- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.684
- 598
Gecmis olsun
Kacinci kat?
Tuvalete es taktirin
Kesin çözüm yok mu yaniklozetın kapagı alaturka tuvaletınde delıgı hep kapalı olmalı...
Hiç gülecek halim yok ama gülümsettiniz beni :)Yıllardır en büyük korkularımdan biri. Bizim evde tuvaletlerin kapakları her zaman kapalıdır. Ama bugünden itibaren klozette otururken fare tarafından ısırılma korkusu olan tek kadın olmayacağım en azından.
Ayy benimde basima geldi banyoda giderden çikmisti fareler iki taneydi öldürdük onlari.. Giderleri mermerle kapattik biz. Korkuyorum banyoya girmeyi bile useniyorum. Fare kovucu aletlerden fisde takili aldim çok iyi oldu[/QUOTE
evet o aletler cok işe yarıyor bende bı ınternet sıtesınden almıstım iş yeriiçin 2,3 gün içinde tamamen temizledi hemde zehir gibi değil orda burda ölüpde kokuşmuyolara
İnternete sabahdan beri bakıyorum ama kesim çözüm bulamadımLağım faresi olduğu için sudan etkilenmiyormuş...Tabiki suya atılan ilaçlardan da...
Aynen ya kapağı kapatsam ne..Orada bekledikten sonra...Ay su an cok kotu oldum. Diger kurtlu konuya midem bulandi yorum yapamamistim
Klozetin kapagini kapasanda acitigin an firlar ordan yani orda beklese. Bu dusunce beni delirtti su anda. Caresini bilmiyorum ama ins bir daha gelmez cok kotu yaa
Kezzap hiç düşünmedim...Çok tehliyeliymiş gibi geldi...Boruları falan eritmesin...valla en ıyısı alın 3,4 şişe kezzap dokun bolca tuvalete bekletin birkac saatte sonrada sıfonu cekıp cıkın wc havalandırmadanda gırmeyın sakın.hatta bunu haftalık olarak yaparsanız cok şansları kalmaz sanıyorum
Akşam ilk işim lavabo açıcı dökmek olacak...Sabah 2 şişe ace döktüm zaten...Nerelere gidem bilemedimlavoba açacağıyla öldüren varmış merak edip netten baktım.. birde genelde bir yada 2 katlı evlerde çıkıyormuş..
sizde şimdilik geçici olarak ilaç falan dökün başka gelmesin
kezzap ben wc de kullanıyorum ayda 1 kez falan 1,2 saat bekletıp sıfon cekıp ıyıce duruluyorum ama wc borularına bısey olmaz merak etmeyın 2 şişe kezzapla delınecek kadar dayanıksız olamazKezzap hiç düşünmedim...Çok tehliyeliymiş gibi geldi...Boruları falan eritmesin...
Akşam ilk işim lavabo açıcı dökmek olacak...Sabah 2 şişe ace döktüm zaten...Nerelere gidem bilemedim((
Klozetin kapali tutsun ustune mermer koyun. Yada aletlerden al bizde ise yaradi çok şükür. 3 hafta oldu alali memnunum bütün hayvanlar evden kaciyorlar kayboldu hepsi karincalar cikti hem de cok çöpun içine siginiyolar. Hemen atiyorum çöpe yuvasi ordaymis meğer.Bende giderin üzerine mermer koydum ama fare klozetin içinden çıkmış...ne yapsam bilemedim..klozetin içinden gelenlere fayda edermi acaba fişe takılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?