- Konu Sahibi Umuthepvarr
Normalde gecermiydi peki , evet birde birinde var birinde yok aynı anda mi yaptiniz7;gün geçti ama 7 için de çok belirsiz çizgi cumartesi kan vercem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde gecermiydi peki , evet birde birinde var birinde yok aynı anda mi yaptiniz7;gün geçti ama 7 için de çok belirsiz çizgi cumartesi kan vercem
Normalde gecikme olmaz geçen ay negatif tüp denemem oldu. Silik olan bugün yaptım diğeri dünNormalde gecermiydi peki , evet birde birinde var birinde yok aynı anda mi yaptiniz
İnsallah gebesinizdir sonucu haber verin bizede umut olsunNormalde gecikme olmaz geçen ay negatif tüp denemem oldu. Silik olan bugün yaptım diğeri dün
Canim klomen sonra yumurta kontrolünde vajinal bakılıyor. Benim doktorum sadece adetliyken karından bakıyor onun dışında vajnal bakiyorBende bu ay klomen kullanacam kizlar. Bu arada merak ettiğim birsey var. Klomen sonrasi yumurta kontrolünde de yine ultrasonla karından bakılıyor degil mi.
Anladim. Teşekkürler cevap verdiğiniz içinCanim klomen sonra yumurta kontrolünde vajinal bakılıyor. Benim doktorum sadece adetliyken karından bakıyor onun dışında vajnal bakiyor
Sebebi ne peki pcos muBende tüp bebeğe başlamadan son kez klomen tedavisi yapalım dedik kısmet. Şuan yumurta takibindeyim çatlatma verecek doktor yarın bakacak. Çok yorucu bir süreç iki yıldır süründüm resmen
Bence tüpten önce 5 ay kadar dene. Para tuzağı çoğu yer.Bende tüp bebeğe başlamadan son kez klomen tedavisi yapalım dedik kısmet. Şuan yumurta takibindeyim çatlatma verecek doktor yarın bakacak. Çok yorucu bir süreç iki yıldır süründüm resmen
Evet canım pcos maalesef. Denemediği gitmediğim doktor kalmadı pcos tedavisi için yok kalıcı tedavisi yok. Sadece ilaç kullandığın ay adettin düzenli oluyor ilaçı bıraktığın ay düzensiz. Yani ilaçla bağımlıyız gibi anlamadım gitti. Tüp bebek için muane olmaya gidicem 2 gün sonra. Kendiliğinden geleceği yok bu bebeninSebebi ne peki pcos mu
aşılama denediniz mi peki , yumurtalarınız klomende büyüyor dimi çatlatma iğnesinden sonra tutmayınca adet görüyormusunuz hemenEvet canım pcos maalesef. Denemediği gitmediğim doktor kalmadı pcos tedavisi için yok kalıcı tedavisi yok. Sadece ilaç kullandığın ay adettin düzenli oluyor ilaçı bıraktığın ay düzensiz. Yani ilaçla bağımlıyız gibi anlamadım gitti. Tüp bebek için muane olmaya gidicem 2 gün sonra. Kendiliğinden geleceği yok bu bebenin
Kaç TL?bende biraz önce rahim filmi çekildim anestezili çok kolay geçti 9 u ceyrek geçe işlem başladı 10 u ceyrek geçe hastaneden cıktım bile . Çok şükür tüpler de acık cıktı bir sıkıntı yok en azından acaba tıkanıklık var mı diye düşünmeden erkenden cekildim evililiğin 8.ayında, korkanlar varsa ertelemesin kızlar
2000Kaç TL?
Hormon ve çatlatma iğneleri de kullandım canım ama döllenme olmuyor. Yarın tüp bebek için görüşmem var. İşlemleri başlatıcam artık. Çok zaman kaybettim. Kendime çok kızıyorumaşılama denediniz mi peki , yumurtalarınız klomende büyüyor dimi çatlatma iğnesinden sonra tutmayınca adet görüyormusunuz hemen
Ne kadar süredir olmuyorHormon ve çatlatma iğneleri de kullandım canım ama döllenme olmuyor. Yarın tüp bebek için görüşmem var. İşlemleri başlatıcam artık. Çok zaman kaybettim. Kendime çok kızıyorum
İki senedir olmuyorNe kadar süredir olmuyor
İnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız, insan stres yapıyor olmadıkça Hele ki tedavide cevap alındığı yumurtalar büyüdüğü halde olmayincaİki senedir olmuyor
Çok çabaladık olmadı. Şimdi son bir şanş tüp bebek deneyeceğiz canım. Rabbim tüm isteyenlere versin. Bu duruma düşmeden çok anlamıyor muşsun karşındakini Eşime de ayrı üzülüyorum. Bebekleri çok seviyoru o da çok istiyorİnşallah yakın zamanda güzel haberler alırsınız, insan stres yapıyor olmadıkça Hele ki tedavide cevap alındığı yumurtalar büyüdüğü halde olmayinca