- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi Optimussprime
Klomen kullanırken beraberinde hayıt tohumu çayı içenler oldu mu arkadaşlar? Yumurtaların daha iyi gelişip büyümesi için düşünüyorum ama daha kötü olur mu çekincelerim var 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coştursa keşke 5iz doğursak.Valla Mervişim benim anladığım hayıt da aynı klomen gibi yumurtaları büyütüp geliştiriyor. Ben 2-3 ay önce tek başına içmiştim o sıra doktor kontrolündeydim. Hiç ilaçsız 2 tane gelişmiş demişti bak düşündemek etkisi var. Sorun şu ki klomenle beraber acayip coşturur mu fazla büyütüp kalitesizleştirir mi diye düşüncelerim var
Yok len ikiz bile çok tehlikeli deli manyakCoştursa keşke 5iz doğursak.![]()
![]()
![]()
Ya elin amerikalisi nasıl yapmış. Outdaughtered hastasıyım da.Yok len ikiz bile çok tehlikeli deli manyaktek olsun bizim olsun
![]()
Şu eskiden Tlc de çıkan programı mı diyorsun yoksa ? ? ayyy eveeettt onun ben de hastasıydımYa elin amerikalisi nasıl yapmış. Outdaughtered hastasıyım da.![]()
Yok ya bozmaz benimki de düzgündü şuan kan yeni baktırdım hala düzgün maşallahYa ben de aldım hayıtı ama hormonlarım düzgün bozarım diye içemiyorum içsem mi![]()
Yes onlar.Şu eskiden Tlc de çıkan programı mı diyorsun yoksa ? ? ayyy eveeettt onun ben de hastasıydımama biz bakamayız tatlım be onlarda para da ganiydi hani
programda tek anne arada anneanne bakıyor gibi gösteriyor ama 3 bakıcısı falan var oturdukları da ev mi o evse biz nerde oturuyoruz bilemiyürüm
![]()
İkiz olsun en fazla ben ona bile korkuyorum valla canısı. Yakın bi tanıdığımın ikizleri olmustu 6. Ayda annenin böbreğine aşırı baskı yaptı biri. Az daha götürecekti böbrekleriYes onlar.Benim kafa uzay tabi Allah benim kafama değil gönlüme göre versin ne bileyim.
![]()
Amim canım hepimiz için hayırlısı o dogru zaman gelsin inşallah.İkiz olsun en fazla ben ona bile korkuyorum valla canısı. Yakın bi tanıdığımın ikizleri olmustu 6. Ayda annenin böbreğine aşırı baskı yaptı biri. Az daha götürecekti böbrekleriçok şükür 7. Ayı doldurunca aldılar bebekleri. Ama çok zor ve riskli geçti hamileliği. Doktorlar da bu yüzden istemiyor çoğul gebeliği annenin hayatını tehlikeye atıyor bi yerde . Rabbim hayırlısını versin bizlere de herkese de
![]()
Bende ayni durumdayım napsakYa ben de aldım hayıtı ama hormonlarım düzgün bozarım diye içemiyorum içsem mi![]()
Ben de cesaret edemedim kuzum ya aldım kaldı öyleKızlar aldim bende icebilcmmi bilmiyorum
Ama napsamki kimisi fshyi artiriyor dedi
aynen bgun elime ulasti adetin 2gunundeyumBen de cesaret edemedim kuzum ya aldım kaldı öyle
İyilik kuzu nolsun aynı her şey bildiğin gibiOptimus naptın ne ettin gozükmüyosun hiç.![]()
Ben de kkomen kulla dim bu ay igne olmadim 1 tane cok guzel gelismis dedi digeri kucuktu. Beklemwlere devamİyilik kuzu nolsun aynı her şey bildiğin gibiklomenle devam bu ay da. Sende ne var ne yok ?