Gebeliğe Hazırlık Klomenle hamilelik planlayanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende başladım bu ay ama doktorum çatlatma iğnesi vermedi duphaston verdi benimde kafam ona takıldı

2. Gün daha kullanalı adetimin 6. Günündeyim 5. Günü başladım . Günde iki tane içiyorum
Şimdi doktordan çıktım yumurtalarım 20 ve 22 mm sağda solda hepsi on on iki falan iğne yaparsaknçoklu gebelik olur dedi kendi çatlamasına bakalım dedi ama büyük yumurta oluncada sorun oluyormuş yine psikolojim bozuldu napıcam bilmiyorum

Hadi ya ne güzel keşke igne vurdursaydın :)

Çoklu gebelik olur dedi beşiz altız falan yumurtalarım çok gelişmiş ama o zaman olsa bile düşük olurmuş valla insan kafayı yicek gibi oluyo ya siz ne kadardır çocuk istiyorsunuz
Olsun ben olsam yapardım tutmazdı be o kadar zaten 3 senedir evliyim 2 senedir istiyorım iki kez oldu sonra kalbi durdu 7 aydır deniyoruz

Merhaba, kayiplarin nedenini tiroide mi bagladilar pihtilasma testi vs yapıldı mı? Ilk kayiptan sonra aspirin baslamislar miydi
Yok triod yeni olan bşey bebek benim için herşeye bakıldı herşey temiz hsg genetiğe varana kadar . Triod 3 aydır başladı bende iniyor çıkıuır sürekli hastanedeyim hep

Yok triod yeni olan bşey bebek benim için herşeye bakıldı herşey temiz hsg genetiğe varana kadar . Triod 3 aydır başladı bende iniyor çıkıuır sürekli hastanedeyim hep
Çok çok geçmiş olsun, sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz zamanı gelince inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…