- 10 Temmuz 2017
- 63
- 51
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim kalirsin. Ben de ise yaramadi bu ay femara catlatma ignesi oldm test yaptm bugun silik cizgi cikti yarin kan vericem sanirim hamileyim. Darisi tum isteyenlere olur insallahBende ilkinde alamadım 2. Defa kullandım bakalım ama yine umudum yok..
Hadi inşallah hamissindir canım benim ya bize de çok dua et Rabbim bize de nasip etsin.. 2. De de hasta oldum gibi ama gerçekten 2 aydır kullandığımdan beri adetlerim değişti resmen koyu kahve en fazla 3 gün sürüyor nedendir anlamadım..Umarim kalirsin. Ben de ise yaramadi bu ay femara catlatma ignesi oldm test yaptm bugun silik cizgi cikti yarin kan vericem sanirim hamileyim. Darisi tum isteyenlere olur insallah
Canim hamileyim ben 4 haftalikmis tum isteyenlere dua ediyorum allah tum isteyenlere nasip etsin insallah. Klomen bende ise yaramadi igneyle buyutup catlattim bende bi de igneli tedavi iste istersen doktorundanHadi inşallah hamissindir canım benim ya bize de çok dua et Rabbim bize de nasip etsin.. 2. De de hasta oldum gibi ama gerçekten 2 aydır kullandığımdan beri adetlerim değişti resmen koyu kahve en fazla 3 gün sürüyor nedendir anlamadım..
Canım benim yaa cook sevindim adına çok şükür Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bize de yer ver.. daha gitmedim doktora ama gidersem bu defa öyle isterim ama bilmiyorum daha umudum yok..Canim hamileyim ben 4 haftalikmis tum isteyenlere dua ediyorum allah tum isteyenlere nasip etsin insallah. Klomen bende ise yaramadi igneyle buyutup catlattim bende bi de igneli tedavi iste istersen doktorundan
Allahtan umit kesilmez canim. Bol bol dua ve sabir bende olmaz diyodm allahim gonderdi mucizemi bugun gordum minigimi dua ediyorm her isteyene allahim sana da hayirli evlatlar nasip etsinCanım benim yaa cook sevindim adına çok şükür Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah dualarında bize de yer ver.. daha gitmedim doktora ama gidersem bu defa öyle isterim ama bilmiyorum daha umudum yok..
Allahtan umit kesilmez canim. Bol bol dua ve sabir bende olmaz diyodm allahim gonderdi mucizemi bugun gordum minigimi dua ediyorm her isteyene allahim sana da hayirli evlatlar nasip etsin
merhaba arkadaşlar gecen hafta klomen tablet kullandım dr verdiği için bende hiç bir sorun yok 4 aydır hamilelik oluşmadı eşimide ikna ettim ve ürolojiye gittik sonuc vahim morfoloji %0 hareketlilik %4 bu durumda tüp bebek dediler varikosel tanı morelim bozuk tabi fakat gecen yıl gebelik yaşadım 6 haftalıkken ürtaj olmak durumunda kaldım keçi boynuzu çoban çökerten cayı arjini kullanıyoruz 3 haftadır klomen bittikten sonra aşırı bel agrım oldu bu normalmi bilemıyorum sizin fikriniz nedir.
Hayırlı olsun ıns bizimde olur bebislerimiz
esınız için kecı boynuzu coban çökerten cayı sızın için 5 gun sabah aksam cıvan percemi coban cantası aslan percemi cayıAncak bende bitkisel birşeyler kullanayim da ama ne :) soğan suyu ve incir kürü diyorlar da bilemiyorum hiç denemedim
esınız için kecı boynuzu coban çökerten cayı sızın için 5 gun sabah aksam cıvan percemi coban cantası aslan percemi cayı
Hadi hayırlı haberler ınslalah canım yaBir aydır kullanıyor eşim artı dün bir toz vitamin aldim bakalim
Faydası olur umarimHadi hayırlı haberler ınslalah canım ya
.. benim de eşim kullanıyordu toz olan vitaminden doktor önderdi.. bakalım daha..
Evet 1 aydır mücadeledeyimSen kullanıyor musun canım ? Hayırlısı olsun inşallah ya ise yarar
Bir de şu verdiğim kürleri yap cnmBen 3 defa klomen 2 defa çatlatma iğnesi oldum ama gebelik olmadı