ayyy canım benim inşallah hamilesindir ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama bi türlü olmadı işte polikistik over var en son rahim filmi çekildim adetim falan herşeyim düzeldi. klomen verdi kullandım ama kasık ağrım çok ya çatlamadığsa yumurtalar diye merak ediyorum gitsem mi kararsız kaldım doktora.Bende aynı tedaviyi görüyorum canim a. Aynı sorunlar bende de oldu acaip kasik ağrım oldu ara ara gelip geldimi de tam geleninden. Şuan bi ağrım sizin yok adeti me 4 gün kala tam olmamakla iki gün koyu kahve lekeli akintim oldu başka fa olmadı adet günün geldi yine birşey olmadı şuan 12 13 gündür olmadım perşembe gidicem doktora bakalım ınslalah hamiş oluruz hepimiz ya bebeklerimiz olsun bizimde :-(
Inşallah çatlamışlardır canim kendini strese sokma heran herşey olabilir bak rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Bende 2 yıllık evliyim hiç korumadık aynen olmuyordu bunu denedik bakalım hakkimizdan hayırlısı. Peki Esin de gitti mi doktora canımayyy canım benim inşallah hamilesindir ben 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama bi türlü olmadı işte polikistik over var en son rahim filmi çekildim adetim falan herşeyim düzeldi. klomen verdi kullandım ama kasık ağrım çok ya çatlamadığsa yumurtalar diye merak ediyorum gitsem mi kararsız kaldım doktora.
amin canım inşallah rabbm kucağımızı boş bırakmasın.. gitti 2 kez gitti cok şükür onda hiç bir sıkıntı yok. gayet sonuçları temiz çıktı.. hatta ben yumurta rezerve diye bişey varmış yumurtalarım ne kadar iyi ne kadar kötü kan ile bakıyorlar ondan yaptırdım cok iyi cıktı sonucum rahim filmim de cok iyi cıktı. ama tevekkül Allah'a vardır bi bildiği bu ay inşallah tutar bakalımInşallah çatlamışlardır canim kendini strese sokma heran herşey olabilir bak rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin. Bende 2 yıllık evliyim hiç korumadık aynen olmuyordu bunu denedik bakalım hakkimizdan hayırlısı. Peki Esin de gitti mi doktora canım
gülüm geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun yalnız bu hastalığı araştırdın mı internetten https://www.memorial.com.tr/saglik-...an-ciddi-bir-problem-endometriozis-hastaligi/Merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. 2 senedir evliyim sadece 1 ay korundum korunmayı bıraktım direk doktora gittim doktor sorun yok hamile kalırsın deyip eve gönderdi sadece alttan muayene etti 8 ay bekledim başka doktora gittim hormon testi kan testi herşey güzel cıktı eşim de de sorun çıkmadı çok şükür hsg istedi doktor geçen ay onu da yaptık sonucları gösterdim sağ tüp kapalı dedi ama tek tüplede hamile kalabilirsin dedi rahîm ağzım arkaya bakiyomus bu da hamilelige engel değil dedi kist varmış bi kaç tane bunlarda sorun değil dedi adetin 3. Günü gel klomene başlayalım yarın gidiyorum bakalım bende basliycam hayirlisi neyse o olsun ama doktor benden bi hastalıktan şüphelendi belirtileri varmış endometriozis klomen tedavisinde olumlu sonuç almazsak göbekten kamera ile bakıcaz dedi kafam karıştı iyice
