Klozetten çıkan fare :(

Klozetten faremi :O
Korku hikayesi okuyunca bile tuvalete gitmekten bu kadar korkmamistim.Sen işini hallederken fare çıkıp bu taraflarını kemiriyo
Düşüncesi bile iğrenç bir en önce bi çözüm bulun.

Ayyyy vallahi çok korkarım fareden. Gördüğm yerde zıplarım. Artık hep aklıma gelecek.

Çocuk varsa yapmasin. Bi nette görmüştüm okumusum ondan dedim şahsen ben denemedim. Fare kovucu alet alsa çok iyi olucak benim baya ise yaradi tüm böcekler yok oldu çok şükür :)

Çok geçmiş olsun canım gerçekten üzüldüm hiç duymamıştım klozetten çıktıklarına .Eviniz eski galiba birde birinci katmış bence usta getirdin bi baktırın derim.en iyi onlar yardımcı olur bağlantı yerleri giderler değişebilir ve ya klozeti kaldırıp borulara birşey yapabilirler.

Şu elektrikli fare kovucudan senelerdir kullanıyoruz, en az 10 yıl olmuştur heralde.. Çok şükür o takıldığından beri fare falan görmedik, ne içeride ne de evin yakınlarında..

Bu konudan sonra klozete oturmaya korkar oldum bide sabah ki kurt olayı var klozette

Maalesef bizde de olmuştu önce eczaneden zehir aldık koyduk bizim zıpır kapaktan değil alttaki boruyu kemirip ordan yol yapmış çıkmıştı.

Sonra hemen oraları kirdirip önden açık alttan gelişi kapalı borular var onunla. Boruyu değiştirdik yanı diski gidiyor ama geliş yolu kapalı nalbur biliyor

Dikkat edin ihmal de etmyin yolu öğreniyorlar kemiksizler ve cook akillilar

Klozet laneti haftası Mıdır nedir, benim de 2 gündür tıkalı biri kafayı yedim, kireç sökücüler, çamaşır suları kova kova kettle da kaynar sular döktüm, 24 saat sonunda açıldı:)) ama iyi haber bize ve bu apartmanındaki hiçbir klozetinde bir canlı barınamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…