• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomene başlayanlar kullananlarrrrrr burayaaaa

Ahhh canım benim negatifi görmekten çok yoruldum şimdide adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyo :KK43: bide bu kasıklarıma bıçak saplanması gibi olan kistim büyüdüğü zamanlardada oluyodu o yüzden beklemeye çalışıyorum test yapmakta çok istiyorum ama korkuyorum ama aklıma girdiniz yarın yapabilitim :KK49:
yap yap:=)))

damar oluşması göğüste değişiklik sonuçta şimdiye kadar olmayan şey şimdi olunca ben öyle düşündüm.herkeste farklı belirti oluyor sonuçta
Canım şuandada kasıklarım ve belim adet olcakmışım gibi ağrıyo anlayamıyorum bi umutlanıyorum bi umutlarım yıkılıyo anlayamıyorummm :(

Canım şuandada kasıklarım ve belim adet olcakmışım gibi ağrıyo anlayamıyorum bi umutlanıyorum bi umutlarım yıkılıyo anlayamıyorummm :KK43:
en iyisi bu akşamı geçir yarın değişiklik olacakmı bir bak bakalım.

:KK43: gerçekten mi silikte yok mu yani ama belki anca belli olacaktır idrarda her zaman çıkmayabiliyor. moralini bozma. olacak inşallah.
Yok canım resim atmaya çalıştım ama telefonun çözünürlüğü fazla oldugu için boyutu büyük oldugu için resmin atamadım ama negatif yok

Test yapmak istemyrm canım ya sonu hüsran oluyo beklicem 20 ekim evlilik yıldönümümüz rabbim inş yıldönümü hediyesş verir bize :) hayal ediyorum eşime test çubuğunu kurdele bağlayıpda göstercem falan diye ahhh umut dünyası iştr bakalım rabbim bilir zamanını stres yapmak istemyrm hayırlısını nasip eder rabbim bana hayırlsıı bakalım sen naptın belirtilerin varmı :)
canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.[/QUOT
t: 37228251, member: 617357"]canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.
canım banada vurulmadı yerleşme kanaması olabilir benimde adete bir ahfta var benimde ağrım çok hadi inşşş gebeyizdir.

Back