Bir sıkıntı yoksa çok iyi canim yapabiliyorsan stresten uzak dur.. düşünme dediğin gibi Allaha tevekkül edip beklemekten başka çaremiz yok biz dr de bir sıkıntı yokmuş bekliyoruz bakalım ben inanıyorum ki bütün güzel şeyler sabırsan sonra gelip bizi bulacakamin canım inşallah rabbm kucağımızı boş bırakmasın.. gitti 2 kez gitti cok şükür onda hiç bir sıkıntı yok. gayet sonuçları temiz çıktı.. hatta ben yumurta rezerve diye bişey varmış yumurtalarım ne kadar iyi ne kadar kötü kan ile bakıyorlar ondan yaptırdım cok iyi cıktı sonucum rahim filmim de cok iyi cıktı. ama tevekkül Allah'a vardır bi bildiği bu ay inşallah tutar bakalım
Canım inşallah öyle bir sıkıntı yoktur sen içini ferah tut strese girme. Klomen inşallah ise yarar da şurada herkes hamiş olur.Merhaba öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin. 2 senedir evliyim sadece 1 ay korundum korunmayı bıraktım direk doktora gittim doktor sorun yok hamile kalırsın deyip eve gönderdi sadece alttan muayene etti 8 ay bekledim başka doktora gittim hormon testi kan testi herşey güzel cıktı eşim de de sorun çıkmadı çok şükür hsg istedi doktor geçen ay onu da yaptık sonucları gösterdim sağ tüp kapalı dedi ama tek tüplede hamile kalabilirsin dedi rahîm ağzım arkaya bakiyomus bu da hamilelige engel değil dedi kist varmış bi kaç tane bunlarda sorun değil dedi adetin 3. Günü gel klomene başlayalım yarın gidiyorum bakalım bende basliycam hayirlisi neyse o olsun ama doktor benden bi hastalıktan şüphelendi belirtileri varmış endometriozis klomen tedavisinde olumlu sonuç almazsak göbekten kamera ile bakıcaz dedi kafam karıştı iyice
inşallah gülüm hayırlısı bakalaımmmm :)Bir sıkıntı yoksa çok iyi canim yapabiliyorsan stresten uzak dur.. düşünme dediğin gibi Allaha tevekkül edip beklemekten başka çaremiz yok biz dr de bir sıkıntı yokmuş bekliyoruz bakalım ben inanıyorum ki bütün güzel şeyler sabırsan sonra gelip bizi bulacak
Aynen kuzum hayırlısı bakalım :)inşallah gülüm hayırlısı bakalaımmmm :)
Igne ne ignesi canim seninkicanım benim sıkma canını doktorunu dinle bende gidicem persembe bakalım brnim sadece klomen değil iğnesini dr verdi kullandım ama adet görmedim 12 gündür geçiyor
Canım klomen yumurtalık büyütüyor ya hani bana birde yumurta çatlama iğnesi verdi normal iğneler gibi kalçadan yapıldı doktor gu n belirledi öyle de ilişkiye girdik eşimleIgne ne ignesi canim seninki
Kızlar gittim doktora malesef sonuç negatif yikildim resmenama neden hasta olamadığımi anlamadım sezeryanda şuan çıksın bakalım başka bi tedavi varsa ona başlayalım...
Bana da dedi yine başlatma ihtimali varmış ben 12 gündür de ader görmediğim için de sanırım onun için ilaç verdi adet görüp 2. Gün yine gidecekmişim..Çok üzüldüm canım. Allahım inşallah önümüzdeki ay nasip eder. Güzel haberler aldırsın Allahım tez vakitte. Ben de klomen e başladım 2. Ayim. Klomen bitti. Kontrole gittim bugun. Yumurtalarıma baktı. 14.günü gene çağırdı.
Bende yarın klomene başlıyorum ama klomenle ilgili kötü şeyler duydum kararsız kaldım kist falan yapıyomuş 5 gün kullanicam doktor bittikten 3 4 gün sonra gel bakalım dedi hakkımızda hayırlısı olsun
Inşallah canım hayirlisi olsunCanım ilk kullanımda yapmıyor ya ne olaki yapsın yani strese girme Rabbim ilk ve son kullanmayı naisp etsin de insalah hamile kalırsın canım hakkindan hayırlısı ne ise o olsun ınslalah kuzuu
Kullanıcam inşallah ilk ve son olurCanım ilk kullanımda yapmıyor ya ne olaki yapsın yani strese girme Rabbim ilk ve son kullanmayı naisp etsin de insalah hamile kalırsın canım hakkindan hayırlısı ne ise o olsun ınslalah kuzuu
Inşallah gülümKullanıcam inşallah ilk ve son olur