Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
henüz almadım.
7 iğne raporla 85 vereceğim.
yarın alacaım
bana rapor filan demedi özel hastane zaten kendimiz alacaktık büyük ihtimalle raporsuz ama ben hemen geçmek istemedim iğneye bilmiyorum çekindim çok hızlı geldi bana yanlışmı yaptım acaba bilmiyorum sen nerede gidiyorsun canım doktora ben gaziantebe gidiyorum gittiğim doktor baya iyi aslında uzmanlık alanı infertilite ve tüp bebek

Bence de erken canım ben bu ay doktora gidip yaz bitimine kadar gitmem olmazsa ara vermek istiyorum psikolojik olarak cok yıpranıyor insan belki 2-3 ay sonra yine olmazsa bu aydan sonra hsg çektiricem . Bu ay çektirecektim ama doktorum cok erken diye karşı çıktı

ben istanbuldaym, benimki de özel hastane. ama rapor çıkardı doktor.
demek ki sık veriyor böyle bilmem.

Aşılama olmayacağım evet, 1 senedir olmuyor bu birkaç ay deneyeceğim de.
kaplıca falan dyor birilerinden duydum bir de.
rahim damarları açılıyormuş sıcak suda.
öyle birşeyler de deneyeceğm belki.

Kız bende antepteyim özel hateme gidiyorum sen hangisine gidiyosun??

Femara kaliteli yumurta oluşturuyor canım 120 tl klomen 10 tl illaki farkı vardır doktoruna sor istersen
bilmiyorum işte direkt iğneye geçmek istemedim ne yani iğne olmazsa aşılamamı olacak bu kadar çabuk geçmek istemiyorum. ayrıca bana daha önce gebelik oluştuğu için hsg düşünmüyorum sana dedi. kafam çok karıştı canım bende en son hiç birini istemedim femara filan da demedi

ne yapacaksın bu ay
doğl yollar o zaman :)
hadi hayrlısı hepimize diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…