• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

BENİM KULLANDIĞIM ÇATLATMA İĞNESİ CHORİOMON 5000 IU BUNU KULLANAN VEYA SONUCU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI?

12 de olmm lazım cnm 1 ay snra kontrol demişti dr klomeni verdiğinde bakalım klomen mi vercek yine
ya bende olmazsam tekrar mı gidim karar veremiyorum dr normalde olacağını söyledi çünkü klomen incelme yaptı rahmimde 2.kez kullanmak nekadar doğru bilemiyorum bırakınca tedavi yarım kalırmı druna sorarmıısn canım

Benim perşembe iğne vuruldu ertesi gün gittim çatlamadı cumartesi çatladı ogünde aşılama oldum...
Leylacim sen tecrubelisin diye sana sormak istiyorum.asilama olduktan iki gun baya agrim olmustu.sonra gecti.bugun asilamamin 8.gunu 3-4 gundur sag tarafima hafif hafif agri giriyor acaba yumurtammi catlamadi yoksa bebekmi yerlesiyor

ya bende olmazsam tekrar mı gidim karar veremiyorum dr normalde olacağını söyledi çünkü klomen incelme yaptı rahmimde 2.kez kullanmak nekadar doğru bilemiyorum bırakınca tedavi yarım kalırmı druna sorarmıısn canım
Sorarım cnm senin doktorun çağırmadımı seni

çağırdı canım ama karar veremiyorum bikaç ay normal mi denesem bu sefer olmazsa iyice sitres olurum ufff
Bence git canım sonuçta doktorlarımız yıllarca okumuşlar bilgililer bizse ordan burdan duyduğumuz şeyleri burada paylaşıyoruz önce doktor bence doktorun ne derse onu yap canım o bilir :)

Kızlar ne var ne yok adet olmadım hala beklemedeyim geçen ay 12sinde oldum bakalım göğüslerim ara ara sızlıyo kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyo bakalım ya adet olcam ya da inş meleğim gelir annesine hayırlısı olsun siz de ne var ne yok ne belirtiler var söyleyin bakalım :)

Kızlar ne var ne yok adet olmadım hala beklemedeyim geçen ay 12sinde oldum bakalım göğüslerim ara ara sızlıyo kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyo bakalım ya adet olcam ya da inş meleğim gelir annesine hayırlısı olsun siz de ne var ne yok ne belirtiler var söyleyin bakalım :)
bende nerde bizim krnca kz krnca kz diyordum sabahtır görünmüyorsun. bekliyoruz işte bizde benim çiş sıkıntım vardı şimdi geçti sanki bakalım pazartesiyi bekliycem.

bende nerde bizim krnca kz krnca kz diyordum sabahtır görünmüyorsun. bekliyoruz işte bizde benim çiş sıkıntım vardı şimdi geçti sanki bakalım pazartesiyi bekliycem.
:KK74::KK71: canım benim bugun bziim burda pazar kuruluyo pazardı yemekti temizlikti falan anca fırsat buldum bende çok yoğun beyaz kremsi bi akıntı var neden acaba :D

Leylacim sen tecrubelisin diye sana sormak istiyorum.asilama olduktan iki gun baya agrim olmustu.sonra gecti.bugun asilamamin 8.gunu 3-4 gundur sag tarafima hafif hafif agri giriyor acaba yumurtammi catlamadi yoksa bebekmi yerlesiyor
canım zaten yumurta çatlamadan aşılama olmaz benimde sağ kasığımda ağrılar olmuştu inşallah beklediğimiz şey olur

canım zaten yumurta çatlamadan aşılama olmaz benimde sağ kasığımda ağrılar olmuştu inşallah beklediğimiz şey olur
Bilgilendirdigin icin tskederim.şoyle soyliyeyim drum soyle yapti.adetin 9.cu gunu gittim sag tarafinda 16mm yumurta var dedi igne yazdi oglen saat 1 de vuruldum.ertesi gunu aksam 11de asilamami yapti.ultrasonla bakmadi yumurta catladimi diye.direk asilamami yapti.senin drun bakmismiydi.birde yumurtan sag tarafindami buyumustu adet gunun gelmeden oncemi sag tarafinda agri oldu.

Selam kızlar nasılsınız napıyosunuz normalde 2 gün öncwden olurdum hep olmadım geçen ay bugun olmuştum ama hala adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmamda inşşşşşşşşş yarın doktor randevum var haber veririmmmm sizieeee inş güzel haberiiiiiiiiiiiiii :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71::KK71:

Selam kızlar nasılsınız napıyosunuz normalde 2 gün öncwden olurdum hep olmadım geçen ay bugun olmuştum ama hala adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmamda inşşşşşşşşş yarın doktor randevum var haber veririmmmm sizieeee inş güzel haberiiiiiiiiiiiiii :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71::KK71:
Insallah hepimiz hamileyizdir Allahim göbuslerimizi doldursun yuzlerimizi guldursun

ins canim hayirli haberini bekliyoruz

blgsdr blgsdr bende hiç belirti yok şuan sadece dün akşam çok hafif kasık sancı batma oldu. bende bugün test yapmadım. herhalde ben de kasıma kalıcam :((((

Back