- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
Bişey daha sorcam bi üyenin açmış olduğu tüm konuları nasıl görebiliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyenin sayfasına girip hakkında kısmına bas kuzum açmış olduğu konular diye cıkıyo alttaBişey daha sorcam bi üyenin açmış olduğu tüm konuları nasıl görebiliyoruz
Tamam canm saol :)Üyenin sayfasına girip hakkında kısmına bas kuzum açmış olduğu konular diye cıkıyo altta
Canoşşş batı bekliyorum çaresiz çaresiz sen gittin mi doktoraNekadarcilekbirhayat nasılsın cnmmm bnm yaaa
canım yarın 14. gün öğrenebilirsin idrarda cıkar bencebenim bat 18 mart bende ilk defa klomen kullandım bekliyoruz bakalım iğnenin 13. günü
canım adet gelmedikçe umut var biliyosunnn :) bekle bakalım belki geç döllendi minikBenim idrar testinde çıkmadı muhtemelen Yok birşey.
Adet gelir yakında tahmin ediyprum.
Bu ay yumurtalar bizi üzdü, kaçıp gidiyorlar uff.
Hayırlısı bir dahaki ayaa hepimize olsun:)
Adet sinyalleri veriyor, ara ara ağrılar var.canım adet gelmedikçe umut var biliyosunnn :) bekle bakalım belki geç döllendi minik
Canımmm 2. Hamişimiz mi geliyoooooo acaba silik çizgi görüyorum beeeen geç döllenme canım büyük ihtimal hemen kan ver hadiiiiiKızlar..
İğnenin 13.günü kan testi yaptirdim ben negatif çıktı..
Bugun ignenein 15.günü boyle silik çizgi çıktı..
Ya da çizgi yok ama ben gormek istiyorum bilemedim..
Bi yorum yapın hadi.. mümkün olabilir mi?
Canımmm 2. Hamişimiz mi geliyoooooo acaba silik çizgi görüyorum beeeen geç döllenme canım büyük ihtimal hemen kan ver hadiiiii
Canoşşş bu normal gebelik testi mi inş her isteyene versin rabbim belirtin akıntın var mı canım bideYaaaaa umarım öyledir..sabah ilk is çıkıp hemen kan vericem..yaa hepimiz hamiş olalım nooluuurrrr...
Senin ignenin kacinci günü cano bugün :)Canoşşş bu normal gebelik testi mi inş her isteyene versin rabbim belirtin akıntın var mı canım bide
Kasıklarda baya agri var canim.ayni adet olcam gibi..Canoşşş bu normal gebelik testi mi inş her isteyene versin rabbim belirtin akıntın var mı canım bide
Benim bugün 15.günü canım..Senin ignenin kacinci günü cano bugün :)
10.günü kuzum benimSenin ignenin kacinci günü cano bugün :)