- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
Öylemi kızCanim belirti icin cok erken daha zaten..ignenin 10.günü benim hafif kasik.agrilarim vardı..
İnsallah eger ben hamişsem negatifi bile görmüş biri olarak acele etme diyorum..
Öylemi kızPekin senin kasık ağrın falan ne zaman başladı canım
Aynı adet ağrısı..Canim ben simdi telefonumdaki programa aldığım notlara baktım..
İgnenin 10.günü kasık ağrısı yazmışım..
11.günü kasik ve bel ağrısı..
Suan hala kasık ve bel agrim devam ediyor..ama kasıklarima birden batıyor sanki..
Ama ağrı aynı adet ağrısı..
Bakalım kuzum hayırlısıyla gelir inş bebişlerimiz:) yarın yaz olur mu bizeCanim ben simdi telefonumdaki programa aldığım notlara baktım..
İgnenin 10.günü kasık ağrısı yazmışım..
11.günü kasik ve bel ağrısı..
Suan hala kasık ve bel agrim devam ediyor..ama kasıklarima birden batıyor sanki..
Ama ağrı aynı adet ağrısı..
Bakalım kuzum hayırlısıyla gelir inş bebişlerimiz:) yarın yaz olur mu bize
Canim sen kan tahlili yaptirdinmiYazarım tabiii..insallah bi mutlu haberi alayim...
Canim sen kan tahlili yaptirdinmi
Aa gebelik testinde cikmisti ama bendede öyle oldu bu kere gebelik testi pozitif cikmisti kan negatif üzülme canim adet oldun mu peki belki geç döllenme olurBiraz önce aldım sonucu canım negatif..
Aa gebelik testinde cikmisti ama bendede öyle oldu bu kere gebelik testi pozitif cikmisti kan negatif üzülme canim adet oldun mu peki belki geç döllenme olur
canım benim çok üzüldüm ya.. kaç yumurtan vardı yumurta sayısı cok olunca gecikme yaşayanları okumuştım inş kist falan yoktur bi ultrasona gitsen ya baktırsan doktoraYok canim hala olmadım..
Bugun ignenin 16.günu..
canım benim çok üzüldüm ya.. kaç yumurtan vardı yumurta sayısı cok olunca gecikme yaşayanları okumuştım inş kist falan yoktur bi ultrasona gitsen ya baktırsan doktora
Biraz daha bekle bakalim canim adet olmazsan doktora gitYok canim hala olmadım..
Bugun ignenin 16.günu..
Iki gün daha bekle bence canim daha net olur şimdi çıkmaz belki. moralin bozulurbenimde 14. gün bugün bakalım artık korkuyorum henuz test yapmaya
Ya ben hislerimi yitirdim hiç belirtim de kalmadı pazarı nasıl Edicemm bilmiyorumbenimde 14. gün bugün bakalım artık korkuyorum henuz test yapmaya
Aa esra, hay Allah.3 yumurta olmuştu canim..
Hayırlısı bakalım bi kac gün daha bekleyeyim..
belirtileri boşver canım beklemekten baska yapabileceğimiz bir şey yok senin kaçıncı gün iğneninYa ben hislerimi yitirdim hiç belirtim de kalmadı pazarı nasıl Edicemm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?