Gebeliğe Hazırlık Klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba
Birşey sormak istiyorum?
Ne kadarlık evliyken klomene başlatıyor doktorlar? Doğal yollarla hamile kalamayıp ne kadar sonra doktor klomene başlatıyor?
Bilginiz var mı?
1 yıl gebe kalamayinca klomene basladi doktorum. Ilk ayım bu ay klomenle. Nasip bakalım. Normalde ovulasyon günüyle başlayan göğüs acılarım bu ay hic yok ya klomenden ya da yumurtlama gerceklesmedi sanirim bata 9 gun var

aynı ben bata 10 gün var bu gün kasık ağrım var bacaklarım sızlıyor o kadar sanki adet olucam

aynı ben bata 10 gün var bu gün kasık ağrım var bacaklarım sızlıyor o kadar sanki adet olucam
Benim hiç belirtim yok adet belirtim bile yok duygusallık dışında. Siz daha yakınsınız bence gebelik belirtisi de olabilir bunlarAllah hayırla sonuçlandırsın insallah. Güzel haberler vermeyi nasip etsin Allahtan ümit kesilmez

amin inşallah kahve rengi lekeleme oldu 2 gün önce birde bu gün bi kaç damla 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı pek umudum kalmadı adetime 5 gün var
Belli olmaz yerlesme kanamasi olabilir adet günü tekrarla bence. Benim de göğüs uclarim fena aciyor ve büyüdüler. Ama beynim de oldugundan fazla hissediyor olabilir psikolojik olarak kendimi hazirliyor olabilirim. 3 gün sonra regl olurum muhtemelen

hakkımızda hayırlısı salı günü belli olur sanrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…