• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Unutkanlığımı mazur gör kuzum benim ilk bebeğini bekliyosun diye kalmış aklımda☺
kaybım var kuzum ben korunurken yazın bi kaçak ilişkimiz olmuştu o da sebep olmuştu bu duyguyu yaşamama ağustosta hamile kaldım sonra içimden çıkmadı bu duygu aralığa kadar korunduk ağustostan canım

kaybım var kuzum ben korunurken yazın bi kaçak ilişkimiz olmuştu o da sebep olmuştu bu duyguyu yaşamama ağustosta hamile kaldım sonra içimden çıkmadı bu duygu aralığa kadar korunduk ağustostan canım
tatlım şimdi okudum yazdıklarını çok üzüldüm bende ağustos ayında kimyasal gebelik geçirdim Rabbim beterinden korusun inşalllah en kısa zamanda nasip etsin canım

Kıyamam kuzum benim Allah sabrını acını hafifletecek güzrl haberler almayı nasip etsin sana

yok canım negatif malesef iş yerinde olmasam hüngür hüngür ağlayacağım valla kendimi zor tutuyorum
üzülme canım benim demekki hayırlısı böyle haktan zamanı vakti var demekki bebeğinini bak sakıın üzülme bu ay stres yok tamam mı takma kafaya söz ver bana.:KK74:. bide diğer hormonlar nasıl cıktı kaç değerlerin canım

üzülme canım benim demekki hayırlısı böyle haktan zamanı vakti var demekki bebeğinini bak sakıın üzülme bu ay stres yok tamam mı takma kafaya söz ver bana.:KK74:. bide diğer hormonlar nasıl cıktı kaç değerlerin canım
onlar çıkmamış canım ya bir prolaktine bakacaktı onlardan birde hcg işte ama prolaktin sonucu yok daha gözükmüyor bir türlü görsemde rahatlasam ya da bir sorun varsa da öğrensek oy canım üzülmek istemiyorum ama emin ol elimde değil

Back