- 11 Ocak 2017
- 2.606
- 1.266
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
canım evde gecen aydan kalma idrar testim var ama cesaret edemem ya yoksa bilmiyorum çok korkuyorum 15. gün yaparım herhalde yada adet tarihimimi beklesem diyorum bbıktım negatiflerdencanım yarın 14. gün öğrenebilirsin idrarda cıkar bence
var var var bende gördüm hadi bakalım inşallaaahh hemen kan ver yarınKızlar..
İğnenin 13.günü kan testi yaptirdim ben negatif çıktı..
Bugun ignenein 15.günü boyle silik çizgi çıktı..
Ya da çizgi yok ama ben gormek istiyorum bilemedim..
Bi yorum yapın hadi.. mümkün olabilir mi?
Canım benim korkma inş pozitifi görürsün belirtin var mıcanım evde gecen aydan kalma idrar testim var ama cesaret edemem ya yoksa bilmiyorum çok korkuyorum 15. gün yaparım herhalde yada adet tarihimimi beklesem diyorum bbıktım negatiflerden
Ayyyyy çok teşekkür ederim canimmmm..insallah Allah hepimize yaşatsın..var var var bende gördüm hadi bakalım inşallaaahh hemen kan ver yarın
Ben daha cok oldu saniyodum tatlım 5 gün sonra sende resim atarsin buraya :)10.günü kuzum benim
ya artık belirtiler bana anlamsız geliyor idrara sık çıkma bile adet belirtileri arasındaymış bende var mesela sık idrar çıkma birde benim göğüslerim hep şişer adet öncesi şimdi uçlarında dokununca baya bir ağrı var ama işte bilmiyorumCanım benim korkma inş pozitifi görürsün belirtin var mı
amin canımmAyyyyy çok teşekkür ederim canimmmm..insallah Allah hepimize yaşatsın..
Esraamavi Ayy hadi inşallah bak.Ayyyyy çok teşekkür ederim canimmmm..insallah Allah hepimize yaşatsın..
Esraamavi Ayy hadi inşallah bak.
Demek ki erkenmiş o zaman.
İnşallah kanda çıkar bu kez çok güzel olur
Canim öyle oluyo negatif cikip pozitif olan daha cok yeni çünkü. bence sende bişeyler var bi kan daha ver ya da iki gün daha bekleBenim bugün 15.günü canım..
13.günü kan yapmistim negatif çıkmıştı..
Kısmet kuzum pek ümidim yok benim yaBen daha cok oldu saniyodum tatlım 5 gün sonra sende resim atarsin buraya :)
Bu ay hep böyle dedin umutlu ol biraz ya kizacam artıkKısmet kuzum pek ümidim yok benim ya
Senin niçin Yok ama???Kısmet kuzum pek ümidim yok benim ya
Senin niçin Yok ama???
Bize diyorsun, sen de Yok
Gerçi bu ay ben de pek Yok gibi durumdayım adet oldum olacağım sanki..
Ne bileyim canım ya bazen keyfim kaçıyor olmayacak gibi geliyoSenin niçin Yok ama???
Bize diyorsun, sen de Yok
Gerçi bu ay ben de pek Yok gibi durumdayım adet oldum olacağım sanki..
Canım valla önceki ay çok umutlandım bu ay gardımı indirmek istemiyorum duygusal olarak cok yıpranıyorum üzülüyorum kuzum ya bi diyorum zamanı var bi diyorum benim neden bi bebeğim yok dengesiz oldumBu ay hep böyle dedin umutlu ol biraz ya kizacam artık
Kuzum kendimi dinliyorum hiç belirtim yok yaaaaazehzeh2 canim bende aynı öyleyim..sanki her an adet olabilirim..ama kırmızılar gelene kadar ümitsizliğe kapılmayalım..tamam mı..? Nekadarcilekbirhayat
Kac gün var canim..ignenin kacinci günündesin?Kuzum kendimi dinliyorum hiç belirtim yok yaaaaa
Pazar adet günüm canım iğnenin 10. GünüKac gün var canim..ignenin kacinci günündesin?
Canim belirti icin cok erken daha zaten..ignenin 10.günü benim hafif kasik.agrilarim vardı..Pazar adet günüm canım iğnenin 10. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?