• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

merkhaba kızlar benım 4 yasında bır meşlegım var sımdı gene ıstıyorum gecen ay dktra gıttım hersey guzel adetın 3 gunu gel klomene baslayıp catlatma ıgnesı verelım dedı sızce gıtmelımıyım ıgne falan rıkslı degılmı ıgne ıle kalan varmı

evet o yapmıştır çatmatmada vuruldun neden oldu ki ben vurulmadım çatladı dedi çok ağrım oldu gebeyim dedim bence kist oldu bende de üzülme ikimizede boş geçti kasımda aşk baskadır boşver:)dr ne dedi sana klomen devam mı bu ayda
Yok canım ben çatlatma vurulmadım yımurta takibide yapılmadı bana doktor bana suan bir haftaya kadar adet olmazsan gel dedi bakalım olsamda gitcem zaten de dr öyle konuşunca çok heycanlandım hemen eşimi aradım galiba baaba oluyosun dedim durumu anlattım falan o da kan tahlilini bekle boşuna sevindirme benş dedi gerçektende boşuna sevindirdim herkssi ama negatif :( adette olamıyrm kafayı yicem ya
geçmiş olsun cnm üzülme bu da geçecek olacak inşallah.
inş canım benim inş yaa bilmyrm çok psikolojim bozuk

evet o yapmıştır çatmatmada vuruldun neden oldu ki ben vurulmadım çatladı dedi çok ağrım oldu gebeyim dedim bence kist oldu bende de üzülme ikimizede boş geçti kasımda aşk baskadır boşver:)dr ne dedi sana klomen devam mı bu ayda
Hiç bişey çıkmadı kızlar mafoldumben çok sinirlerim bozuldu ama neden adet olamyrm kist var yine 2 tane ondan mı klomen mi yaptı anlamadım çok moralim bozuk :KK43:
Kanin kac cikti 0 mi

Leylabulut sana cok ihtiyacim var benimde sag tarafimda agri olmustu dedin bu agri adet gunune kadarmi oldu yoksa sadece asilamadan sonra bir kac gunmu oldu.doktorumu aradim adam akilli bilgi vermedi.bu konudada tek tecrubesi olan sensin benim sag kasik agrim dun gecmusti bugun tekrar oldu.bugun 11.gunum ne olur bana yardimci ol.agrim cok siddetli degil hafif hafif agri gelip gelip gidiyor

Leylabulut sana cok ihtiyacim var benimde sag tarafimda agri olmustu dedin bu agri adet gunune kadarmi oldu yoksa sadece asilamadan sonra bir kac gunmu oldu.doktorumu aradim adam akilli bilgi vermedi.bu konudada tek tecrubesi olan sensin benim sag kasik agrim dun gecmusti bugun tekrar oldu.bugun 11.gunum ne olur bana yardimci ol.agrim cok siddetli degil hafif hafif agri gelip gelip gidiyor
Bende 26 eylulde hasta olmustum en son. 3ekimde de catlama ignemi yaptim.yaklasik 1 haftadir benimde hem kasiklarimda agri var asiri derece. bu son gunlerdede goguslerm cok sizliyor. Persembe gunu dr kontrolum var bakalim. Hayirlisi insllh

Bilgilendirdigin icin tskederim.şoyle soyliyeyim drum soyle yapti.adetin 9.cu gunu gittim sag tarafinda 16mm yumurta var dedi igne yazdi oglen saat 1 de vuruldum.ertesi gunu aksam 11de asilamami yapti.ultrasonla bakmadi yumurta catladimi diye.direk asilamami yapti.senin drun bakmismiydi.birde yumurtan sag tarafindami buyumustu adet gunun gelmeden oncemi sag tarafinda agri oldu.[/Q

canım öncelikle sonu iyi olsun inşallah çünkü benim bebeğimin kalbi durdu ve artık hamile değilim kasık ağrılarım hafif şiddetle devam etmişti zaten 3 günün kalmış her şeyin hayırlısı iste umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın...

