- 30 Ekim 2016
- 1.411
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
ben 8 aylık evliyim doktor klomen verdi şuan bir düşük yaptım ama benArkadaşlar merhaba
Birşey sormak istiyorum?
Ne kadarlık evliyken klomene başlatıyor doktorlar? Doğal yollarla hamile kalamayıp ne kadar sonra doktor klomene başlatıyor?
Bilginiz var mı?
Belirtiniz hemen hemen başlar artik kasiklarda ağrı olur karında şişlik göğüste hassasiyet bel ağrısı akıntı bende bunlar başladıDoktorum adetin 2. Gunu klomene başla dedi. Şuan döngümün 10. Günündeyim ilaçtan ne zaman sonra belirtiler olur.
Akintim hemen olmaya başladı adet biter bitmez arada ağrım oluyo batma şeklindeBelirtiniz hemen hemen başlar artik kasiklarda ağrı olur karında şişlik göğüste hassasiyet bel ağrısı akıntı bende bunlar başladı
İlk defa mi kullanıyorsunuzAkintim hemen olmaya başladı adet biter bitmez arada ağrım oluyo batma şeklinde
Evet ilk defa bu ay tembellik var o yuzden verdi doktor. Idrara sıkışık bi şekilde gel dedi bu perşembe günü gidicem bakalim ne dicekİlk defa mi kullanıyorsunuz
Evet ilk defa bu ay tembellik var o yuzden verdi doktor. Idrara sıkışık bi şekilde gel dedi bu perşembe günü gidicem bakalim ne dicek
Acaba alttan mi muayne eder idrara sıkışık gel dedi çünküİlk defa mi kullanıyorsunuz
Yumurtlamadan olabilir canımAkintim hemen olmaya başladı adet biter bitmez arada ağrım oluyo batma şeklinde
Inşaallah bu ay tutar 1 sene oldu korunuyoruz esimde bi sıkıntı yok sadece bende tembellik varYumurtlamadan olabilir canım
KorunmuyoruzInşaallah bu ay tutar 1 sene oldu korunuyoruz esimde bi sıkıntı yok sadece bende tembellik var
Doktorunuz yumurtan oluşmuş mu olusmussa boyutlarini söyler ona göre ya catlatma ignesi verir yada vermez iliski günlerini söyler canımEvet ilk defa bu ay tembellik var o yuzden verdi doktor. Idrara sıkışık bi şekilde gel dedi bu perşembe günü gidicem bakalim ne dicek
Benim de yumurtalık tembelliğim var eşimde sperm kalitesi biraz düşük klomen kullandım bu ay ara verdik gelecek ay iğnelerle tedavi istiyor Dr ama ben artık tedavi almak istemiyorum. İnşallah tutar da sizin alırız güzel haberleriniziInşaallah bu ay tutar 1 sene oldu korunuyoruz esimde bi sıkıntı yok sadece bende tembellik var
Evet alttan muayene ederAcaba alttan mi muayne eder idrara sıkışık gel dedi çünkü
InsallahhBenim de yumurtalık tembelliğim var eşimde sperm kalitesi biraz düşük klomen kullandım bu ay ara verdik gelecek ay iğnelerle tedavi istiyor Dr ama ben artık tedavi almak istemiyorum. İnşallah tutar da sizin alırız güzel haberlerinizi ♥
4 aylık evliyim 3 aydır düşünüyoruz 3. Ayımda verdiArkadaşlar merhaba
Birşey sormak istiyorum?
Ne kadarlık evliyken klomene başlatıyor doktorlar? Doğal yollarla hamile kalamayıp ne kadar sonra doktor klomene başlatıyor?
Bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?