• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Kız Ali tahtacıya gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım eşimin tanıdığı Sanko daydı ondan önce bi kez de sevgi Kandemir'e gittim ama evim hateme cok yakın yumurta takibi yaptırınca iyi oluyo yakın olması :)
ben abdullah göymene gidiyorum önceden hayat hastanesine gidiyordum kürtajı filanda orada olmuştum ama o doktor çok kalabalıktı ve kuzenim onun yüzünden ölümden döndü bende soğudum oradan

Ya kafaya takmasak olacak aslında bugün eski doktorumu aradım kendine 1 yıl ver ve en önemlisi relax ol dedi. Bebek isteyince değil habersiz gelmeyi sever dedi bakalım bi kafadan atsak iyi olacakta
Aynen bence tam isabet, doğru.
bu ay da öyle olursa sallıcam gitsin ben.
zaten bahar, yaz geliyor daha rahat olur güneş enerji veriyor :D

bende 3.günümdeyim ama içimden bir ses yeterince akışına bırakmadın diyor bu ay rahat olmayı deneyeceğim.. ya ne bileyim soğan kürü ya ters bir şey yaparsa filan diye korkuyorum

ben abdullah göymene gidiyorum önceden hayat hastanesine gidiyordum kürtajı filanda orada olmuştum ama o doktor çok kalabalıktı ve kuzenim onun yüzünden ölümden döndü bende soğudum oradan
Ben de doktorumdan cok memnunum kuzum anlıyo dinliyo sohbet ediyo beni germiyo bakalım Çarşamba ne diyecek..kist falan yoktu dimi kuzum şimdi bide onu düşünüyorum acaba kist falan oldu mu diye

Ben de doktorumdan cok memnunum kuzum anlıyo dinliyo sohbet ediyo beni germiyo bakalım Çarşamba ne diyecek..kist falan yoktu dimi kuzum şimdi bide onu düşünüyorum acaba kist falan oldu mu diye
nazan hanım vardı galiba orada değil mi ona mı gidiyorsun bizim burada herkes ona gidiyor. yok canım doktor hepsi çatlamış demekki dedi o yüzden de pıhtılaşma testini daha çok önemsedi o mu sorun acaba dedi yarın tekrar antebe gidip onu yaptıracağız biz birecikte görev yapıyoruz gidip gelmek zor oluyor ama işte mecburuz üniversiteyi de antepte okudum zaten biliyorum allahtan

nazan hanım vardı galiba orada değil mi ona mı gidiyorsun bizim burada herkes ona gidiyor. yok canım doktor hepsi çatlamış demekki dedi o yüzden de pıhtılaşma testini daha çok önemsedi o mu sorun acaba dedi yarın tekrar antebe gidip onu yaptıracağız biz birecikte görev yapıyoruz gidip gelmek zor oluyor ama işte mecburuz üniversiteyi de antepte okudum zaten biliyorum allahtan
Yok kuzum Mehmet Fethi ye gidiyorum ama burda yakın arkadasım Mazama gidiyo 2. Ayda hamile kaldı şimdi 6aylık hamile oda iyiymiş . Git gel zor olur kuzum

Benimde dün kahve geldi ama bugün tam başladı senin gibi canım
canım nasılsın bayadır yazmadım buraya geçen ayda adet olunca umudum gitti yani.ben salı günü rahim filmi çektirdim.sende gidecekmişsin sanırım öyle yazmışsın bir ara.bence ihmal etme bende birde çift rahim var filmlede garantilemiş olduk bu yüzden biraz zorlandı doktor çekerkende

mrb ben iğnenin 15inci gününde idrar testi yaptım negatif çıktı aradan 2-3 saat sonra bi baktım silik bi şekilde ikinci çizgi belirmiş akşam üstü yine test yaptım yine aynısı oldu sizce bu test doğru olabilirmi arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisinz

kız nerelerdesin görünmüyorsun doktora gidecektin çarşamba günü merak ettim seni
Canım valla biri çatlamıştı ya yumurtamın 2 tanesi kist olmuş ilaç vermedi erisin diye bu ay serbestsiniz dedi klomen veremem dedi:( yarın başka bi doktora gidicem bakalım annem cok ısrar ediyo o ne diyecek

Back