Arkadaşlar malesef benim bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım mutluluğum 8.haftada son buldu Allah hayırlısını versin..
Ciddi olamazsin canim ya cok uzuldum demek o yuzde bana cevap yazamadin.bende 11.ci gunu kanda baktirdim 0,100 cikti yikildim ama elden birsey gelmiyor kasik agrimda gecti cumartesi adet olacam onu bekliyom bir dahaki aya bitkisel birseyler yapayim diyorum sen ne dusunuyorsun tekrardan asilama yaptiracanmi.yaptir bak ne guzel tutmustu bir dahakine daha cok dikkat edersin calisan biriysen rapor alirsin.eminim şu an moralin cok bozuk kolay degil ama dusunsene tuplerin acik gebe kalabiliyorsun uzme canini insallah yine olacak

Ciddi olamazsin canim ya cok uzuldum demek o yuzde bana cevap yazamadin.bende 11.ci gunu kanda baktirdim 0,100 cikti yikildim ama elden birsey gelmiyor kasik agrimda gecti cumartesi adet olacam onu bekliyom bir dahaki aya bitkisel birseyler yapayim diyorum sen ne dusunuyorsun tekrardan asilama yaptiracanmi.yaptir bak ne guzel tutmustu bir dahakine daha cok dikkat edersin calisan biriysen rapor alirsin.eminim şu an moralin cok bozuk kolay degil ama dusunsene tuplerin acik gebe kalabiliyorsun uzme canini insallah yine olacak
Canım tedavime devam edicem tabi ama önce patoloji ve genetik test sonuçlarına bakıcaz 1 ay sonrada kanda pıhtılaşma var mı ona bakıcaz ve muhtemelen bunlardan sonrada yine aşılama olacak.Üzülsen ne çare çok güzel her şey yolunda giden bir gebelikti ben kendime de çok güzel baktım zaten dün kürtaj oldum bebeğinin kalbinin durması dışında her şey normal ben hala olayın şokundayım ama sonuç bu inşallah yine burdan size güzel haberler yazarım...

Canım tedavime devam edicem tabi ama önce patoloji ve genetik test sonuçlarına bakıcaz 1 ay sonrada kanda pıhtılaşma var mı ona bakıcaz ve muhtemelen bunlardan sonrada yine aşılama olacak.Üzülsen ne çare çok güzel her şey yolunda giden bir gebelikti ben kendime de çok güzel baktım zaten dün kürtaj oldum bebeğinin kalbinin durması dışında her şey normal ben hala olayın şokundayım ama sonuç bu inşallah yine burdan size güzel haberler yazarım...
Allahim kimseye yasatmasin.insallah yine gebe kalirsin arkadasim

arkadaşlar doktorum banada adetin 3.günü sabah ve akşam olmak üzere klomen başladı bugün bitiyor inş kontrole gidicem çatlama iğnesi yapıcak şunu sormak istiyorum klomen kullanırken sizde aralıklarla karın ve kasık ağrısı oldu mu

arkadaşlar doktorum banada adetin 3.günü sabah ve akşam olmak üzere klomen başladı bugün bitiyor inş kontrole gidicem çatlama iğnesi yapıcak şunu sormak istiyorum klomen kullanırken sizde aralıklarla karın ve kasık ağrısı oldu mu
bende sadece 3. gün oldu

Selam kızlar nasılsınız durumlar nasıl ben çok sancılı şekilde regl oldum o yüzden kaö gündür giremedim rabbimden herşey ama artık devket hastanelerinden medet ummicam pazartesine çok iyi bir jinekoloğa randevu aldım özelden ona gidicem tedavi boyuncada ona gidicem rabbim herkesin yardımcısı olsun

Selam kızlar nasılsınız durumlar nasıl ben çok sancılı şekilde regl oldum o yüzden kaö gündür giremedim rabbimden herşey ama artık devket hastanelerinden medet ummicam pazartesine çok iyi bir jinekoloğa randevu aldım özelden ona gidicem tedavi boyuncada ona gidicem rabbim herkesin yardımcısı olsun
amin canım pazartesi bende gidicem ama ben yeni başladığım için aynı doktoruma devam etmeyi düşünüyorum. inşallah kasım ayında hamiş oluruz.

inşallah canım %25 gebelik sansı varmış klomen ve çatlama iğnesinin o yüzden fazla ümitlenme ama inan inşallah olur benim 2.ayım bakalım
evet şans çok düşük ben 3 kez klomenle denedim olmayınca aşılama olmayınca 3kez tüp bebek sonunda tuttu....,
bu arada aşılamada da %20-25 şans oluyor. benimki çok zor oldu inşallah siz hemen hamiş kalırsınız.... :KK37:

evet şans çok düşük ben 3 kez klomenle denedim olmayınca aşılama olmayınca 3kez tüp bebek sonunda tuttu....,
bu arada aşılamada da %20-25 şans oluyor. benimki çok zor oldu inşallah siz hemen hamiş kalırsınız.... :KK37:
Hamilemisin cocugun varmi

Back