• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klozetten çıkan fare :(

ben oldum olası klozet kullanamam. sanırım fare falan çıkar korkusuyla.

ayyy düşünsene şaaparken altta fare ayyyyy :mad:

klozetın kapagı alaturka tuvaletınde delıgı hep kapalı olmalı...
Kesin çözüm yok mu yani :(

Yıllardır en büyük korkularımdan biri. Bizim evde tuvaletlerin kapakları her zaman kapalıdır. Ama bugünden itibaren klozette otururken fare tarafından ısırılma korkusu olan tek kadın olmayacağım en azından. :KK53::KK45:
Hiç gülecek halim yok ama gülümsettiniz beni :)

Ayy benimde basima geldi banyoda giderden çikmisti fareler iki taneydi öldürdük onlari.. Giderleri mermerle kapattik biz. Korkuyorum banyoya girmeyi bile useniyorum. Fare kovucu aletlerden fisde takili aldim çok iyi oldu[/QUOTE
evet o aletler cok işe yarıyor bende bı ınternet sıtesınden almıstım iş yeriiçin 2,3 gün içinde tamamen temizledi hemde zehir gibi değil orda burda ölüpde kokuşmuyolara

:cry:Ay su an cok kotu oldum. Diger kurtlu konuya midem bulandi yorum yapamamistim:KK35:
Klozetin kapagini kapasanda acitigin an firlar ordan yani orda beklese. Bu dusunce beni delirtti su anda. Caresini bilmiyorum ama ins bir daha gelmez cok kotu yaa

Nasıl ya boğulmamış mı ölmemiş mi suyun içinden nasıl gelmiş...çok korkarım ben her halde akli dengemi yitirirm görsem.
Lağım faresi kolay kolay ölmez de.
Tuvaleti kapattırın bence de.Normal tuvaletten gelme ihtimali var mı

valla en ıyısı alın 3,4 şişe kezzap dokun bolca tuvalete bekletin birkac saatte sonrada sıfonu cekıp cıkın wc havalandırmadanda gırmeyın sakın.hatta bunu haftalık olarak yaparsanız cok şansları kalmaz sanıyorum

İnternete sabahdan beri bakıyorum ama kesim çözüm bulamadım :KK43: Lağım faresi olduğu için sudan etkilenmiyormuş...Tabiki suya atılan ilaçlardan da...:KK43:

lavoba açacağıyla öldüren varmış merak edip netten baktım.. birde genelde bir yada 2 katlı evlerde çıkıyormuş..
sizde şimdilik geçici olarak ilaç falan dökün başka gelmesin :KK14:

:cry:Ay su an cok kotu oldum. Diger kurtlu konuya midem bulandi yorum yapamamistim:KK35:
Klozetin kapagini kapasanda acitigin an firlar ordan yani orda beklese. Bu dusunce beni delirtti su anda. Caresini bilmiyorum ama ins bir daha gelmez cok kotu yaa
Aynen ya kapağı kapatsam ne..Orada bekledikten sonra...:((
Kesin çözüm olacak birşey bulmalıyım...
Çıkanı öldürdük ama...Ya daha çoksa :((

Üst katımızda oturan komşularımız şehir dışındaydı. Tuvaletimiz aynı hizada tabi. Öyle sesler geliyordu ki kemirme çarpma falan. Yöneticimize söyledik kapıyı açtılar birde ne görelim lağım faresi tuvalette. Kapının yarısını yemiş yani yoktu kapısının altından baslamıs üste kadar parçalamış ne korkunç bir şey :KK17:

Dün ''Dünya Tuvalet Günü''ydü

Güzel güzel kutlamak varken tam da bu zamana denk gelmiş bu talihsizlik.. :KK70:

Neyse gerçekten kötü bir durum.. Umarım bir çözüm bulursunuz.

valla en ıyısı alın 3,4 şişe kezzap dokun bolca tuvalete bekletin birkac saatte sonrada sıfonu cekıp cıkın wc havalandırmadanda gırmeyın sakın.hatta bunu haftalık olarak yaparsanız cok şansları kalmaz sanıyorum
Kezzap hiç düşünmedim...Çok tehliyeliymiş gibi geldi...Boruları falan eritmesin...
lavoba açacağıyla öldüren varmış merak edip netten baktım.. birde genelde bir yada 2 katlı evlerde çıkıyormuş..
sizde şimdilik geçici olarak ilaç falan dökün başka gelmesin :KK14:
Akşam ilk işim lavabo açıcı dökmek olacak...Sabah 2 şişe ace döktüm zaten...Nerelere gidem bilemedim :(((

Maske tak kireç çözücü camasir suyu karisimi wcye dok öluyorlar orda.. Kokusu bile öldürüyor bi nette okumusum ben denemedim ama çok acayip koku oluyor yada fare kovucu aletlerden al simdi hala takili çok iyi ise yaradi karıncalar çöpe siginiyor hem de atiyoruz disariya çöpe.. Çok fazlaydi beton böcekler vardi onlarda kayboldu :)

Kezzap hiç düşünmedim...Çok tehliyeliymiş gibi geldi...Boruları falan eritmesin...

Akşam ilk işim lavabo açıcı dökmek olacak...Sabah 2 şişe ace döktüm zaten...Nerelere gidem bilemedim :KK43:((
kezzap ben wc de kullanıyorum ayda 1 kez falan 1,2 saat bekletıp sıfon cekıp ıyıce duruluyorum ama wc borularına bısey olmaz merak etmeyın 2 şişe kezzapla delınecek kadar dayanıksız olamaz

Bende giderin üzerine mermer koydum ama fare klozetin içinden çıkmış...:KK43: ne yapsam bilemedim..klozetin içinden gelenlere fayda edermi acaba fişe takılan...
Klozetin kapali tutsun ustune mermer koyun. Yada aletlerden al bizde ise yaradi çok şükür. 3 hafta oldu alali memnunum bütün hayvanlar evden kaciyorlar kayboldu hepsi karincalar cikti hem de cok çöpun içine siginiyolar. Hemen atiyorum çöpe yuvasi ordaymis meğer.

Back