• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtayı ne büyütür (pko) ve klomen baslamak

Maalesef bende etki etmedi sanirim dün gittim 14. Gündü 9mm dedi ondan önce 10 gün gitmiştim 10mm demişti dün iğne yapacaktık işte o yumurta yoktu çatlama görüntüsüde yok dedi doktor ben anlamadım degeleerime bakıp ona göre sonlandiracakmis bu ay dün kan testi verdim progesteron 7.60 çıkmış e2 31 lh 15 10. Günde progesteron düşün digerleri yüksekti sanırım bu ayda kaçtı
Acaba bir sonraki ay başka bir ilaçla mı deneseniz bende öyle yapmayı düşünüyorum kimisinde klomen etkili oluyor kimisinde femara

Acaba bir sonraki ay başka bir ilaçla mı deneseniz bende öyle yapmayı düşünüyorum kimisinde klomen etkili oluyor kimisinde femara
Benim durumum karışık ya iki doktora gidip geliyorum prolaktin sürekli yükseliyor 55-60 Lara ilacla düşüyor sonra gene aynı birisi hipofiz bezi adenomu diyor birisi yumurtlamayı etkilemez diyor kafam çok karıştı 3. Bir doktora gideceğim muhtemelen 🤦

Benim durumum karışık ya iki doktora gidip geliyorum prolaktin sürekli yükseliyor 55-60 Lara ilacla düşüyor sonra gene aynı birisi hipofiz bezi adenomu diyor birisi yumurtlamayı etkilemez diyor kafam çok karıştı 3. Bir doktora gideceğim muhtemelen 🤦
Hangi şehirde yaşıyorsunuz

Back