Bende diyecektim benim oğlan kullanıyor diyeBen benim oğlana kullanıyordum onu. Ayakları yere değmiyor diye. Yetişkinde ne işe yarıyor anlamadım gerçekten. Daha mı rahat çıkıyor çıkmakta olan?
Yukarıda bir de resim eklenmiş. Gerçekten mıçarken bağırsağımın sıkışması şu an dert edeceğim son konu bile olmayabilir. Sağlıksız mıçmak istiyorum.Bende diyecektim benim oğlan kullanıyor diye
Yetişkinler de de idrarı tamamen boşaltmaya yardimci oluyormuş öyle okumuştumBen benim oğlana kullanıyordum onu. Ayakları yere değmiyor diye. Yetişkinde ne işe yarıyor anlamadım gerçekten. Daha mı rahat çıkıyor çıkmakta olan?
Aynen. Hadi bağırsakla falan ilgisi var arkadaşlar anlattı ama taharetle ne alaka bende çözemedim.Ayak altına konan taburenin taharetle bağlantısını çözmeye çalışıyorum
Anlamadım mı acaba meseleyi
su tazikli gelirse ve çok açarsan sıçrar onun haricinde temizlik tabi alaturkadaki gibi kolay olmasada tabureyle biraz daha iyi olur.Merhaba arkadaşlar. Klozet taburesi kullanan varmı. Varsa memnun MU?taharet olayı rahat oluyormu o sekilde. Yeni tasındığım evde klozet var sadece. Taharet olayı biraz zor oluyor. Tabure ile taharet kolay mı zor mu. Yine taharet muslugundan mı oluyor tabure kullandığımız zaman. Dısarı sıçrama olmuyor değilmi.
tabi o şekilde bağırsaklara baskı olduğu için daha sağlıklı oluyor diye bir ara tvde haberlerde çıktı hatta bir kaç ay önce yoksa kılozetdense alaturka wc sağlık açısından daha iyimişBen benim oğlana kullanıyordum onu. Ayakları yere değmiyor diye. Yetişkinde ne işe yarıyor anlamadım gerçekten. Daha mı rahat çıkıyor çıkmakta olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?