Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamilelik planlayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar ben klomene basladim 5 gun kullandim sonra ultrsona gittim 15mm buyumus pazar ilsiki olsun dedi pazartesi ultrasona gel dedi anlamadigim neden catlama ignesi vermedi bide pazrdan oncesi ilsiki olmamasi mi lazm

Sizin nasil tedavi
Bizde sekiz aydır istiyoruz ama bi sonuç elde edemedik. En son klomen kullandım bu ay kontrole gittim işte bende çok büyüme oldu normalde iğne bir iki yumurta olgunlaşınca veriyorlar. Ama bende beş yumurta olunca vermedi çoklu yumurta olduğu için gecelik olsa bile düşer dedi. Ondan kendi çatlamasını bekleyelim dedi o günde çok akıntım oldu ama o zamanda beri kuruluk var işte bat 29 daha 14 gün var ilk defa bu ay klomen kullandım bide yumurtalar çok büyümüş dedi 22-24 olmuş ama internette öyle olunca çatlar yazıyo.doktor ise çok büyümüş olmaz dedi. Bende anlamadım her ay psikolojim bozuluyor adet olunca ne olacak çok merak ediyorum

Merhaba arkadaslar. Bende ucuncu kez klomen kullaniyorum. İlk ay klomen+ovitrelle kullandim sonuc olumsuz. Gecen ay sadece klomen kullandim ama yumurtalik olusmadigi icin igne vurulmadi. Bu ay da klomen kullandim ilacim dun bitti. Ptesi doktora gidicem. Lutfen dua edin. Hayal kirikligi cok zor bi durummus. Her ay test yap 10 dk bekleme suresi varken yarim saat bekle ama o cizgi hic iki tane olmasin cok zor bu ay da olmazsa ugrasmam galiba artik

Aynen bende geçen ay yumurta gelişti çatlama iğnesi vurmadı ve olumsuz oldu . Bugün tekrar başladım bu sefer olacak mi hiç bilmiyorum bende ugrasmicam başka şeylere yonelicem yoruldum. RABBIM senin de benim de tüm isteyenlerinde gönlüne göre versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…