• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba kızlar. Ben tedavi görmeye başladım. 2 yıllık evliyim doktor klomen tedavisi başladı. 1 temmuz adet günümdü. 3 temmuzda doktora gittim muayene etti klomen, levotiron, folikasit verdi. Klomeni adetimin 5.günü sabah akşam olmak üzere kullanmaya başladım. 9 temmuz perşembe ilacım bitti 11 temmuz cumartesi kontrole gittim. Alttan muayene etti. Yumurta büyümüş Birtane 13mm dedi istediğim gibi değil dedi çatlatma iğnesi yapamam dedi. Birgün ilişki Birgün yok dedi. Küçük bir ihtimal da olsa olabilir dedi. Sizce o günden bugüne büyümüş olabilir mi yumurtam? Ya da böyle olup hamile olan var mı. Yazarsanız sevinirim.

Benim de klomen yetersiz geldi 9 mm yumurta ile hamile kalan olmuş

Merhaba kızlar. Ben tedavi görmeye başladım. 2 yıllık evliyim doktor klomen tedavisi başladı. 1 temmuz adet günümdü. 3 temmuzda doktora gittim muayene etti klomen, levotiron, folikasit verdi. Klomeni adetimin 5.günü sabah akşam olmak üzere kullanmaya başladım. 9 temmuz perşembe ilacım bitti 11 temmuz cumartesi kontrole gittim. Alttan muayene etti. Yumurta büyümüş Birtane 13mm dedi istediğim gibi değil dedi çatlatma iğnesi yapamam dedi. Birgün ilişki Birgün yok dedi. Küçük bir ihtimal da olsa olabilir dedi. Sizce o günden bugüne büyümüş olabilir mi yumurtam? Ya da böyle olup hamile olan var mı. Yazarsanız sevinirim.
Şimdiye yumurta büyümüş çatlamıştırda bende bu ay klomene başlıyorum yarın ama keşke ovülasyon testi alsaydınız hangi gün yumurtlma oldu hangi gün çatladı bilirdiniz

Şimdiye yumurta büyümüş çatlamıştırda bende bu ay klomene başlıyorum yarın ama keşke ovülasyon testi alsaydınız hangi gün yumurtlma oldu hangi gün çatladı bilirdiniz
İşte doktor öyle umutsuz umutsuz konuşunca bende ne biliyim yapmadım inşallah hamileyimdir. Bu süreç bi süre sonra insanı yıpratıyor kimin dileği buysa Rabbım kucağını boş bırakmasın

İşte doktor öyle umutsuz umutsuz konuşunca bende ne biliyim yapmadım inşallah hamileyimdir. Bu süreç bi süre sonra insanı yıpratıyor kimin dileği buysa Rabbım kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah doktorlar hergün birsürü kişiyle uğraştıkları için herkese tek tek özenle bakmıyorlar hepimiz tam takır bilgi verilsin ilgilenilsin istiyoruz ama değil malesef biraz bize düşüyor

Bana da aynı şey söylendi 2 yumurtamsı varmış 10-11 mm bu ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin ilaç veya iğne vermeyeceğim dedi ben de çok ümitli değilim 🤷🏼‍♀️

Merhaba bende yarın klomen e başlıyorum beş gün kullanıcam hamile kalabiliyorum ama bir kimyasal bir düşük yaşadım pıhtılaşmam varmış süreci hızlandıralım dedi doktor p yüzden klomen deniyoruz bidaha nezaman hamile kalırım bilmediğimiz için cumartesi son içicem klomeni salı günü kontrol olucam yumurtaların büyümesine bakıcak herhalde aranızda klomen ile hamile kalan oldu mu

Merhabalar,
Ben pco yum 1.gebeliğim kendiliğinden oluştu 6.haftada düşük yaptım. :( düşük üzerinden 55 gün geçti 2.düşüğü anlamadan yapmışım. :( düşükler üzerinden 2 buçuk yıl geçti hala bir şey yok maalesef :(
ve bu gün regl günün 5. günü klomen e başladım. 5 gün 2 doz halde kullanmamı söyledi doktorum 3 gün ara verilip kontrol sonucuna göre çatlatma iğnesi vurulacağım. 25 temmuzda sağda 2 tane 6 7 mm solda 2 tane 7 8 mm 8 mm den fazla büyüme olmuyor. İnşallah bununla beraber olacak..

Klomen dışında başka ilacın yok mu folikasit felan
Sizin sonuç ne oldu bende klomen kullandım bana kaç mm olduğunu da söylmedi günaşırı ilişki dedi gebe kalırsan kalmazsanda gel dedi ama evde ovulasyon testi kullanıyorum hala yumurtlma yok adetin 18.günü malesef

Back