- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Bugün sabah klozetten lağım faresi çıktı...Çıkan fareyi öldürdük ama tekrar gelmemesi için ne yapmalıyım...Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende oluştu bileTuvalet fobisi olusacak bende az kaldi.
Hadi ya...o kadar yani...Üst katımızda oturan komşularımız şehir dışındaydı. Tuvaletimiz aynı hizada tabi. Öyle sesler geliyordu ki kemirme çarpma falan. Yöneticimize söyledik kapıyı açtılar birde ne görelim lağım faresi tuvalette. Kapının yarısını yemiş yani yoktu kapısının altından baslamıs üste kadar parçalamış ne korkunç bir şey
Fare kutlama yapmak istedi anlaşılan oda bizi bulduBugün ''Dünya Tuvalet Günü''
Güzel güzel kutlamak varken tam da bugüne denk gelmiş bu talihsizlik..
Neyse gerçekten kötü bir durum.. Umarım bir çözüm bulursunuz.
ne bulursam dökerim artık ama çok çözüm değilmiş gibi geliyor..Çünkü küçük çocuğum olduğu için her gece yatmadan mutlaka temizlerim...Maske tak kireç çözücü camasir suyu karisimi wcye dok öluyorlar orda.. Kokusu bile öldürüyor bi nette okumusum ben denemedim ama çok acayip koku oluyor yada fare kovucu aletlerden al simdi hala takili çok iyi ise yaradi karıncalar çöpe siginiyor hem de atiyoruz disariya çöpe.. Çok fazlaydi beton böcekler vardi onlarda kayboldu :)
Maske tak kireç çözücü camasir suyu karisimi wcye dok öluyorlar orda.. Kokusu bile öldürüyor bi nette okumusum ben denemedim ama çok acayip koku oluyor yada fare kovucu aletlerden al simdi hala takili çok iyi ise yaradi karıncalar çöpe siginiyor hem de atiyoruz disariya çöpe.. Çok fazlaydi beton böcekler vardi onlarda kayboldu :)
Kurtlu konuyu mu diyorsun.Diğer konuyu merak ettim göremedim ben o neydi?
Arkadaşlar doğru söylemiş kimyasalları karıştırıp dökün bencede.
Diğer konuyu merak ettim göremedim ben o neydi?
Arkadaşlar doğru söylemiş kimyasalları karıştırıp dökün bencede.
Teşekkür ederimKurtlu konuyu mu diyorsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...m-da-deli-ediyorr.878712/page-8#post-43655325
Ayyy okudum şimdi teşekkür ederim. Sanırım benim başıma gelse korkudan ölürdüm.Canlı tavuğu bile alamam elime düşünün yaniBi arkadaş kullanmadığı wc ye girmiş 2 metrelik kurt çıkmış, kocası da sinir olmuş arkadaş da kocasına..
Aslında wcyle çok da alakalı değildi ama wc den başlıyodu. Ağyy..
Ayyy okudum şimdi teşekkür ederim. Sanırım benim başıma gelse korkudan ölürdüm.Canlı tavuğu bile alamam elime düşünün yani
Yeterki ölsünler..Deneyeceğim...kezzap ben wc de kullanıyorum ayda 1 kez falan 1,2 saat bekletıp sıfon cekıp ıyıce duruluyorum ama wc borularına bısey olmaz merak etmeyın 2 şişe kezzapla delınecek kadar dayanıksız olamaz
Adı tam ne acaba aletin...Klozetin kapali tutsun ustune mermer koyun. Yada aletlerden al bizde ise yaradi çok şükür. 3 hafta oldu alali memnunum bütün hayvanlar evden kaciyorlar kayboldu hepsi karincalar cikti hem de cok çöpun içine siginiyolar. Hemen atiyorum çöpe yuvasi ordaymis meğer.
Dökeyim bencede...Kaynar su dök canım kezzapla
Eşim sucuyu aramış akşam bakacak...Beldiye ye dilekçemi vereceğiz...Binanızın bağlı oldugu logara koruyucu tel takılması lazım, o tel yoksa isterse evin 6. katta olsun borulardan tırmanabiliyorlar.
nerden biliyorum, 2. sene önce aynısı başıma geldi, tüm siteyi ayağa kaldırmıştım, belediyeye mutlaka haber verin.
Konuyu okuyunca bile o günü hatırladım, kötü oldum yine.
Eşim sucuyu aramış akşam bakacak...Beldiye ye dilekçemi vereceğiz...
Şimdi aradım muski ye ilaçlama yapacaklarını söylediler...Tşk ederim ilginize..Belediyeyi arayıp loğar dan binaya fare tırmanıyor, klozetten çıktı derseniz gelip bakarlar. Koruyucu tel yoksa takıyorlar hemen.
Yanlız biz belediyeyi aramıştık ama iski den ekip gelmişti galiba, sanırım orası iskiyi yönlendirdi.
Şimdi eşimde bahsetti..Mutlaka taktıracağız...Çekvalf taktirin. Kesin cozum.
ayyy ne diyorsunBugün sabah klozetten lağım faresi çıktı...Çıkan fareyi öldürdük ama tekrar gelmemesi için ne yapmalıyım...Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ya kıçımı ısırırsa gelirse die sanırımKız bi de hamileyim dakka başı wc ye gidiyorum ama ürke ürke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?