- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 42
ümidimizi kaybetmeyelim canım napalım bizi ayakta tutan o dimi:)Çok erken yapmışsın canm sabret biraz daha bak bende hiç bişey yok en azından semin bi ümidin var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ümidimizi kaybetmeyelim canım napalım bizi ayakta tutan o dimi:)Çok erken yapmışsın canm sabret biraz daha bak bende hiç bişey yok en azından semin bi ümidin var :)
Umutlar bidahaki ayakrnca kz banada kırmızılar görünecek galiba öyle hissediyorum
Aynen canım bakalım pazartesi doktoruma gitcem randevu aldımümidimizi kaybetmeyelim canım napalım bizi ayakta tutan o dimi:)
neden gideceksin canım senin bat kaçAynen canım bakalım pazartesi doktoruma gitcem randevu aldım
12 de olmm lazım cnm 1 ay snra kontrol demişti dr klomeni verdiğinde bakalım klomen mi vercek yineneden gideceksin canım senin bat kaç
ya bende olmazsam tekrar mı gidim karar veremiyorum dr normalde olacağını söyledi çünkü klomen incelme yaptı rahmimde 2.kez kullanmak nekadar doğru bilemiyorum bırakınca tedavi yarım kalırmı druna sorarmıısn canım12 de olmm lazım cnm 1 ay snra kontrol demişti dr klomeni verdiğinde bakalım klomen mi vercek yine
Leylacim sen tecrubelisin diye sana sormak istiyorum.asilama olduktan iki gun baya agrim olmustu.sonra gecti.bugun asilamamin 8.gunu 3-4 gundur sag tarafima hafif hafif agri giriyor acaba yumurtammi catlamadi yoksa bebekmi yerlesiyorBenim perşembe iğne vuruldu ertesi gün gittim çatlamadı cumartesi çatladı ogünde aşılama oldum...
Sorarım cnm senin doktorun çağırmadımı seniya bende olmazsam tekrar mı gidim karar veremiyorum dr normalde olacağını söyledi çünkü klomen incelme yaptı rahmimde 2.kez kullanmak nekadar doğru bilemiyorum bırakınca tedavi yarım kalırmı druna sorarmıısn canım
çağırdı canım ama karar veremiyorum bikaç ay normal mi denesem bu sefer olmazsa iyice sitres olurum ufffSorarım cnm senin doktorun çağırmadımı seni
Bence git canım sonuçta doktorlarımız yıllarca okumuşlar bilgililer bizse ordan burdan duyduğumuz şeyleri burada paylaşıyoruz önce doktor bence doktorun ne derse onu yap canım o bilir :)çağırdı canım ama karar veremiyorum bikaç ay normal mi denesem bu sefer olmazsa iyice sitres olurum ufff
bende nerde bizim krnca kz diyordum sabahtır görünmüyorsun. bekliyoruz işte bizde benim çiş sıkıntım vardı şimdi geçti sanki bakalım pazartesiyi bekliycem.Kızlar ne var ne yok adet olmadım hala beklemedeyim geçen ay 12sinde oldum bakalım göğüslerim ara ara sızlıyo kasıklarım adet olcakmış gibi ağrıyo bakalım ya adet olcam ya da inş meleğim gelir annesine hayırlısı olsun siz de ne var ne yok ne belirtiler var söyleyin bakalım :)
canım benim bugun bziim burda pazar kuruluyo pazardı yemekti temizlikti falan anca fırsat buldum bende çok yoğun beyaz kremsi bi akıntı var neden acababende nerde bizim krnca kz diyordum sabahtır görünmüyorsun. bekliyoruz işte bizde benim çiş sıkıntım vardı şimdi geçti sanki bakalım pazartesiyi bekliycem.
canım zaten yumurta çatlamadan aşılama olmaz benimde sağ kasığımda ağrılar olmuştu inşallah beklediğimiz şey olurLeylacim sen tecrubelisin diye sana sormak istiyorum.asilama olduktan iki gun baya agrim olmustu.sonra gecti.bugun asilamamin 8.gunu 3-4 gundur sag tarafima hafif hafif agri giriyor acaba yumurtammi catlamadi yoksa bebekmi yerlesiyor
Bilgilendirdigin icin tskederim.şoyle soyliyeyim drum soyle yapti.adetin 9.cu gunu gittim sag tarafinda 16mm yumurta var dedi igne yazdi oglen saat 1 de vuruldum.ertesi gunu aksam 11de asilamami yapti.ultrasonla bakmadi yumurta catladimi diye.direk asilamami yapti.senin drun bakmismiydi.birde yumurtan sag tarafindami buyumustu adet gunun gelmeden oncemi sag tarafinda agri oldu.canım zaten yumurta çatlamadan aşılama olmaz benimde sağ kasığımda ağrılar olmuştu inşallah beklediğimiz şey olur
Insallah hepimiz hamileyizdir Allahim göbuslerimizi doldursun yuzlerimizi guldursunSelam kızlar nasılsınız napıyosunuz normalde 2 gün öncwden olurdum hep olmadım geçen ay bugun olmuştum ama hala adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmamda inşşşşşşşşş yarın doktor randevum var haber veririmmmm sizieeee inş güzel haberiiiiiiiiiiiiii
ins canim hayirli haberini bekliyoruzSelam kızlar nasılsınız napıyosunuz normalde 2 gün öncwden olurdum hep olmadım geçen ay bugun olmuştum ama hala adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm olmamda inşşşşşşşşş yarın doktor randevum var haber veririmmmm sizieeee inş güzel haberiiiiiiiiiiiiii