- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nekadarcilekbirhayat
-
en kısa zaman dilimi şu an biliyo musun hadi yap beni etiketle olur mu :) inş hamişsindir. yok canım o hormon adetini geciktirmezöyle yapayım olmazsa bakalım ya ya birde bu prolaktinde geciktiriyor adeti sanırım.bende gecikme hiç olmadı hatta 3 aydır 1 hafta öne attı hep tarihi.bu hormon yüksekse ve adet gecikirse hamile gibi umutlanırım bende en iyisi yaptırmak en kısa zamanda
ay ne bileyim öyle karışık şeyler okudum ki birde kafaya bunu taktım neyse hayırlısı olsun inşallah şuan işteyim canım cesaretimi toplayabilirsem akşam alırım tabi cesaret edebilirsemen kısa zaman dilimi şu an biliyo musun hadi yap beni etiketle olur mu :) inş hamişsindir. yok canım o hormon adetini geciktirmez
Canim hiç stres yapma benimde onceden proklatin normaldi 15 gün öncegittim yüksek çıktı ama o ay çok stres yapmistim adet olunca yune kontrole gidecem ilac verecek stres yukseltiyo bu hormonubaktırdım kuzum 3 defa yaptırdım en son 3 ay önce baktırmıştım normal çıkmıştı hiç yükselme olmadı o hormonda benim ya kafaya taka taka birde bunu getirdik galiba başımıza kuzum ya
ya ben 3 defa yaptırdım bu hormon testlerini hepsinde de normal çıkmıştı yani tabi bu hep normal çıkacağı anlamına gelmiyor ama korktum iyice ben ya.neden böyle oldu anlamıyorumCanim hiç stres yapma benimde onceden proklatin normaldi 15 gün öncegittim yüksek çıktı ama o ay çok stres yapmistim adet olunca yune kontrole gidecem ilac verecek stres yukseltiyo bu hormonu
3 haftada yukselecegini sanmıyorum canim yinede strese girme gebelik testini yap varmi yokmu diye ikilemde kalmaktan iyidir canımya ben 3 defa yaptırdım bu hormon testlerini hepsinde de normal çıkmıştı yani tabi bu hep normal çıkacağı anlamına gelmiyor ama korktum iyice ben ya.neden böyle oldu anlamıyorum
aynen öyle kuzum ama olmadığını biliyorum ben ya yoktur eminim hatta.bakalım hayırlısı3 haftada yukselecegini sanmıyorum canim yinede strese girme gebelik testini yap varmi yokmu diye ikilemde kalmaktan iyidir canım
Belli olmaz tatlim hayirlisi inşallah vardir haber ver bizeaynen öyle kuzum ama olmadığını biliyorum ben ya yoktur eminim hatta.bakalım hayırlısı
bence test yap akşama öyle git ya benim direkt kana gidince kalbim dururdu herhalde kızzzzzzzarkadaşlar C CilekRecelim nerde bilen var mı ya ? aklım kaldı onda. sonucu ne oldu ki? bu arada bende yarına sıra aldım sabah gidiyorum bana dua edin lütfen arkadaşlar prolaktin falan çıkmasın ne olur
ben test yapmak istemiyorum kuzu ya bir ultrasonla baktırmak istiyorum hemde doktora süt gelmesini söyleyeceğim bakalım ne diyecek yaparsa eğer hormon tahlillerimi yaptıracağım bakalımbence test yap akşama öyle git ya benim direkt kana gidince kalbim dururdu herhalde kızzzzzzz
kız anam beğendi yorumları cıktı çatlicam şimdiiii
OLEEEEEEEEEEEYYYYY topiğimin ilk hamişisin bitanemmmmmmmm çok mutluyummmmBurdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii
hadi belirtilerini yaz bana hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiBurdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM
329.6 gibi muhteşem ve dr un bat gününden önce olmasına rağmen gayet yüksek bi değer dediği harika bi sonuçla karşınızdayım haftaya cumaya gün verdi kesemizi görcez ben pazartesi tekrar çağırır bidaha test yapar diyodum ama değerimi çok iyi buldu o kadar mutluyum kiiiiiiiiiiii
annnaaaaaaammmmm kuzum benim valla kendimin gibi sevindim sana ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bekleyip durdum yazmanı.ayyy çok mutlu oldum ben ya.bende yarın gideceğim canım dua etmeyi unutma bana:)Burdayım burdaaaaa haykırıyorum artık BENDEEE HAMİLEYİMMMMMM
Ya varya 90 a 100 e razıyım diye gittim 300 lere fırlamış şok geçirdim ☺☺OLEEEEEEEEEEEYYYYY topiğimin ilk hamişisin bitanemmmmmmmm çok mutluyummmm
Ederim canım benim çok sağolun siz benim en büyük destekçilerimdiniz hala da öylesiniz☺annnaaaaaaammmmm kuzum benim valla kendimin gibi sevindim sana ya Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bekleyip durdum yazmanı.ayyy çok mutlu oldum ben ya.bende yarın gideceğim canım dua etmeyi unutma bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?