- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- 108
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Amin canımAynen cnm
Aynen cnm allah olmayan herkeze vrsin insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canımAynen cnm
Aynen cnm allah olmayan herkeze vrsin insallah
Aynen cnm allah olmayan herkeze versin insallahOlsun canım geç olsun güç olmasın sonunda hamilesin♥![]()
İnşallah canım benimAynen cnm allah olmayan herkeze versin insallah![]()
Afedersin canım da koronayla benim hamile kalmak istememle ne alakası var anlayamadımKoronoya ragmn bu cabamz mantikli mi![]()
Kılomenı 3 ay nasıl kullandın 5 gun kullanılmıyor kaç gun için kaç gun ara verdınKlomen ve çatlatma iğnesiyle 3.ayda gebe kaldım.
Canım her halde 3 ay her gün kullanmadım adetin 3.günü kullanmaya başlayıp 5 gün kullandım her ay. 3.ay da da gebe kaldımKılomenı 3 ay nasıl kullandın 5 gun kullanılmıyor kaç gun için kaç gun ara verdın
Ne alınganlığı? Sen alınganlık yapmış olmayasın gayet normal bir cümle kurmuşum nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın. O zaman kimse hamile kalıp çocuk doğurmasın madem bunun önüne geçilir mi?seninki kurdugun cümle çok garip olmuş.Sadece szn degl ki hepimiz icn soyledim..bu ne alinganlik..bn kendimi surekli sorgularkn buraya da dertlesmk babinda yazdm..bu kadar skntli bi donmde hamileliler de bebkler de zor seyler yasar alakasi yok denemez o ayri..ama bu tepki cok garip olms..korona mutlka vardr..o kadar ulkeden bzi teget gecms olamaz..insallah Allah iyi insanlari korur diyelim..
@fisilfisil
Ne alakası var virüsle hamilleliğin o zaman kimse hamile kalmasın kimse bebek düşünmesin Rabbim korur inşallah bende hamileyim hemde 9 haftalık hiçde korkmuyorum çok şükür
[QUOTE="Kocasininprensesi93, post: 62926023
Korona ülkemizde yok inşallah da olmayacak
Bende anlayamadım arkadaşı canım. Korona mutlaka vardır diyor pek bir bilgili arkadaşımız.
Yok canım rabbim uzak etsinBende anlayamadım arkadaşı canım. Korona mutlaka vardır diyor pek bir bilgili arkadaşımız.
İşin garip tarafı ben adet kendiliğimden görmuyırm Cylo progunavoyı kullanıyorum 2 sını beraber kullanabılrmıyım danısmam lazm peki her ay 5 gun kullanıp brakıyosn ya sonrası adet olıyormusnzCanım her halde 3 ay her gün kullanmadım adetin 3.günü kullanmaya başlayıp 5 gün kullandım her ay. 3.ay da da gebe kaldım
Amin canım.Aynen bütün hamileler koronaya yakalanacak sankiDünyada bir koronavirüs var sanki başka hiç bulaşıcı tehlikeli hastalık yok.. Napalım bize de bu denk geldi bu sene Rabbim korur inşallah bizleri. Sırf koronavirüs var diye sokağa çıkmayalım o zaman.
Canım malesef onu bilmiyorum bence doktora bi danış mutlakaİşin garip tarafı ben adet kendiliğimden görmuyırm Cylo progunavoyı kullanıyorum 2 sını beraber kullanabılrmıyım danısmam lazm peki her ay 5 gun kullanıp brakıyosn ya sonrası adet olıyormusnz
@fisilfisil
Ne alakası var virüsle hamilleliğin o zaman kimse hamile kalmasın kimse bebek düşünmesin Rabbim korur inşallah bende hamileyim hemde 9 haftalık hiçde korkmuyorum çok şükür
[QUOTE="Kocasininprensesi93, post: 62926023
Korona ülkemizde yok inşallah da olmayacak
Anlamadgn seyi garpisemssn. Ben ayni durumda tedrgnlk yasayan biri olarak buraya birinci cogulla cumle yazyorumNe alınganlığı? Sen alınganlık yapmış olmayasın gayet normal bir cümle kurmuşum nasıl anlamak istiyorsan öyle anlamışsın. O zaman kimse hamile kalıp çocuk doğurmasın madem bunun önüne geçilir mi?seninki kurdugun cümle çok garip olmuş.