- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Kurtajdan sonra hatta doğum dan sonra bile tikaniklik oluyo bazen canımama sonuçta tıkanıklık olsa bir kere hamile kalamazdık değil mi gerek var mı ki bilemiyorum kürtajdan sonra tıkanmış olabilir mi ki
bi git bakalım n diyecek cnmmmmAdet olursan 3. Günü gel dedi kuzum bilmiyorum bu son ayım bundan sonra doktora gitmicem
canım ne yaptın gittinmi doktoraOlabilirmiş canım araştırdım da
Yok canım Çarşamba günü gidicem sen gittin micanım ne yaptın gittinmi doktora
evet gittim iğne tedavisi yapalım dedi yok dedim hiç bir sey istemedim bu ay bırakacağım pıhtılaşma testini yaptıracağız sadeceYok canım Çarşamba günü gidicem sen gittin mi
İğne tedavisine niye hemen başlamak istedi ki klomen kaç ay kullandın canımevet gittim iğne tedavisi yapalım dedi yok dedim hiç bir sey istemedim bu ay bırakacağım pıhtılaşma testini yaptıracağız sadece
sadece 1 kere kullandım tekrar aynı şeyi yapmak istemeyiz bir üst tedaviye geçmek isteriz dedi bende istemedim tekrar klomen kullansam dedim neden iğne istemiyorsun filan dedi bende en son hiç birini istemedimİğne tedavisine niye hemen başlamak istedi ki klomen kaç ay kullandın canım
sonuçta benim 4 tane güzel yumurtam oluşmuştu neden iğne kullanayım ki dedim ya sadece sayısı değil iğne yumurta kalitesini artırır dedi.İğne tedavisine niye hemen başlamak istedi ki klomen kaç ay kullandın canım
yaa benim dr iğneye başlamak istedi canm aynı şey galiba.evet gittim iğne tedavisi yapalım dedi yok dedim hiç bir sey istemedim bu ay bırakacağım pıhtılaşma testini yaptıracağız sadece
aynı dr mu acaba seninki de canm?sonuçta benim 4 tane güzel yumurtam oluşmuştu neden iğne kullanayım ki dedim ya sadece sayısı değil iğne yumurta kalitesini artırır dedi.
Kuzum klomen den sonra femara vericek benimki iğne en son aşamasadece 1 kere kullandım tekrar aynı şeyi yapmak istemeyiz bir üst tedaviye geçmek isteriz dedi bende istemedim tekrar klomen kullansam dedim neden iğne istemiyorsun filan dedi bende en son hiç birini istemedim
Sen gitin mi doktora?Kuzum klomen den sonra femara vericek benimki iğne en son aşama
Femara kaliteli yumurta oluşturuyor canım 120 tl klomen 10 tl illaki farkı vardır doktoruna sor istersensonuçta benim 4 tane güzel yumurtam oluşmuştu neden iğne kullanayım ki dedim ya sadece sayısı değil iğne yumurta kalitesini artırır dedi.
Çarşamba gidicem canım geçen ay benim ilk klomenimdi doktora femara vermesini söyledim sırasıyla gidelim demişti bu ay femara verecek canmSen gitin mi doktora?
Allah Allah,bizim dr niye böyle yapıyor anlamadım.Çarşamba gidicem canım geçen ay benim ilk klomenimdi doktora femara vermesini söyledim sırasıyla gidelim demişti bu ay femara verecek canm
Canım rapor çıkarması iyi olmuş pahalı iğneler baya ne kadar tuttu ilaçlarAllah Allah,bizim dr niye böyle yapıyor anlamadım.
İĞne için rapor çıkarttı bir de.
Sen kaç kez klomen kullandın canmSen gitin mi doktora?
henüz almadım.Canım rapor çıkarması iyi olmuş pahalı iğneler baya ne kadar tuttu ilaçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?