ben catlama ignesini 3ekimde oldum ama simdiden agrilar var kasigimda. Ve hic olmayan kabizlik sorunuda var.canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben catlama ignesini 3ekimde oldum ama simdiden agrilar var kasigimda. Ve hic olmayan kabizlik sorunuda var.canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.
Ben nerdeyse 5 doktora gittim hicbiri klomen vermemişti. Son doktorum klkmen verdi kullandım. Yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım. Şimdi kızımı bekliyorum hayırlısıyla 2 ay sonra....Slm bayanlar pazartesi günü doktora gittim eşimede bana baktırdıdık çok şüküt ikimizde iyiiyiz ama çocuk yok klomen verdi 3. Günüm ilk ayında hamiş kalanlar varmı ?
Kac kullandinBen nerdeyse 5 doktora gittim hicbiri klomen vermemişti. Son doktorum klkmen verdi kullandım. Yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım. Şimdi kızımı bekliyorum hayırlısıyla 2 ay sonra....
Gunaydin mine benim gibisin sabredemiyorsungünaydın kızlar hayırlı cumalar bugün test yaptım negatif çıktı erken mı yaptım 16 sı bat gebe değilmiyim
evet canım hiç sabırlı değilim 11.gün bugün yumurta çatladıktan sonra galiba erken p.tesi yapmalıydım en erken evet sadece klomen kullandım çatladı dedi iğneye gerek yok dediGunaydin mine benim gibisin sabredemiyorsun
evet canım hiç sabırlı değilim 11.gün bugün yumurta çatladıktan sonra galiba erken p.tesi yapmalıydım en erken evet sadece klomen kullandım çatladı dedi iğneye gerek yok dedi
bugün 24.günü canım 30 günde bir adet oluyorumAdetinin kacinci gunu
Bende haftaya yapmayi dusunuyorum test ama nasil yapacam bilmiyorum birde kararsizim idrarlami yapsam kanlami.bugün 24.günü canım 30 günde bir adet oluyorum
senin bat kaçına canım sen aşılama mı oldunBende haftaya yapmayi dusunuyorum test ama nasil yapacam bilmiyorum birde kararsizim idrarlami yapsam kanlami.
Benim 18 evet aşilama oldum bugun 8. gunum sag kasigimda hafif agri var cok hafif ama yumurtam kistmi yapti acaba catlamadimikisenin bat kaçına canım sen aşılama mı oldun
gunaydin canim sanada hayirli cumalar daha erken bance umudunu yitirme daha 6 gunun var uzme sakin kendinigünaydın kızlar hayırlı cumalar bugün test yaptım negatif çıktı erken mı yaptım 16 sı bat gebe değilmiyim
amin canım benide unutma dularındaAllahim kabul etsin bende seladan sonra okuyacam insallah
tmm canım sğl üzüldüm ama ümidimi kaybetmedim hayırlısı olsun belirtiler belkide ilaçtan bilmiyomgunaydin canim sanada hayirli cumalar daha erken bance umudunu yitirme daha 6 gunun var uzme sakin kendini
Çok erken yapmışsın canm sabret biraz daha bak bende hiç bişey yok en azından semin bi ümidin var :)günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün test yaptım negatif çıktı erken mı yaptım 16 sı bat gebe değilmiyim