• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece szn degl ki hepimiz icn soyledim..bu ne alinganlik..bn kendimi surekli sorgularkn buraya da dertlesmk babinda yazdm..bu kadar skntli bi donmde hamileliler de bebkler de zor seyler yasar alakasi yok denemez o ayri..ama bu tepki cok garip olms..korona mutlka vardr..o kadar ulkeden bzi teget gecms olamaz..insallah Allah iyi insanlari korur diyelim..

@fisilfisil
Ne alakası var virüsle hamilleliğin o zaman kimse hamile kalmasın kimse bebek düşünmesin Rabbim korur inşallah bende hamileyim hemde 9 haftalık hiçde korkmuyorum çok şükür
[QUOTE="Kocasininprensesi93, post: 62926023
Korona ülkemizde yok inşallah da olmayacak
[/QUOTE]
Kocasininprensesi93 Kocasininprensesi93

Sadece szn degl ki hepimiz icn soyledim..bu ne alinganlik..bn kendimi surekli sorgularkn buraya da dertlesmk babinda yazdm..bu kadar skntli bi donmde hamileliler de bebkler de zor seyler yasar alakasi yok denemez o ayri..ama bu tepki cok garip olms..korona mutlka vardr..o kadar ulkeden bzi teget gecms olamaz..insallah Allah iyi insanlari korur diyelim..
Ne alınganlığı? Sen alınganlık yapmış olmayasın gayet normal bir cümle kurmuşum nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın. O zaman kimse hamile kalıp çocuk doğurmasın madem bunun önüne geçilir mi?seninki kurdugun cümle çok garip olmuş.

@fisilfisil
Ne alakası var virüsle hamilleliğin o zaman kimse hamile kalmasın kimse bebek düşünmesin Rabbim korur inşallah bende hamileyim hemde 9 haftalık hiçde korkmuyorum çok şükür
[/QUOTE]
Bende anlayamadım arkadaşı canım. Korona mutlaka vardır diyor pek bir bilgili arkadaşımız.

Canım her halde 3 ay her gün kullanmadım adetin 3.günü kullanmaya başlayıp 5 gün kullandım her ay. 3.ay da da gebe kaldım
İşin garip tarafı ben adet kendiliğimden görmuyırm Cylo progunavoyı kullanıyorum 2 sını beraber kullanabılrmıyım danısmam lazm peki her ay 5 gun kullanıp brakıyosn ya sonrası adet olıyormusnz

Dünyada bir koronavirüs var sanki başka hiç bulaşıcı tehlikeli hastalık yok.. Napalım bize de bu denk geldi bu sene Rabbim korur inşallah bizleri. Sırf koronavirüs var diye sokağa çıkmayalım o zaman 🙄.
Amin canım.Aynen bütün hamileler koronaya yakalanacak sanki😒😒

@fisilfisil
[/QUOTE]

Iciniz fisiniz anlayissizlik ve kin dolu..Allah a havale edyorum. Anlamszsiniz ve algilama yoksunlugu yasyorsnz. Umarm babadan alir zekasini cocuklarnz

Ne alınganlığı? Sen alınganlık yapmış olmayasın gayet normal bir cümle kurmuşum nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın. O zaman kimse hamile kalıp çocuk doğurmasın madem bunun önüne geçilir mi?seninki kurdugun cümle çok garip olmuş.
Anlamadgn seyi garpisemssn. Ben ayni durumda tedrgnlk yasayan biri olarak buraya birinci cogulla cumle yazyorum
Sen kndi ustune alarak celallenyorsn. Hangsi alinganlik?

Back