• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

Slm bayanlar pazartesi günü doktora gittim eşimede bana baktırdıdık çok şüküt ikimizde iyiiyiz ama çocuk yok :KK43: klomen verdi 3. Günüm ilk ayında hamiş kalanlar varmı ?
Ben nerdeyse 5 doktora gittim hicbiri klomen vermemişti. Son doktorum klkmen verdi kullandım. Yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım. Şimdi kızımı bekliyorum hayırlısıyla 2 ay sonra....

Ben nerdeyse 5 doktora gittim hicbiri klomen vermemişti. Son doktorum klkmen verdi kullandım. Yaklaşık 4 ay sonra hamile kaldım. Şimdi kızımı bekliyorum hayırlısıyla 2 ay sonra....
Kac kullandin

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün test yaptım negatif çıktı:( erken mı yaptım 16 sı bat gebe değilmiyim

Gunaydin mine benim gibisin sabredemiyorsun
evet canım hiç sabırlı değilim 11.gün bugün yumurta çatladıktan sonra galiba erken p.tesi yapmalıydım en erken evet sadece klomen kullandım çatladı dedi iğneye gerek yok dedi

Adetinin kacinci gunu
evet canım hiç sabırlı değilim 11.gün bugün yumurta çatladıktan sonra galiba erken p.tesi yapmalıydım en erken evet sadece klomen kullandım çatladı dedi iğneye gerek yok dedi

günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün test yaptım negatif çıktı:KK43: erken mı yaptım 16 sı bat gebe değilmiyim
Çok erken yapmışsın canm sabret biraz daha bak bende hiç bişey yok en azından semin bi ümidin var :)

arkadaşlar dün ve bugün hiç bir kıpırtı yok bende ya hiç sancı ağrı bişey kalmadı olmadı galiba :( belkide çatlamadı kiste döndü. bata daha var en erken 15 ekim.alerji de olmuşum sabah doktora gittim ilaç vermedi. boğazım kaşıntıda burnum akıyor .

Back