- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
1 kere kullandım bu ay işte.Sen kaç kez klomen kullandın canm
Hadi ya rapor iyiymiş kuzum hangi durumda cıkarıyolar pekihenüz almadım.
7 iğne raporla 85 vereceğim.
yarın alacaım
bana rapor filan demedi özel hastane zaten kendimiz alacaktık büyük ihtimalle raporsuz ama ben hemen geçmek istemedim iğneye bilmiyorum çekindim çok hızlı geldi bana yanlışmı yaptım acaba bilmiyorum sen nerede gidiyorsun canım doktora ben gaziantebe gidiyorum gittiğim doktor baya iyi aslında uzmanlık alanı infertilite ve tüp bebekhenüz almadım.
7 iğne raporla 85 vereceğim.
yarın alacaım
infertlite yazdı sanırım dr.Hadi ya rapor iyiymiş kuzum hangi durumda cıkarıyolar peki
Bence de erken canım ben bu ay doktora gidip yaz bitimine kadar gitmem olmazsa ara vermek istiyorum psikolojik olarak cok yıpranıyor insan belki 2-3 ay sonra yine olmazsa bu aydan sonra hsg çektiricem . Bu ay çektirecektim ama doktorum cok erken diye karşı çıktı1 kere kullandım bu ay işte.
şimd, de iğne.
sadece kafam karıştı iğne sonrası aşılama mı oluyor, istemiyrum aşılama daha erken bence.
belli bariz halledilemeyen srun yok ki.
olmadı birdahaki ay, bırakacağım akışına biraz.
ben istanbuldaym, benimki de özel hastane. ama rapor çıkardı doktor.bana rapor filan demedi özel hastane zaten kendimiz alacaktık büyük ihtimalle raporsuz ama ben hemen geçmek istemedim iğneye bilmiyorum çekindim çok hızlı geldi bana yanlışmı yaptım acaba bilmiyorum sen nerede gidiyorsun canım doktora ben gaziantebe gidiyorum gittiğim doktor baya iyi aslında uzmanlık alanı infertilite ve tüp bebek
Aşılama olmayacağım evet, 1 senedir olmuyor bu birkaç ay deneyeceğim de.Bence de erken canım ben bu ay doktora gidip yaz bitimine kadar gitmem olmazsa ara vermek istiyorum psikolojik olarak cok yıpranıyor insan belki 2-3 ay sonra yine olmazsa bu aydan sonra hsg çektiricem . Bu ay çektirecektim ama doktorum cok erken diye karşı çıktı
Kız bende antepteyim özel hateme gidiyorum sen hangisine gidiyosun??bana rapor filan demedi özel hastane zaten kendimiz alacaktık büyük ihtimalle raporsuz ama ben hemen geçmek istemedim iğneye bilmiyorum çekindim çok hızlı geldi bana yanlışmı yaptım acaba bilmiyorum sen nerede gidiyorsun canım doktora ben gaziantebe gidiyorum gittiğim doktor baya iyi aslında uzmanlık alanı infertilite ve tüp bebek
Medipoldeyim ben canmKız bende antepteyim özel hateme gidiyorum sen hangisine gidiyosun??
bilmiyorum işte direkt iğneye geçmek istemedim ne yani iğne olmazsa aşılamamı olacak bu kadar çabuk geçmek istemiyorum. ayrıca bana daha önce gebelik oluştuğu için hsg düşünmüyorum sana dedi. kafam çok karıştı canım bende en son hiç birini istemedim femara filan da demediFemara kaliteli yumurta oluşturuyor canım 120 tl klomen 10 tl illaki farkı vardır doktoruna sor istersen
Aynen canım bugün adetin 1. Günü benim senin kaçıncı günüinfertlite yazdı sanırım dr.
rapor çıkarıyorum dedi.
aadet 7.gün vurulacağım 7 gün.
bakalım sonuçları bildiririm canm.
ne yapacaksın bu aybilmiyorum işte direkt iğneye geçmek istemedim ne yani iğne olmazsa aşılamamı olacak bu kadar çabuk geçmek istemiyorum. ayrıca bana daha önce gebelik oluştuğu için hsg düşünmüyorum sana dedi. kafam çok karıştı canım bende en son hiç birini istemedim femara filan da demedi
aaa gerçektenmi ben sanko ya gidiyorumKız bende antepteyim özel hateme gidiyorum sen hangisine gidiyosun??
Ben 3. gündeyim.Aynen canım bugün adetin 1. Günü benim senin kaçıncı günü
akışına bırakacağım napim artık kısmet soğan kürü filan mı yapsam diyorum ama ondanda korkuyorumne yapacaksın bu ay
doğl yollar o zaman :)
hadi hayrlısı hepimize diyelim
Kız Ali tahtacıya gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım eşimin tanıdığı Sanko daydı ondan önce bi kez de sevgi Kandemir'e gittim ama evim hateme cok yakın yumurta takibi yaptırınca iyi oluyo yakın olması :)aaa gerçektenmi ben sanko ya gidiyorum
nedne korkuyorsuan ya ben soğan hiç yapmadım ben de deneyecğim onuakışına bırakacağım napim artık kısmet soğan kürü filan mı yapsam diyorum ama ondanda korkuyorum
anladım canım iyi yapmış ama rapor cıkarmakla hadi inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ayben istanbuldaym, benimki de özel hastane. ama rapor çıkardı doktor.
demek ki sık veriyor böyle bilmem.
İnşallah canm hepimiz :)anladım canım iyi yapmış ama rapor cıkarmakla hadi inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bu ay
Ya kafaya takmasak olacak aslında bugün eski doktorumu aradım kendine 1 yıl ver ve en önemlisi relax ol dedi. Bebek isteyince değil habersiz gelmeyi sever dedi bakalım bi kafadan atsak iyi olacaktaBen 3. gündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?