• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomenle hamile kalanlar NEREDELER "Ben de varım" derler mi acaba rica etsek:)

Klomenle kaçıncı ayda gebelik yaşadınız

• 1. Ay

OY: 12 75,0%
  • 2. Ay

OY: 1 6,3%
  • 3+ Ay

OY: 1 6,3%
  • Klomeni bırakınca kendiliğinden

OY: 2 12,5%

• Ankete Katılan
    16
Cok güzel olmuş canım varsa bir iki taktik ver :)
Rabbim sağlıkla kucağına versin...
Cuma saatleri hürmetine bizede nasip etsin
Aminnnnnn amin
Canım benim en büyük taktiğim Allaha sığınıp kafaya takmamak oldu ne günleri ayarladım ne ilişkiden sonra saatlerce ayaklarımı dikip yattım ne ağır iş yapmamaya dikkat ettim...hiçbişeyi sorun yapmadım çok şükür nasip oldu darısı isteyen herkeain başına inşallah bu cuma günü Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ıma ve size herkese nolur Allahım nasip et nolur

Aminnnnnn amin
Canım benim en büyük taktiğim Allaha sığınıp kafaya takmamak oldu ne günleri ayarladım ne ilişkiden sonra saatlerce ayaklarımı dikip yattım ne ağır iş yapmamaya dikkat ettim...hiçbişeyi sorun yapmadım çok şükür nasip oldu darısı isteyen herkeain başına inşallah bu cuma günü Nekadarcilekbirhayat Nekadarcilekbirhayat ıma ve size herkese nolur Allahım nasip et nolur
Bende rabbime dua edip sığınıyorum ama kafama anormal takıyorum gittiğim geldiğim yerlerde bile gözüm doluyor hemen bide benim öncesinde düşüğümde var ondan cok üzülüyorum

Canım hcg de istedin değilmi kaçta cıkıyo sonucun bugün de senin merakınla geçicek günüm çok hoş :KK46::KK200:
aslında umutlu değilim canım tek korkum prolaktin değerinin yükselmiş olması.birde bu sorunla uğraşmak istemiyorum canım hayırlısı olsun normal kan değerleri çıkmış hemogram olan ama hormon geç çıkıyor 2 buçuğu bulur sanırım

aslında umutlu değilim canım tek korkum prolaktin değerinin yükselmiş olması.birde bu sorunla uğraşmak istemiyorum canım hayırlısı olsun normal kan değerleri çıkmış hemogram olan ama hormon geç çıkıyor 2 buçuğu bulur sanırım
İnşallah normal çıkar haber ver canm

Ama ben üzülürüm böyle ya kötü hissediyorum kendimi yazmayabilirim istersen yeterki sen sıkma kendini Allah büyük canm benim sana da verecek bir bebek biliyorum
Hayırrrr öyle demek istemedim canoşum benim sizin adınıza çok mutluyum yemin ederim ki kendim gibi sevindim sadece sizin bu hoş muhabbetinize bende bian önce dahil olmak istedim :KK46::KK200:

Olacaksın Allahın izniyle bitanen bugünümü sana dua ederek geçiricem inşallah:KK200:
Canımsın melek kalplim rabbim sana bi melek verdi kendinden çok merak ediyorum meleğini sana mı benzeyecek acaba diye .. rabbim duamızı kabul etsin inş o ikramdan bende tatmak istiyorum....

Canımsın melek kalplim rabbim sana bi melek verdi kendinden çok merak ediyorum meleğini sana mı benzeyecek acaba diye .. rabbim duamızı kabul etsin inş o ikramdan bende tatmak istiyorum....
Eşim şükür namazı kılıyo şuan Allah sanada nasip etsin o kadar içten istiyorum ki inan çok dua ediyorum

bende de birkaç gün önce azalmıştı baya bi ama akşamdan beri arttı adet oldum sanıyorum bakıyorum yok şükür ki :) çok korkuyorum ben ya kuzu bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum
İçini rahat tut hep ne gelirse Allahtan de ona yönel korkma inşallah bi sorun olmaz

yükselmez inş tatlım keşke sakin kalabilsek ne güzel olacak ya C CilekRecelim bak attı kafadan hamiş kaldı benim minik beebeğim :)

bende de birkaç gün önce azalmıştı baya bi ama akşamdan beri arttı adet oldum sanıyorum bakıyorum yok şükür ki :) çok korkuyorum ben ya kuzu bir sorun çıkacak diye çok korkuyorum
canım ilk hamilelğmde bende adet oldum deyip gidiyodum wc ye yok hep akıntı geliyodu sarıya yakın merak etme bu güzel bişe :)

Back