Herkese yeniden merhaba.18 aylik evliyim. Hic korunmadim. Doktorum yumurtaliklarimin az calistigini soyledi. Polikistik over hastasiyim. Bugun klomen verdi kullan bitince gel muaeyene edeyim dedi. Merak ediyorum. Benim gibi rahatsizligi olup hamile kalan hanimlar tecrubelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum
Klomen ile hamile kaldım fakat benim sağda 3 cm çikolata kisti sol yumurtalık rahime yapışıktı. Soldan bişey bekleme sağdaki tutarsa tutar dedi. İki tarafta da yumurta gelisti. İş bu ya umut etme dediği ( sol yumurtalıktan) yerde döllenme oldu... Sakin olun elbet bir hal çaresi bulunur :)Herkese yeniden merhaba.18 aylik evliyim. Hic korunmadim. Doktorum yumurtaliklarimin az calistigini soyledi. Polikistik over hastasiyim. Bugun klomen verdi kullan bitince gel muaeyene edeyim dedi. Merak ediyorum. Benim gibi rahatsizligi olup hamile kalan hanimlar tecrubelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum
Cevabiniz icin tesekkur ederimKlomen ile hamile kaldım fakat benim sağda 3 cm çikolata kisti sol yumurtalık rahime yapışıktı. Soldan bişey bekleme sağdaki tutarsa tutar dedi. İki tarafta da yumurta gelisti. İş bu ya umut etme dediği ( sol yumurtalıktan) yerde döllenme oldu... Sakin olun elbet bir hal çaresi bulunur :)
İnşallah :)Cevabiniz icin tesekkur ederimLady Strawberry umarim oyle olur bakip gorucez bakalim:)
Bende klomen kullandım sonrasında çatlama iğnesi falan bende 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 17 18 aydır dusunuyrouz bebek.. neyse adet olmama 4 gün kala tam olmamakla iki gün koyu kahve lekeli akintim oldu.. başka olmadı adetim de 12 gündür geçiyor doktora gitmedim henüz yine negatif sonuç görmekten korkuyorum falan bekliyorum öyle :-(Herkese yeniden merhaba.18 aylik evliyim. Hic korunmadim. Doktorum yumurtaliklarimin az calistigini soyledi. Polikistik over hastasiyim. Bugun klomen verdi kullan bitince gel muaeyene edeyim dedi. Merak ediyorum. Benim gibi rahatsizligi olup hamile kalan hanimlar tecrubelerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum
Ustune gorme olabilir belko canim soyledigin lekelenme cubuk test yapsan evde?Bende klomen kullandım sonrasında çatlama iğnesi falan bende 2 yıllık evliyim ve yaklaşık 17 18 aydır dusunuyrouz bebek.. neyse adet olmama 4 gün kala tam olmamakla iki gün koyu kahve lekeli akintim oldu.. başka olmadı adetim de 12 gündür geçiyor doktora gitmedim henüz yine negatif sonuç görmekten korkuyorum falan bekliyorum öyle :-(
Valla canım ilişki günlerine bile doktor söylemesine gore dewam ettirdik idrar testini de yaptırmak istemiyorum korkuyorum negatif olursa diye bende çarşamba perşembe doktoruma gidicem bakalım hayırlısı Rabbim bizede salih saliha evlatlar nasip etsin inşallahUstune gorme olabilir belko canim soyledigin lekelenme cubuk test yapsan evde?
Amiin insallah canm ben de suan gidiyorum doktora hayirlisi olsunValla canım ilişki günlerine bile doktor söylemesine gore dewam ettirdik idrar testini de yaptırmak istemiyorum korkuyorum negatif olursa diye bende çarşamba perşembe doktoruma gidicem bakalım hayırlısı Rabbim bizede salih saliha evlatlar nasip etsin inşallah
Allah şifa versin canım benim bir sorun olmaz inşallah ben hamile kalırsam klomen den sana yazarım:)Amiin insallah canm ben de suan gidiyorum doktora hayirlisi olsun
Doktordan donuyorum haberler kotu klomen hic etki etmemis. Hala yumurtaliklarin tembel diyo. Cuma gel belki gec gelisecek dedi. Cumada gelismemisse baska ilac vercem asama asama olcak dedi eger o da olmazsa igne vericem dedi yumurtaliklari gelistirici ozel bi igneyms catlatma mi dedim hayr dedi. Moralim bozuldu resmen yaAllah şifa versin canım benim bir sorun olmaz inşallah ben hamile kalırsam klomen den sana yazarım:)
canım doktorunu dinle elbette ama incir kürü de geliştiyor düşün istersen.Doktordan donuyorum haberler kotu klomen hic etki etmemis. Hala yumurtaliklarin tembel diyo. Cuma gel belki gec gelisecek dedi. Cumada gelismemisse baska ilac vercem asama asama olcak dedi eger o da olmazsa igne vericem dedi yumurtaliklari gelistirici ozel bi igneyms catlatma mi dedim hayr dedi. Moralim bozuldu resmen ya
Pko var cnm bende pkoslu olanlara incir kuru onerilmiyo sanirim prolaktini yukselttigi icincanım doktorunu dinle elbette ama incir kürü de geliştiyor düşün istersen.
Anladım cnm geçmiş olsun Saraçoğlu pko sorununu sadece soğan kürü çözer diyor ama doğru mı bilemiyorum.Pko var cnm bende pkoslu olanlara incir kuru onerilmiyo sanirim prolaktini yukselttigi icin
Denedim canim ben de ise yaramadi..Anladım cnm geçmiş olsun Saraçoğlu pko sorununu sadece soğan kürü çözer diyor ama doğru mı bilemiyorum.
canım benim sıkma canını doktorunu dinle bende gidicem persembe bakalım brnim sadece klomen değil iğnesini dr verdi kullandım ama adet görmedim 12 gündür geçiyorDoktordan donuyorum haberler kotu klomen hic etki etmemis. Hala yumurtaliklarin tembel diyo. Cuma gel belki gec gelisecek dedi. Cumada gelismemisse baska ilac vercem asama asama olcak dedi eger o da olmazsa igne vericem dedi yumurtaliklari gelistirici ozel bi igneyms catlatma mi dedim hayr dedi. Moralim bozuldu resmen ya
Bende aynı tedaviyi görüyorum canim a. Aynı sorunlar bende de oldu acaip kasik ağrım oldu ara ara gelip geldimi de tam geleninden. Şuan bi ağrım sizin yok adeti me 4 gün kala tam olmamakla iki gün koyu kahve lekeli akintim oldu başka fa olmadı adet günün geldi yine birşey olmadı şuan 12 13 gündür olmadım perşembe gidicem doktora bakalım ınslalah hamiş oluruz hepimiz ya bebeklerimiz olsun bizimde :-(Kızlar merhaba tam konunun üzerine gelmişim yardımınıza ihtiyacım var 5 temmuz doktor bana klomen verdi 5 gün kullandım sabah akşam 9 temmuz bitti ve gün aşırı ilişki oldu14 temmuz da kontrole çağırdı. Yumurtalarımın ikiside büyümüş biri 18 biri 20 olmuş hatta Rahime çok yakınlar dedi bu yüzden çatlatma iğnesi vermedi ancak kaşıklarımda kaç gündür ağrı var yürürken sanki kasıklarımda ağır bişey varmış gibi hissediyorum otururken bile hissediyorum sizce bu kadar uzun süren bi ağrı nedir adetime daha var 1 Ağustos'ta bekliyorum ama inşallah gelmek de hamile kalırım nolur bilgi verin bana