Erkek hissediyorum ama çok önemsemiyorum cinsiyetiOyyyy minnak ya acaba erkekmi kizmi olur ya valla sanki bnm çocuğu.mus gibi sewinoyorm adama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek hissediyorum ama çok önemsemiyorum cinsiyetiOyyyy minnak ya acaba erkekmi kizmi olur ya valla sanki bnm çocuğu.mus gibi sewinoyorm adama
Bence kız olucak bacımErkek hissediyorum ama çok önemsemiyorum cinsiyeti
İlk kızı sen dedin he bakalım eşim kızı çok istiyor zatenBence kız olucak bacım
İlk kızı sen dedin he bakalım eşim kızı çok istiyor zaten
Kız kız ben hissediyorum isim düşün sen
İnsaAllah Mart ayında adet olmamda boyle benm içinde konuşuruzHadi bakalım
Ahh inşallah canım duamdasınİnsaAllah Mart ayında adet olmamda boyle benm içinde konuşuruz
Allah razı olsun canım benim eksik olmaAllah sagsalim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsinAhh inşallah canım duamdasın
Canım bugün yumurtalarim 18 mm olmuş kontrolüm vardı Çarşamba çatlaması lazm sabahtan gel dedi bakalım catlamamissa iğne vericem dedi haber verim Didim accukAhh inşallah canım duamdasın
Çok sevindim hadi bakalım Mart ayı senin sizlerin ayı olsun inşallahCanım bugün yumurtalarim 18 mm olmuş kontrolüm vardı Çarşamba çatlaması lazm sabahtan gel dedi bakalım catlamamissa iğne vericem dedi haber verim Didim accuk
Ayy amin amin amin çokça aminama kendimi olumsuza asiliyomki çok uzulmimilk tedavi olmayabilir sonuçta diyorum motive ediyom kendimiÇok sevindim hadi bakalım Mart ayı senin sizlerin ayı olsun inşallah
En güzelini yapıyorsunAyy amin amin amin çokça aminama kendimi olumsuza asiliyomki çok uzulmimilk tedavi olmayabilir sonuçta diyorum motive ediyom kendimi
Aa çok geçmiş olsun nasılsın peki şimdi nasıl olmuş çok mu büyümüşDun geceyi hastanede gecirdim kistim patladi canim catlatma ignesi vurulmustum 11 .gunumdu bugun suan agrim var halen uzaniyor. Sen nasilsin?
Suan daha iyiyim az sancim var yine catlatma ignesi olfugum zaman doktor bitane kistin olusmus adetle atarsin zaten gebelik olmazsa dedi dun o kistim patladi ignenin yarin 12. Gunu zaten gebelikte yoktur dun kanda cikmadi 11. Gün du dun sen nasilsin canim?Aa çok geçmiş olsun nasılsın peki şimdi nasıl olmuş çok mu büyümüş
İyiyim ben canım şükür. Tekrar çok geçmiş olsunSuan daha iyiyim az sancim var yine catlatma ignesi olfugum zaman doktor bitane kistin olusmus adetle atarsin zaten gebelik olmazsa dedi dun o kistim patladi ignenin yarin 12. Gunu zaten gebelikte yoktur dun kanda cikmadi 11. Gün du dun sen nasilsin canim?
Saol kuzum hamilelik nasil bi sorun yoktur insaAllahİyiyim ben canım şükür. Tekrar çok geçmiş olsun
Yok canım bir sorun yok Perşembe günü randevum var bakalım inşallah içerde her şey yolundadırSaol kuzum hamilelik nasil bi sorun yoktur insaAllah