıce duruluyorum ama wc borularına bısey olmaz merak etmeyın 2 şişe kezzapla delınecek kadar dayanıksız olamaz
Yeterki ölsünler..Deneyeceğim...
Adı tam ne acaba aletin...
Kaynar su dök canım kezzapla
Dökeyim bencede...
Eşim sucuyu aramış akşam bakacak...Beldiye ye dilekçemi vereceğiz...

Gitmiyorum wc ye. Heran bi tarafıma kurt kaçabilir. Mazallah fare falan da ısırır

Eşim sucuyu aramış akşam bakacak...Beldiye ye dilekçemi vereceğiz...

Belediyeyi arayıp loğar dan binaya fare tırmanıyor, klozetten çıktı derseniz gelip bakarlar. Koruyucu tel yoksa takıyorlar hemen.
Yanlız biz belediyeyi aramıştık ama iski den ekip gelmişti galiba, sanırım orası iskiyi yönlendirdi.

Şimdi aradım muski ye ilaçlama yapacaklarını söylediler...Tşk ederim ilginize..

Aklıma eskilerin bi yöntemi geldi :) alaturka tuvalete yaparlardı ama, meşhur mavi plastik bi ıprık var onu deliğe koyuyorlar tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…