İğne vurmadı bana kendi çatlar diyeİnşALLAH hayırlısı ile güzel sonuçlanır iğnende kaçıncı gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğne vurmadı bana kendi çatlar diyeİnşALLAH hayırlısı ile güzel sonuçlanır iğnende kaçıncı gün
İğne gebelik testini de pozitif çıkarıyormuş biraz daha bekle test yapmak içinBu ay başlamıştım Adet düzensizliği olduğu için bilmiyorum ne zaman olur ama iğnenin etkisinden dolayı hep koyu çıktı onun etkiliymiş bıraktım 11.gündeyim bilmiyorum korkuyorum yapmaya
Allahim korkularimizi sevince cikarsin insallahBu ay başlamıştım Adet düzensizliği olduğu için bilmiyorum ne zaman olur ama iğnenin etkisinden dolayı hep koyu çıktı onun etkiliymiş bıraktım 11.gündeyim bilmiyorum korkuyorum yapmaya
Aminn doktor ne diyor peki sonuçta senin bir kere olmuşAllahim korkularimizi sevince cikarsin insallah
Allahim korkularimizi sevince cikarsin insalla
Esimdende sperm testi istedi belki ilki tesadüf olmustur diye garanti olsun dedi ,cok sükür ondada bisey cikmadi, o yüzdende klomeni denedim bu ay stresten oldugunu düsünüyo cok stres yapiyorum hayirlisi artikAminn doktor ne diyor peki sonuçta senin bir kere olmuş
Zaten stres çok etkiliEsimdende sperm testi istedi belki ilki tesadüf olmustur diye garanti olsun dedi ,cok sükür ondada bisey cikmadi, o yüzdende klomeni denedim bu ay stresten oldugunu düsünüyo cok stres yapiyorum hayirlisi artik
Aynen canimZaten stres çok etkili
En altta gözükmüyo canim , bence bekliyelim bir günde 3 test yapiyoruzAdeta bir psikopat gibi üç test yaptım üstteki sabahki bekleyen idrarla diğerleri gün içinde. Üçünün de hatalı olma ihtimali var mı ki ?kan testi için doktoru dinleyip beklemek en iyisi sanırım
Çizgiyi görünce yapayım peş peşe dedim ama daha yeter yapmam yarından sonra sabah uyanınca yapıcam yineEn altta gözükmüyo canim , bence bekliyelim bir günde 3 test yapiyoruz
Bende yarin sabah yapicam bakalimÇizgiyi görünce yapayım peş peşe dedim ama daha yeter yapmam yarından sonra sabah uyanınca yapıcam yine
Bende yarin sabah yapicam bakalim
Bence senin minnos yolda deyim sanaTekrar mı yumurtluyorum ben ya anlamadım ki
Yaptim canim ama cikmadi bisey 1 saat sonrada ovulasyon yapicam, sen yaptinmi ?Yaptın mı test
Senin daha baya zamanın var ama yaptım yine silikYaptim canim ama cikmadi bisey 1 saat sonrada ovulasyon yapicam, sen yaptinmi ?
Bilmiyorumki canim pekte umudum yok ayin 11 gibi falan adet olmam lazim hayirlisi bakalim, testini atsanaSenin daha baya zamanın var ama yaptım yine silik
Nedense fotolarda daha gri çıkıyor halbuki pembeBilmiyorumki canim pekte umudum yok ayin 11 gibi falan adet olmam lazim hayirlisi bakalim, testini atsana
Masallah canim bügün daha belirgin IchBu şekilde düne göre bir tık daha koyu