KLOMENLE GEBELIK ELDE EDENLER?

merhaba arkadaşlar gecen hafta klomen tablet kullandım dr verdiği için bende hiç bir sorun yok 4 aydır hamilelik oluşmadı eşimide ikna ettim ve ürolojiye gittik sonuc vahim morfoloji %0 hareketlilik %4 bu durumda tüp bebek dediler varikosel tanı morelim bozuk tabi fakat gecen yıl gebelik yaşadım 6 haftalıkken ürtaj olmak durumunda kaldım keçi boynuzu çoban çökerten cayı arjini kullanıyoruz 3 haftadır klomen bittikten sonra aşırı bel agrım oldu bu normalmi bilemıyorum sizin fikriniz nedir.

Umarim kalirsin. Ben de ise yaramadi bu ay femara catlatma ignesi oldm test yaptm bugun silik cizgi cikti yarin kan vericem sanirim hamileyim. Darisi tum isteyenlere olur insallah
Hadi inşallah hamissindir canım benim ya bize de çok dua et Rabbim bize de nasip etsin.. 2. De de hasta oldum gibi ama gerçekten 2 aydır kullandığımdan beri adetlerim değişti resmen koyu kahve en fazla 3 gün sürüyor nedendir anlamadım..

Canim hamileyim ben 4 haftalikmis tum isteyenlere dua ediyorum allah tum isteyenlere nasip etsin insallah. Klomen bende ise yaramadi igneyle buyutup catlattim bende bi de igneli tedavi iste istersen doktorundan

Canim hamileyim ben 4 haftalikmis tum isteyenlere dua ediyorum allah tum isteyenlere nasip etsin insallah. Klomen bende ise yaramadi igneyle buyutup catlattim bende bi de igneli tedavi iste istersen doktorundan
Canım benim yaa cook sevindim adına çok şükür Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bize de yer ver.. daha gitmedim doktora ama gidersem bu defa öyle isterim ama bilmiyorum daha umudum yok..

Allahtan umit kesilmez canim. Bol bol dua ve sabir bende olmaz diyodm allahim gonderdi mucizemi bugun gordum minigimi dua ediyorm her isteyene allahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin

Allahtan umit kesilmez canim. Bol bol dua ve sabir bende olmaz diyodm allahim gonderdi mucizemi bugun gordum minigimi dua ediyorm her isteyene allahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin

Amin canım rabbim hayirli bir zamanda kucağına almayi da nasip etsin inşallah.. sabır ediyoruz duaya sığınıyoruz zaten yapacak başka birşey yok malesef :-S

Canım ya inşalalh tez zamanda sende çocuk sahibi olursun.. umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun.. benim de eşimde tek taraflı varikosel vardı ama bilmiyorum sözde spermiyogram testine göre bebek yapmasında engel değilmiş varikoseli ilerleyen zamanlarda korumak için şekil bozukluğu olmasın diye ameliyat olabilirsin dedi ama şuan hiç bir tedavi uygulamadi.. üstelik de bende de hiç birşey yokken 2 defa klomen verdi ama hala sonuc yok daha gitmemeye karae verdim.. bilmiyorum ya ALLAH iyi etsin herkes çocuk sahibi olsun inşallah ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…